• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bugun göğüslerim acımaya başladı cnm adet olucam zamn şişiyor ve acıyor bugun başladı acımaya bırazdaha beklıcem devam eederse gıdıcem dr of ya inş hamileyımdır ve bu acı ondan dır :(

canim umutlandirmak istemem ama goguslerin ilk hamile kaldiginda zaten ayni adet olacakmisin gibi hem sisiyor hemde sizliyor insallah hamilesindir

Sen niye cagri atmiyosun ya DA begenmiyorsyn yazdıklarımı!!!
Gelmissin gormemisim ki:(Aksam 9dan sonra BURDA olun haaa
cankuşum girdiğin tpiklere bi bak.sana oralardan mesaj attım.yuvana dön diye.peşinden geziyorum ama sen görmedin ki:14:
Sevil canim yazını yeni gördüm. Kusura bakma canim olur mu. cepten giriyorum o yüzden mesajlari geç görüyorum.
Seyyan cadalozu boya badana derken super mario yu gectin haa
82 yasin okudum. Nekadarzorun yerine de ben okudum. Ema kays, nekadarzor gitsinler istemiyorum.
Diğer duaları okusunlar dua bağlarımız kopmasin:20::20:
Kocama bu kadar mesaj yazmıyorum haaa
Kiymetinizi bilin seviyorum sizi yaşattı:54::31:
süper mario mu kızım o bana yetişemez ben atom karıncayla yarışıyorum.:1:
bu ne beeeee
tükanı ben açtım bn kapadım :(
gelince cağrı atın :(
akşama burdayım.çağrı atarım sana...

canim umutlandirmak istemem ama goguslerin ilk hamile kaldiginda zaten ayni adet olacakmisin gibi hem sisiyor hemde sizliyor insallah hamilesindir

inş cnm ya benımde aklıma gelıyo cunku bazı belırtıler var mesela uyku hep uyumak ıstıyorum sabahları uyanmakta zorlanıyorum artık bır ara kasıklarımda batma oldu gectı sımdıde goguslerımde sızlama var bu ayın 14 test yaptım tek cızgı cıktı günümde bır hafta gectı acaba psıkolojıkmı dıorum artık kendıme umıtlenmek ıstemıyorum ama inş vardır bebek

"Dualarımız,..............................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

15.03.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
BAHAR27 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
SARDUNYA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ANTİSOCİAL 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET TÜM SIKINTALARI,AİLE HUZURU VE HAYIRLI EVLAT İÇİN
HAYALOT 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYŞE035 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
CANDAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
REYYAN1984/EDA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LEBENSFREUDE 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
SİBELKOÇAK 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DEFNİYA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
EMEL_K 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı bir eş,mutlu bir yuva
NOTLAR: 164 YASİN SURESİ 4000 ADET İHLAS,3300 ENBİYA

kızlar muhatın 82 yasiniyle eksiğimiz 32 yasin.1 2 güne bitirelim mi ne dersiniz..........

inş cnm ya benımde aklıma gelıyo cunku bazı belırtıler var mesela uyku hep uyumak ıstıyorum sabahları uyanmakta zorlanıyorum artık bır ara kasıklarımda batma oldu gectı sımdıde goguslerımde sızlama var bu ayın 14 test yaptım tek
cızgı cıktı günümde bır hafta gectı acaba psıkolojıkmı dıorum artık kendıme umıtlenmek ıstemıyorum ama inş vardır bebek

insallah hamissindir canim

"Dualarımız,..............................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

15.03.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
BAHAR27 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
SARDUNYA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ANTİSOCİAL 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET TÜM SIKINTALARI,AİLE HUZURU VE HAYIRLI EVLAT İÇİN
HAYALOT 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYŞE035 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
CANDAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
REYYAN1984/EDA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
LEBENSFREUDE 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
SİBELKOÇAK 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DEFNİYA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
EMEL_K 5 ADET 122 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı bir eş,mutlu bir yuva
NOTLAR: 164 YASİN SURESİ 4000 ADET İHLAS,3300 ENBİYA

seyyannim gecen haftakiler bittimi kuzum bu hafta yeni kisiler icinmi okuyoruz insallah

bu arada gunaydin kizlar insallah yureginizden gecen butun dualar kabul olur hayirlisiyla:16::16:
günaydın canım amin aminnnnn:16::16:
inş cnm ya benımde aklıma gelıyo cunku bazı belırtıler var mesela uyku hep uyumak ıstıyorum sabahları uyanmakta zorlanıyorum artık bır ara kasıklarımda batma oldu gectı sımdıde goguslerımde sızlama var bu ayın 14 test yaptım tek cızgı cıktı günümde bır hafta gectı acaba psıkolojıkmı dıorum artık kendıme umıtlenmek ıstemıyorum ama inş vardır bebek
inşallah geç döllenme vardır ondan çıkmamıştır testte ancak muallakta kalacağına git bir asm ye bir kan testi yaptır bence canım hem psikolojikse olmadığını görünce kendiliğinden gelir kırmızılar benim bir kere öyle oldu da 10gün geçti o zaman çocuk istemiyorduk inşallah hamile değilimdir diye dua ediyordum çünkü grip olmuştum ve ağır antibiyotikler falan kullanmıştım hamileysem zarar görür diye çok korkmuştum bir de bayram tatiliydi eczanede yok ortada neyse eve geldik testi yapıp negatifi gördüm 2 saate regl oldum ama inşallah seninki psikolojik değildir bebişin seninledir inşallahhhhh:16::16:

Günaydın canım amin...Burun kanaması ile ilgili sorun varmı hala...sordun mu dr'a

cok sukur gecti canim benim suan rahatim :16:suan cok sevincliyim vatandaslik icin basvuru yapmistim onun belgeleri geldi kabul edilmis yani ugrastirmadilar neyseki:46::46::46:sizler nasilsiniz kizlar hersery yolundadir insallah ben kalktim hemen bilgisayar basina oturdum daha kahvalti yapmadim

kız nabersin gençlik :)) naptın bakem haftasonu eniştenin ömürünü yedin mi hediye isterim diye:52:
cumartesi çok güzeldi yaa kocişim aldı götürdü beni deniz kenarına güzel bir yemek yedik sonra genç aşıklar gibi yürüdük sahilde mis mis ne hediyesi kız bana ondan değerli hediye mi var:16:
işte geldim burdayım.Başını kim ağrıttı senin..Bak bir gebelik haberim var:27:
ay bilmiyorum canım ya sabah kalktığımdan beri ağrıyor uyku da uyuyamadım doğru düzgün zaten:14:

cok sukur gecti canim benim suan rahatim :16:suan cok sevincliyim vatandaslik icin basvuru yapmistim onun belgeleri geldi kabul edilmis yani ugrastirmadilar neyseki:46::46::46:sizler nasilsiniz kizlar hersery yolundadir insallah ben kalktim hemen bilgisayar basina oturdum daha kahvalti yapmadim

Çok sevindim demek ki önemsiz bişeymiş aman iyi canım...vatandaşlığında hayırlı olsun inşallah.Sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracak bir durum anlaşılan vatandaşlık almak..benden yana herşey yolunda canım inşallah diğer arkadaşlar içinde öyledir.Dün epeydir görüşmediğim bir arkadaşla karşılaştık çay bahçesinde 13 yıldır bebeği olmuyordu hamileymiş çoook sevindim akşam bizim evde kutlamasını yaptık...

hadiii ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canımcımmmmm:52::52:

Çok sevindim demek ki önemsiz bişeymiş aman iyi canım...vatandaşlığında hayırlı olsun inşallah.Sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracak bir durum anlaşılan vatandaşlık almak..benden yana herşey yolunda canım inşallah diğer arkadaşlar içinde öyledir.Dün epeydir görüşmediğim bir arkadaşla karşılaştık çay bahçesinde 13 yıldır bebeği olmuyordu hamileymiş çoook sevindim akşam bizim evde kutlamasını yaptık...

amaninnnnnn ne güzel bir haber bu yaaaaaaaaa maaşallah subhanallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla:52::52::52:

Nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim giremiyorumda internete.Adanadan teyzem ve kuzenim geldiler misafirim olunca fırsatım olmadı internete girmeye.Umarım herşey yolundadır dua listesi nasıl oldu göremedim ama ben yetiştiremiyorum malesef belli bir müddet katılamayacağım hakkınızı helal edin:16:İnşallah Allah hepinizin gönlünüze göre verir kimse evlatsız kalmasın.İnşallah yeniden fırsat bulup listeye yeniden katılırım ama bu sıralar malesef fırsatım olmayacak,görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun:16:

cumartesi çok güzeldi yaa kocişim aldı götürdü beni deniz kenarına güzel bir yemek yedik sonra genç aşıklar gibi yürüdük sahilde mis mis ne hediyesi kız bana ondan değerli hediye mi var:16:

ay bilmiyorum canım ya sabah kalktığımdan beri ağrıyor uyku da uyuyamadım doğru düzgün zaten:14:

Yarasın kuzuma genç aşıklar gibi de ne demek..genç aşıklarsınız zaten..O eniştenin repliği bikerem..Ona senden daha değerli bir hediye mi var asıl..:34:

Temiz hava çarpmıştır canım akşama kadar kapalı yerde çalışıyrz akşamda evde açık havaya çıkınca bünye kaldıramadı tabi..:52::52::52:

Back
X