• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim..:( inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.

cnm cok uzuldum senin adina kurtajmi oldun? rabbim insallh en kisa zamnda tekrardan nasip eder acin birazda olsun hafifler..

S. A.CANIM ARKADAŞLARIM.HEPİNİZE BU MÜBAREK GECE DE SELAM OLSUN.ALLHIN RAHMETİ VE BEREKETİ HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN.MUHAT,ESLAM,KAYS,SSÖNMEZ,NURUSİMA,ASBELOVE,SÜRPRİZ,ECRİN,HAYALOT,BAHAR27,NEKADARZOR,SEYBİLL,MELEK181,PİEDRA,GURBETKIZ,DAFNİYA,EMA,HEPİNİZİN MİRAÇ GECESİ MÜBAREK,DUALRI KABUL OLSUN.BAHAR35BAHA CANIM ÇOK ÜZGÜNÜM.SANA BİRŞEY YAZAMIYOR SADECE SABIR DİLİYORUM.BU MÜBAREK GECEDE RABBİM ACINI DİNDİRSİN VE YENİ BİR HABERLE MÜJDELEYEREK SEVİNDİRSİN SENİ.AYŞE,ESMACVS,KRİZANTEM VE SİBELKOÇAK SİZLERİNDE GECESİİ MÜBAREK OLSUN.rABBİİM HAYIRLISIYLA EVLATLARINIZI KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLI SALİH EVLATLAR OLSUN LAR İNŞAALLAH.CANDAN ABLACIM SENİNDE GECEN MÜBAREK OLSUN.DUALRINA YÜREKTEN AMİN DİYOR ANCAK LİSTEDEN ÇIKMANA ÜZÜLDÜĞÜMÜ İFADE ETMEK İSTİYORUM.AMA YİNE SEN BİZİM DAİMA DUALARIMIZDASIN.HEPİNİZİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVİYORUM.DUALARDA BULUŞALIM.

arkadaşlar artık bebeğim yok bugün bıraktım geldim..:( inş bundan sonra herşey daha güzel allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş.

canım benimmmm Rabbim yar ve yardımcın olsun sabır nasip etsin bu mübarek günde bir şefaatçi yolladın cennete:16:
Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh:16:

Sedacan,sümeyyab,turkuaz,reyyan,dilek,emel_k,lebensfreude,mutluluk27,derinsuberfu sizlerinde bu mübarek gecede herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.sizlerde dualrımdasınız.

Dua listesinde yasine dönülmüştür.şuanda benim pc bozuk olduğu ve eltimin kızının pcden girdiğim için listeyi yayınlayamıyorum.ancak kişi başına düşen dualr şunlardır.bugünden itibaren okumaya başlayalım inşaallah ve haftaya bitirelim.
5 er yasin
122 şer ihlası şerif,
100 er enbiya suresi 89.ayeti
okunacaktır.
Allah kabul etsin.

Sedacan,sümeyyab,turkuaz,reyyan,dilek,emel_k,lebensfreude,mutluluk27,derinsuberfu sizlerinde bu mübarek gecede herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.sizlerde dualrımdasınız.

Allah razi olsun canim bende üzülüyordum adim yok diye görünce cok sevindim bende bu gece bol bol dua edecem size kendime ve bizim gibi olanlara Rabbim inşallah bu günün hurmetine kabul eder

allah razi olsun canim bende üzülüyordum adim yok diye görünce cok sevindim bende bu gece bol bol dua edecem size kendime ve bizim gibi olanlara rabbim inşallah bu günün hurmetine kabul eder

canım bazen isimler gözden kaçsada yüreğimde hep varsınız.hiç birinizi unutmayacağım,dualrımdasınız

bahar canım yazını henüz okudum :(
gerçekten çok üzüldüm :(
rabbim hayırlısıyla onu sana döndürecektir,
üzülme olur mu,
yapabileceğimiz bişey olssa keşke :(

beni hiç bir zaman hatırlamadın zatenn

seninde kandilin mübarek olsunn

baharcım kelimeler senin için anlamsız bilioruzz ama elden bişe gelmiyor takdiri ilahi canımm rabbim tez zamanda kucagımızı doldursun inşallahh cnmm :((

güzeller güzelii arkadaşlarımm kandiliniz mübarek olsunn
duam gönlünüzde her ne varsa tez zamanda kavuştursun rabbim inşşş
dualarınızda olmak dileğiylee arkadaşlarım...

sa arkdaşım seninde kandilin mübarek olsun.... unutulmadığını bil bu topikte hekes neredeyse bi gün arayla banlanıyor....:)))) bide eskisi gibi yoğun değil artık arkadaşlar iş güç falan derken hiç denk gelemiyoruz senin yazını görünce dönüş yapacakladır muhakkak....

rabbim yardımcın olsun inşallah..dualarım seninle baharcım .Rabbim tekrarını yaşatmasın bundan sonra yavrun u kucağına almayı nasip etsin rabbim..

beni hiç bir zaman hatırlamadın zatenn

seninde kandilin mübarek olsunn

bugünlerde dalgınlığımı hoşgörün nolur.haklısın,hakkını helal et canım.söz sana özel dua edicem.seninde gecen mübarek olsun ve birdahaki kandile kadar kucağın dolsun inşaallah.seni seviyorum canım affola

seyyanım bir türlü eksiklere yardım edemedim.yeni liste yayınlanmış.kusuruma bakma emi söz vermiştim.hakkını helal et :31:

seyyanım bir türlü eksiklere yardım edemedim.yeni liste yayınlanmış.kusuruma bakma emi söz vermiştim.hakkını helal et :31:
olsun canım.hakkım sanada herke.sen ve herkes bana hakkını helal etsin.ne demek kusur.bende varsa bir kusur ben özürdilerim hepinizden.Allah hepinizden razı olsun.ve duaranız kabul,ibadetleriniz makbul olsun.

Back
X