• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah tutunmuştur cnm. Nasıl 6 dan 1 e düşmüş anlamış değilim neyse sakin ol düşünme şimdi bunları

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım inan dualarımızda yüreğimizde seninle.teyzeleri kuzucuğa dua etmezmi hiç.yeriz onu biz.eşim bile sizin için dua ediyo nurusimacım.inşaallah bebişin seninledir.seninle kalacaktır.
Nasılsınız canlar?Benim canım çok sıkılıyo ya,Çarşamba günü izine çıkıyoruz biz,iyice stres küpüne döndüm,Çarşamba gelsede hayırlısı ile atsam bi şu stresi :4: Bu arada nasıl oldu anlamadım,boynumu incitmişim,dün hiç sağ tarafımı kımıldatamıyodum,çok acıyodu;bugünde hafif etkisi var ama elhamdülillah dünki gibi değil.:nazar: Rabbim önce hepimize sağlık ve afiyet versin,sağlık en önemli nimet :16: :16:

Ayşecim çok geçmiş olsun canım,bol bol dinlen,Rabbim meleğinle seni korusun.

Hayalotcum canım hsg için bi girişimde bulunmadım daha.Birkaç günlük iznimiz,kafamı rahat tutmak istiyorum o dönemde,ya bi görsen stres topu gibiyim mübarek acayip gerginim :27: Nasip olursa izin bittikten sonra tekrar doktor işlerine başlıyım diyorum :49:

Asbelovecim canım evlilik yıldönümüz hayırlı olsun,Rabbim diğer yıla hayırlısı ve sağlıkla bebeklerinizle girmenizi nasip etsin :16: Fırsat vermesinler romantik bir kutlamaya :23: :1:

Kızlar aklım Ema'da bu arada,teli vs olan var mı acaba ulaşabilsek bi şekilde,inşaallah iyidir ve en hayırlı haberlerle döner aramıza :nazar:

Muhat cezan 4 gün dimi bu sefer,kaç gün kaldı dönmene acaba :3: Kays sakın bidaha ban yeme sende canım :29:

Son gelişmelerden aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazdım kızlar,unuttuklarım olursa nolur kusura bakmayın.:16: Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin :16: :16:

eslemim izine çıkmanız iyi olmuş.seni moral olarak çok çökmüş görüyodum son zamanlarda.biraz kafanı dinle,at stresini,toparla kendini gel.eski eslemi istiyoruz DİMİ KIZLAR...güçlü,neşeli,dirençli eslemimizi geri getir bize tamammı canım.Allaha emanet ol.

Sen niye cagri atmiyosun ya DA begenmiyorsyn yazdıklarımı!!!
Gelmissin gormemisim ki:(Aksam 9dan sonra BURDA olun haaa

arkadalar sa nasılsınz inşşaalah hepiciğinz çok iirisnzdir hepiize hayırlı cumalar bol bebişli günler.... nurunisa hayırlı olsun bebişli bebişli dokuz ay dolaş inşaallah kocaman göbüşünler.... esmacım seninde gözü aydın hayırlı evlat olsun hayırlı damat bulsun:))))))) allah razı molsun bizleride unutmamışsın..... seyyancım nasılsın bu hafta yeni liste yayınladımı bilmiyorum dikkat edemedim yoğun siyaset gündemimden:)s ama ben bu afta okuyamadım ufacık bi kaza geçirdkte neyse Hz allah beterinden korusun cümlemizi inşaallah.......
muhat mapıslık:) bitmedi mi gıııııı:)))) yakındabocuk gönderecem sab hapishane işi anahtarlık yapbize diye:))))
eslem sen nasılsın geçen kazara anasayfaya yazmışım sonrada düzeştemedeim özür.....:) cahallık işte:))))
sürpriz asbe dafni sevil ve ismini hatırlyamadığım diyer çok msayın arkadşlar siz nasılsınz sağlıklar nasıl göbüşlerin dolsun daaaa b..klı bez temizleyin inşaaaallah:))))
babam pastaya yapmayı nerden öğrendi, doktorsa neden pasta yapıyo, be bunları nasıl yazdım tabiki nettten:))))))))))))))))) bye anacııımmmmmm
a.slm canım..........
benide sormuşun sağol. yoktum ne zamandır. kaç zamandır köye gitmemiştim kv'yi özlemiştim. biraz temiz hava aldım geldim... duaların için sağol Rabbim sana da bizlerede hayırlısıyla nasip etsinn...

dafniya nasılsın canım..bende böyle havadan mıdır ne içim sıkıntılı.birde sünnet davetiyesi aldım az önce.benden çok küçüklerin bebeleri büyüdü .pipiler gidiyo..bende işte efkarlanıyorum.benimde olsaydıda enciklerin pipiden pilav yapaydım eyiydi ama ...:5:gülermisin ağlarmısın işte

asbelovecim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Rabbim elli seneleri yaşatsın çoluk çocuk hepberaber inşaallah canım....
bizde yapcas sünnet düğünleri kuzucummmmm Rabbim nasip edecel bizlere de sağolasın canımmmmm aminnnnnnnnnnn:16:
İyiyim canım çok sağol sen nasılsın bakem..:52::52::52: gülcez canım napalım pipi pilavı da yapcaz bi gün işallah..yarama tuz bastın şu anda yafuuu ben hep çıtır anne olmak istedim ama nasip çocukluğunu bildiğim kızçeler teker teker anne oluyor ben öööyle bakıyom.Tesadüfe bak ki beraber tüp bebeğe gittiğimiz kızçağızın bebeği 1 yaşına basmış bu gün sosyal paylaşım sitesinde aynen bunları yazmış

15 haziran 2012 perşembe.....
aslında yenıden dogusumdu benım o gün....Gül yüzlüm, mevlamın bana hedıyesı olan güzel kızım, mucızem,senı ogun bana kucagıma verdıklerındeki anı kelımelere anlatam,sayfalara dökemem.ne guzelmiş anne olmak, ne guzelmıs senı kollarıma almak ve ne guzelmıs bana anne deyıverişin...:) mucizem zamn cabuk gecıyor sen bugun 1 yasındasın kocamn oldun bebegım şükürler olsun rabbime... Annesının babasının gülü,çicegi,tatlışı,lülüşüüü iyiki doğdun yavrum ve ıyıkı benım yavrum oldun senıı cok sevıyoruz... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.........

iyiyim diyorum ama çok hüzünlendim bende nasip ya herşey nasip bu kızın sadece 1 embriyosu vardı abla tutmayacakmı diye üzülüp durdu.Ben ona nasıl teselli vereceğim diye düşünürken o bana teselli vermeye uğraştı.
Canım benimmm bizde yapcaz onları yaaaaaa burdan ilan edeceğiz inşallahhhhh:34:
kızlar nasılsınız ben gunlerdır yoktum hastahanedeydım
esmacıgımız kızını almıs kucagına rabbım tum hamıllere nasıp eder ıns olmayanlarada hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ıns
epeydır gıremedıgım ıcın yenı hamılelerımız varmı merak edıyorum..
bu arada dualarımız daha tamamlanmamıs ..
allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda unutmayın benı ağrılarım çok kızlar
allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesinn:16:
canım benim bir tane olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun annesi gibi savaşçı bebek bizim yeğenimiz Rabbimin izniyle kavuşacaksın bebişine dualarımız seninle kuzummmm:16:
Nasılsınız canlar?Benim canım çok sıkılıyo ya,Çarşamba günü izine çıkıyoruz biz,iyice stres küpüne döndüm,Çarşamba gelsede hayırlısı ile atsam bi şu stresi :4: Bu arada nasıl oldu anlamadım,boynumu incitmişim,dün hiç sağ tarafımı kımıldatamıyodum,çok acıyodu;bugünde hafif etkisi var ama elhamdülillah dünki gibi değil.:nazar: Rabbim önce hepimize sağlık ve afiyet versin,sağlık en önemli nimet :16: :16:

Ayşecim çok geçmiş olsun canım,bol bol dinlen,Rabbim meleğinle seni korusun.

Hayalotcum canım hsg için bi girişimde bulunmadım daha.Birkaç günlük iznimiz,kafamı rahat tutmak istiyorum o dönemde,ya bi görsen stres topu gibiyim mübarek acayip gerginim :27: Nasip olursa izin bittikten sonra tekrar doktor işlerine başlıyım diyorum :49:

Asbelovecim canım evlilik yıldönümüz hayırlı olsun,Rabbim diğer yıla hayırlısı ve sağlıkla bebeklerinizle girmenizi nasip etsin :16: Fırsat vermesinler romantik bir kutlamaya :23: :1:

Kızlar aklım Ema'da bu arada,teli vs olan var mı acaba ulaşabilsek bi şekilde,inşaallah iyidir ve en hayırlı haberlerle döner aramıza :nazar:

Muhat cezan 4 gün dimi bu sefer,kaç gün kaldı dönmene acaba :3: Kays sakın bidaha ban yeme sende canım :29:

Son gelişmelerden aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazdım kızlar,unuttuklarım olursa nolur kusura bakmayın.:16: Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin :16: :16:

canım benim izne çıkmanız çok iyi olmuş böyle bir ara size çok iyi gelecektir birbirinizin ilacı olursunuz sizi gidi kumrular sizi:16:
Allah razı olsun canım hepimiz bu seneyi hamiş kapatalım inşallahhhhhhh:52::52::52::52:
onlar izin vermediler ama öğleden sonra çok çok güzel geçti kocişim deniz kenarına götürdü beni güzel bir yemek yedikkkk amatör ruhumuzu kaybetmedik hala manitamsın benim diye de takıldı bana:1::1:

asbelove canım sende burdamıydın. deminden beri bakıyom kimse yoktu. ne var ne yok nasılsın canım???

Sevil canim yazını yeni gördüm. Kusura bakma canim olur mu. cepten giriyorum o yüzden mesajlari geç görüyorum.
Seyyan cadalozu boya badana derken super mario yu gectin haa
82 yasin okudum. Nekadarzorun yerine de ben okudum. Ema kays, nekadarzor gitsinler istemiyorum.
Diğer duaları okusunlar dua bağlarımız kopmasin:20::20:
Kocama bu kadar mesaj yazmıyorum haaa
Kiymetinizi bilin seviyorum sizi yaşattı:54::31:

merhaba kızlar bende bebek için hacet namazı, meryem suresi, mubin dualı yasin okudum.:68: şimdide 1000 tane salatı munciye başladım 145 tane okudum henüz biraz tembelim galiba:126:

merhaba kızlar bende bebek için hacet namazı, meryem suresi, mubin dualı yasin okudum.:68: şimdide 1000 tane salatı munciye başladım 145 tane okudum henüz biraz tembelim galiba:126:
Selam canim allah kabul ETSIN.Ne zamandır bebek bekliyorsun.Dualari liste icin mi okudun

Canım hiç sıkma canını hepimiz bir tek embriyodan dünyaya geldik.Allah izin verirse vakti geldiyse ne olursa olsun seninle kalacak bebeğin dualarımız seninle sıradan kadınların 4-5 hafta farkında bile olmadan taşıdıkları o emaneti bizler her dakikası dua ile bekliyoruz ve taşıyoruz teyze olmak için dua ediyoruz burda.25 hazirana kadar seninle şafak sayacağız.Teyzoşumuza çok iyi bak annesi...

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta olsun inş rabbim hiç umadığımız kapılar açsın inşşş

canımmmmm inşşşş her şey güzel olacak ve bebeğin seninle kalacak dualrımız sizinle ALLAHIM İNŞŞŞŞ İNŞŞ OL DEMİŞTİR OLMA ZAMANI GELMİŞTİR rabbim bebeğini sana bağışlasın seni anne yapsın inşşş her dai dualrımdasın

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı :( eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı :( eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

canim benim bu konuyla alakali soyleyecek hicbirseyim yok ama karninin ici falan cok aciyorsa bir doktora git bence akintin falan coksa bide testi tekararla istersen adet isaretin yoksa:16:

canim benim bu konuyla alakali soyleyecek hicbirseyim yok ama karninin ici falan cok aciyorsa bir doktora git bence akintin falan coksa bide testi tekararla istersen adet isaretin yoksa:16:

bugun göğüslerim acımaya başladı cnm adet olucam zamn şişiyor ve acıyor bugun başladı acımaya bırazdaha beklıcem devam eederse gıdıcem dr of ya inş hamileyımdır ve bu acı ondan dır :(

Back
X