• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ne güzel yerdir Secde...Sen yerin dibine fısıldarsın,sesin gökyüzünden duyulur :69:

Kimi insan yaşadığı zorlukları bahane ederek,Allah'tan uzaklaşır.Kimi insan da;yaşadığı zorlukları vesile edip Allah'a yakınlaşır.Mevlana der ki ''Her zorluğun sonunda doğan bir ferahlık vardır.Eğer elleriniz diken yaraları ile kan revan içinde kaldıysa,güle dokunmana az kalmıştır''......... :71:

Hayırlı Kandiller dünyanın en güzel anne ve anne adayları :16: :16: :16:

Dualarda buluşmak dileğiyle,Kandiliniz Mübarek olsun :16: :16: :16:

olsun canım.hakkım sanada herke.sen ve herkes bana hakkını helal etsin.ne demek kusur.bende varsa bir kusur ben özürdilerim hepinizden.Allah hepinizden razı olsun.ve duaranız kabul,ibadetleriniz makbul olsun.

bendende geçen bir hak varsa eğer helali hoş olsun ...amiinnnn...

Baharcım canım,ne diyeceğimi bilemiyorum,çok geçmiş olsun,Rabbim tekrarını yaşatmasın...Mevlam bu gecenin yüzü suyu hürmetine,tekrar hamile kalmanı nasip etsin tez zamanda,hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah... :38:

eşlemim nasılsın canım:54:seninde kandilin mübarek olsun:16:

Hamdolsun gülüm iyiyim,siz nasılsınız bakalım meleğinle :16:

Canım son gelişmelerden haberin yok galiba,doktora gittim hamile değilim,testler yaptırdım normal çıktı hepsi...Sorun yokmuş hormonlarımda elhamdülillah...Şimdi doktordan hsg için cevap bekliyorum,hayırlısı başladık bakalım :4: :12:

cnm cok uzuldum senin adina kurtajmi oldun? rabbim insallh en kisa zamnda tekrardan nasip eder acin birazda olsun hafifler..

evet malesef kürtaj olmak zorunda kaldım..inş allahım nasip eder tekrar bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi sağlıklı sıhatli..

Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım bugün dualarda buluşmak dileyiğle rabbim herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.beni dualarınızdan eksik etmezsiniz tekrar hayırlı kandiller:16::16:

2 rekatta bir selam vermek kaydıyla 12 rekat 1 fatiha ve sure okumak suretiyle namaz kılınır.namazdan sonra
100 sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahi vallahü ekberla havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
100 estağfirullah
100 salavat çekilir.yarın tutulacak oruçla bu ibadetler taçlandırılır ve dualar kabul olur Allahın izniyle.
Allah ibadetlerinizi kabul etsin.

Son düzenleme:
Hamdolsun gülüm iyiyim,siz nasılsınız bakalım meleğinle :16:

Canım son gelişmelerden haberin yok galiba,doktora gittim hamile değilim,testler yaptırdım normal çıktı hepsi...Sorun yokmuş hormonlarımda elhamdülillah...Şimdi doktordan hsg için cevap bekliyorum,hayırlısı başladık bakalım :4: :12:

çok şükür eslemim iyiyiz sanırım:1:
şimdi şimdi okuyodum eslemim.hayırlısı olsun inşallah hakkında.yanlız ultrosona girmedin değilmi?sanki o şekil okudum hani hala pkodan şüphen varsa ultroson görüntüsü olmadan teşhis koyulamaz..gerçi inşallah değildir eslemim.hormonlarında düzenliymiş maşallah :nazar:hadi bakalım bismillah:16:Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısı ile:46::46:

Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım bugün dualarda buluşmak dileyiğle rabbim herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.beni dualarınızdan eksik etmezsiniz tekrar hayırlı kandiller:16::16:

Sanada canım,bilmukabele :16:

Kız Nurusima inşaallah Allah sana dördüz versinde totonu kaşıyacak fırsatı bulama e mi :27: :27: Evet evet bu gece bunun için bol bol dua edicem dördüzleri olsun diye :52: :52:

sanada canım hayırlı kandiller.sende dualrından eksik etme olurmu

arkadaşlar destekleriniz dualarınız için çok teşekkürler çok üzgünüm ama benim için hayırlısı böleymiş diyorum herşeyin daha güzel olcanı ümit ediyorum..allahım bu müberek günde dualarımızı kabul etsin inş..

Sanada canım,bilmukabele :16:

Kız Nurusima inşaallah Allah sana dördüz versinde totonu kaşıyacak fırsatı bulama e mi :27: :27: Evet evet bu gece bunun için bol bol dua edicem dördüzleri olsun diye :52: :52:
:16::16::16::16::16::16:CANIM BENİM KENDİNE GELDİN Mİ GÖRDÜNMÜ HERŞEY NORMALMİŞ SENDE BENİM GİBİ DEPRESYONA FALAN GİRME MUHAT BENİ ÖLDÜRÜR:1::1::1:
DÖRDÜZMÜ HADİ CANIM BENDE NERDE O TOTO:1::1::1::1:AY İNŞALLAH SİZİN İKİZİNİZ OLSUN BİRDEN 4 TANEYLE KORKUTMAYALIM ENİŞTEYİ:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok şükür eslemim iyiyiz sanırım:1:
şimdi şimdi okuyodum eslemim.hayırlısı olsun inşallah hakkında.yanlız ultrosona girmedin değilmi?sanki o şekil okudum hani hala pkodan şüphen varsa ultroson görüntüsü olmadan teşhis koyulamaz..gerçi inşallah değildir eslemim.hormonlarında düzenliymiş maşallah :nazar:hadi bakalım bismillah:16:Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısı ile:46::46:

Canım benim Rabbim hep iyi etsin,nazarlardan korusun sizi :16: :16:

Yok girmedim canım,sadece hormonlarıma bakıldı,tüp bebek doktoruma gönderdim oda sorun olmadığını söyledi,hsg derse bide onu çektircem bakalım...Ama adetin 6. günü bakıldı,umarım çok bişey farketmez...

Yok ultrasona girmedim canım,ben baştan pkodan şüphelendim hep,bide ultrasonada gireyim.Kararlıyım artık,korkaklık vazgeçmek yok...Anası korkak olursa,kuzusuda gelmek için korkar ama dimi :27: Gerekli herşeyi yapıcam alıcaz gelicez kuzucuklarımızı inşaallah :52: :52: Amin canım ya hepimizin inşaallah hayırlısı ile,sağlıkla :16: :16:

allah razı olsun birtanem dualarım her zaman sizlerle zaten söylemenize bile gerek yok :16::16::16::16:
bilyorum unutmadığını cancağzım.hadi bakalım başlangıcı yap arkandan geleceğiz sırayla hepimiz koca göbişli olucaz..inşaallaaaaaaaaaaah

Canım benim Rabbim hep iyi etsin,nazarlardan korusun sizi :16: :16:

Yok girmedim canım,sadece hormonlarıma bakıldı,tüp bebek doktoruma gönderdim oda sorun olmadığını söyledi,hsg derse bide onu çektircem bakalım...Ama adetin 6. günü bakıldı,umarım çok bişey farketmez...

Yok ultrasona girmedim canım,ben baştan pkodan şüphelendim hep,bide ultrasonada gireyim.Kararlıyım artık,korkaklık vazgeçmek yok...Anası korkak olursa,kuzusuda gelmek için korkar ama dimi :27: Gerekli herşeyi yapıcam alıcaz gelicez kuzucuklarımızı inşaallah :52: :52: Amin canım ya hepimizin inşaallah hayırlısı ile,sağlıkla :16: :16:

kız ne korkusu :4::4:vallaha gelirim zorla götürürüm seni ha:27::27::27::1::1:
hiç korkma korkulcak hiç bişey yok :23::23:hatta ben özledim valla :9::9::9:ee her ay 1 -2 kere kurcalanırsan böyle kalırsın işte:52:
gün farkı ne derece etkiler bilmiyorum eslemim.ama ultrosana gir 5 dakka bile sürmüyor inan.hem ultrosona giremeyen hsg zaten cektıremez:1::1:napcan mecburrr girecen:46::46::46:
senin kuzu senden çetin ceviz çıkacak gör bak:1::nazar:hem şimdi korkarsak doğumda napcaz:9::9::18::18::18::17::17:

:16::16::16::16::16::16:CANIM BENİM KENDİNE GELDİN Mİ GÖRDÜNMÜ HERŞEY NORMALMİŞ SENDE BENİM GİBİ DEPRESYONA FALAN GİRME MUHAT BENİ ÖLDÜRÜR:1::1::1:
DÖRDÜZMÜ HADİ CANIM BENDE NERDE O TOTO:1::1::1::1:AY İNŞALLAH SİZİN İKİZİNİZ OLSUN BİRDEN 4 TANEYLE KORKUTMAYALIM ENİŞTEYİ:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evet canım çok şükür iyiyim :21: :21: Depresyon stres yok :19: :19:

Evet dördüz olsun,bu zamana kadar totoları büyüttük yeterince zaten,değil dördüz dokuzuz bile doğururuz hehe :52: :52: Rabbim gönlüne göre versin canım benim ya,bu gece bol bol dua edelim inşaallah....:54: :54: :54: İkiz mi olsun ; kociş de dedi bugün zaten ikiz diye,gönlünden ve nedense benimde gönlümden geçen o,hayırlısı :49: :49: Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :12: :12:

bilyorum unutmadığını cancağzım.hadi bakalım başlangıcı yap arkandan geleceğiz sırayla hepimiz koca göbişli olucaz..inşaallaaaaaaaaaaah
inşallah canım ayağımı sürümem lazım bol bol naz yapma bahanesiyle ayaklarımı sürürüm kız yoksa ayakkabımın altına isimlerinizi mi yazsam ne dersiniz:49::49::49::49::49::49:

Back
X