rabbim tez zamanda birakmayi nasip etsin tatlim o meredi sen birakiyorsunda o seni birakmiyor golgen gibi takip ediyor sanki cok iyi bilirim bende tedavim baslamadan once biraktim bidaha agzima surmedim ama bazen hala canim istiyor insallah elime almam
hadiii maaşallah maaşallah başarırsın sen bu işi dafnimmmmmnossun beah idare ediyozbırakmaya çalışıyrm çok sinirli bir insan oldum ya tanıyamıyorum kendimi 2 gündür...malum test değilmi cnm.inşallah çok güzel çıkar sonuç.
sağol canım sen nasılsınnnngunaydin kizlar nasilsiniz
sakın alma eline canım ben bıraktım 2 yıl hiç içmedim.Yeni bir arkadaş edindim onunda bebeği olmuyor sohbet ederken tabi efkar basıyor hadi bir tane yakalım 2 tane yakalım derken bir baktım yine günde 5-6 tane içer olmuşum enteresan hep kızı görünce aklıma geliyor o meret biraz önce geldi yanıma bak iki gündür içmiyorum gözüme gözükme dedim..
sakın alma eline canım ben bıraktım 2 yıl hiç içmedim.Yeni bir arkadaş edindim onunda bebeği olmuyor sohbet ederken tabi efkar basıyor hadi bir tane yakalım 2 tane yakalım derken bir baktım yine günde 5-6 tane içer olmuşum enteresan hep kızı görünce aklıma geliyor o meret biraz önce geldi yanıma bak iki gündür içmiyorum gözüme gözükme dedim..
hadiii maaşallah maaşallah başarırsın sen bu işi dafnimmmmmevet malum test bu arada dr. aşılama yapabilirik didi sonuca göre
sağol canım sen nasılsınnnn
hadi bakalim sen bu isi basaracaksin insallah hem sagliga hem keseye felaket zarar
iyiyim tatlim insallah sonuclar guzel gelir ve asilama yaparsin sende ayse gibi hemencecik hamile kalirsin insallah
hadiii maaşallah maaşallah başarırsın sen bu işi dafnimmmmmevet malum test bu arada dr. aşılama yapabilirik didi sonuca göre
sağol canım sen nasılsınnnn
hadi bakalim sen bu isi basaracaksin insallah hem sagliga hem keseye felaket zarar
iyiyim tatlim insallah sonuclar guzel gelir ve asilama yaparsin sende ayse gibi hemencecik hamile kalirsin insallah
ay inşallah canım inşallahhhhh görümcemin cuma günü yapılıyor aşılaması eğer benimki de olur da tutarsa 1ay olacak aralarındaaa
Ayy hadi inşallah züper çıksında şu sonuç aşılama yapın barim..hareket lazım kardeşim topikee bu aralar supriz mupriz yok yine kesat işler..bırakcam bırakcam inşallahyakışmıyor hiç üstüm başım sigara kokuyor..Yeğenimde psikolojik baskı yapıyor zaten..Öğretmenine şikayet etmiş beni teyzemin karnına dr bebek koyuyor sigara içtiği için bebekler ölüyor zaten ölmeselerde doğunca yüzleri buruşuk olcak demiş sıpam:111:
ay inşallah canım inşallahhhhh görümcemin cuma günü yapılıyor aşılaması eğer benimki de olur da tutarsa 1ay olacak aralarındaaa
inşallah canımcım inşallah geçen sefer yaptırdığımız test gibi çıkarsa aşılama dedi dr. bakalım hayırlısıAyy hadi inşallah züper çıksında şu sonuç aşılama yapın barim..hareket lazım kardeşim topikee bu aralar supriz mupriz yok yine kesat işler..bırakcam bırakcam inşallahyakışmıyor hiç üstüm başım sigara kokuyor..Yeğenimde psikolojik baskı yapıyor zaten..Öğretmenine şikayet etmiş beni teyzemin karnına dr bebek koyuyor sigara içtiği için bebekler ölüyor zaten ölmeselerde doğunca yüzleri buruşuk olcak demiş sıpam:111:
evet canımcım bugün birlikte gittik iki yumurtası var biri 18 biri 20mm cumada aşılaması olacak inşallah Rabbim ilk denemede nasip eder bebişiniiiigelin görümce beraber büyütürsünüz inşallah canım benim..Fsh 10 olan görümcen mi yoksa?
inşallah canımcım inşallah geçen sefer yaptırdığımız test gibi çıkarsa aşılama dedi dr. bakalım hayırlısı
sıpaya bak yaaa neler de düşünürmüş vay vay vayyyyy ay ne güldüm kız
evet canımcım bugün birlikte gittik iki yumurtası var biri 18 biri 20mm cumada aşılaması olacak inşallah Rabbim ilk denemede nasip eder bebişiniiii
insallah gorumceninde seninde tutar canim sana bir tavsiyem tup bebek yaptirmis gibi kendini ve ayagini sicak tut ve gorumcenede soyle supermenler sicagi seviyorlarmis bir yaz havasi yasatin sunlarada gorsunler sevgililerini hemende kavussunlar insallah
amin canım aminnnnn inşallah benim bebişim şu an benimledir de hiç gerek kalmaz ama olmazsa da aşılamayla tutunur anneciğine inşallahhh ay hadi inşallah canım sağolasınnn sıcak ortamlarda kavuşurlar birbirlerine inşallahhh sonra da sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallahhhh
ikiz olabilme ihtimali var ayyy cok guzel yaaa
arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak akıntı olur die okudum hep sitelerde.akıntısı olmayıp hamile kalan varmı?
benim hiç akıntım yoktu sadece çok sık lavaboya çıkıyordum canımarkadaşlar hamilelik belirtisi olarak akıntı olur die okudum hep sitelerde.akıntısı olmayıp hamile kalan varmı?
evet her ne kadar kendisi korkup istemese de çok güzel bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?