• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

zor ama katlanilir birsey canim ama tuvalete sikisip gidince bide yaptigin miktari hissedince gicik oluyorsun he bide hasta olmustum ya turkiye donusu sikismayi bekleyemiyorumda hapsururken yada oksururken heryeri batiriyorum:1: kaldi galiba bende bu sidikli oldum kizzzz:111::111: bu aradaafiyet bal seker olsun insallah

bklu prensesin sidikli annesi:9: kolaymı ya mesanenin üzerinde onca ağırlık var hemencecik dolu veriyor....kızkardeşimde aynı sıkıntı vardı gülerken bile...çamaşır yetilmiyor bana diye şikayet ediyordu.Ayy olsun da bizde sidikli olalım razıyım valla:52: sağol kuzum gel beraber olsun demek vardı ama çoook uzaklardasın...

bklu prensesin sidikli annesi:9: kolaymı ya mesanenin üzerinde onca ağırlık var hemencecik dolu veriyor....kızkardeşimde aynı sıkıntı vardı gülerken bile...çamaşır yetilmiyor bana diye şikayet ediyordu.Ayy olsun da bizde sidikli olalım razıyım valla:52: sağol kuzum gel beraber olsun demek vardı ama çoook uzaklardasın...

insallah sizde hamis kalin benim gibi sidikli olun en yakin zamanda Rabbimin izniyle zaten ilk 3 ay ve son 3 ay sidikli geziyoruz :16:ben daha yeni kahvalti sofrasini topladim tembellikten ucarak gelirim dafniyacim :10::10::10:

gerçi unuttumu bilerek mi yaptırmadı bilmiyorum ama tamamen ihmalsizlik diye düşünüyorum. ne kadar dikkatsiz olduğunu şimdi daha da iyi anladım. bahar27 nin hamile olduğunuda anlayamamıştı. kızı rahim filmi çektirmeye yönlendirdi.

sedacım bana cevap yazdığını düşünerek cevaplıyorum canım umarım yine bir sazanlık yapmam:9::9::9::9:
Eğer orta da gebeliğe engel bir sorun varsa direk ona odaklanıyorlar galiba ama bazen tedavilere cevap alınmamasının nedeni küçük bir ayrıntı da olabiliyor işte.Her ihtimali düşünmek lazım dr lara karşı ukalalık etmek istemiyoruz tabi ama bence bir sürü emek harcıyoruz bu tedavilere gebeliğin engelleyecek her sorun ortadan kalksın ki bebişlerde gelsin..Dr için tekrar tekrar aşılama yapmamnın bir sakıncası yok ama ya bizler içim

insallah sizde hamis kalin benim gibi sidikli olun en yakin zamanda Rabbimin izniyle zaten ilk 3 ay ve son 3 ay sidikli geziyoruz :16:ben daha yeni kahvalti sofrasini topladim tembellikten ucarak gelirim dafniyacim :10::10::10:

Sen torpillisin canım ikindiye kadar kahvaltı etme hakkına sahipsin 2 ay daha tadını çıkar:1:Amin şekerim bizde olak sidikli..Ben normalde bile gece 3 kere kalkarım wc için hamile olursam nekadarzor un görümcesi gibi bez bağlamam lazım artık.Gel kuzum gel...

sedacım bana cevap yazdığını düşünerek cevaplıyorum canım umarım yine bir sazanlık yapmam:9::9::9::9:
Eğer orta da gebeliğe engel bir sorun varsa direk ona odaklanıyorlar galiba ama bazen tedavilere cevap alınmamasının nedeni küçük bir ayrıntı da olabiliyor işte.Her ihtimali düşünmek lazım dr lara karşı ukalalık etmek istemiyoruz tabi ama bence bir sürü emek harcıyoruz bu tedavilere gebeliğin engelleyecek her sorun ortadan kalksın ki bebişlerde gelsin..Dr için tekrar tekrar aşılama yapmamnın bir sakıncası yok ama ya bizler içim

kuzucum ne sazanlığı ya saçmalama. ama çok kızdım yani.Ki ben hiç bi zaman ne paradan sakındık nee başka bişeyden yani yapması gerekirdi diye düşünüyorum.

kuzucum ne sazanlığı ya saçmalama. ama çok kızdım yani.Ki ben hiç bi zaman ne paradan sakındık nee başka bişeyden yani yapması gerekirdi diye düşünüyorum.

Biliyorum tatlım biz bütün birikimizi ortaya koyup bir evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz.Para o kadar zor kazanılıyor ki biz ne gerekiyorsa yapılsın diye ondanda sakınmıyoruz ama makamı mevkisi ne olursa olsun insan insan olacak işte..ısrar etmeseydim genetik testler yapılmayacaktı bende de..hamile kalsam bile bebeğimi kaybedecekmişim.

ben en iyisi bi dus alipta geliyim belki iyi gelir...burasi cok bunaltici terletiyor..balkonuda acmiyorum baklonda kus yuvasi var kedimin yuzunden annesi yavrularini doyuramiyor..
canım eşim geldi dün çıkmak zorunda kaldım, kusura bakma olur mu ?

selaamun aleykummm milet nasilsunuz bakalum??? :emir_bebek:
as canım iyilik, senden naber :)

iyiyim hamdolsun napıyım evişleri falan idare edip gidiyom. sen nasılsın neler yaparsın?

tamam ben de katılayım listeye. yarın abdest alabilirsem kanamam bitip, başlarım okumaya.
seyyan okumuştur yazını canım ,
yalnız liste bitene kadar kimse listeden ayrılamıyor,

günaydın kızlar. size bişey anlatıcam. benim 1 yıldır tedavi gördüğüm bi dr. vardı. en son mart ayından beri hiç gitmedim. 2 gün öncede tüp bebek merkeziyle görüştük falan filan. görüştüğümüz prf. yapılan bütün testlerime baktı fakat dediki smear testi dedi. yok dedim. yapılmadı hiç. sonra prof. de kzıım hiç smear olmadan 2 kez aşılama yaptırılımı dedi.?? orada zaten zararlı birşeyler falan varsa yaptırmış olduğun tedaviinin hiç bir anlamı kalmaz dedi. gerçektende düşününce doğru. Oda dr. bu da dr. işte. ama durduk yere canımı sıktı yani.
senimnki iyiymiş, benim dr neye klomen kullanıyımdiye önce demein dedi:27:
slm kızlar dafniya nasılsın canım
as canum

seyyan canım benim annemlere gidiyorum,
orda nete daha az girerim sanırım.
kendinize iyi bakın :)
öpüyorum aeooooo

cnm bol sevgi yollaaa...hamilelik haberini yolla...dogum haberini yolla,sonra yemiyo haberi sunnet derken bu icimden geldi oglunmu olacak ne...insallah tez vakitte bunlari yolla..ha bide en onemlisi saglik haberleride yollabunlarla beraber insallah insallah

duygulandirdin beni,zaten aglakliyim muhatin tabiriyle..
CANIM BENİMMMM nasıl mutlu ettin beniiii Rabbim inşallah nasip eder hepimize bunları yollamayııııııııııı:16::16:
profil resimimi değiştim bu arada.........
:46: çok şeker değilmi maşallah diyin...:nazar:

günaydın kızlar. size bişey anlatıcam. benim 1 yıldır tedavi gördüğüm bi dr. vardı. en son mart ayından beri hiç gitmedim. 2 gün öncede tüp bebek merkeziyle görüştük falan filan. görüştüğümüz prf. yapılan bütün testlerime baktı fakat dediki smear testi dedi. yok dedim. yapılmadı hiç. sonra prof. de kzıım hiç smear olmadan 2 kez aşılama yaptırılımı dedi.?? orada zaten zararlı birşeyler falan varsa yaptırmış olduğun tedaviinin hiç bir anlamı kalmaz dedi. gerçektende düşününce doğru. Oda dr. bu da dr. işte. ama durduk yere canımı sıktı yani.
canım benim sıkma canını smeari ama aşılama vs haricinde de her sene yaptır ne olur ne olmazzzz:16::16:

Rabbim kolaylik versin canim bencede yogunluk iyidir kafan dagilir hersekilde yapma bosver temizlik falan keyfine bak bu sene,yeni seneye kucaginda sipanla yaparsin hatta aglayacak seninki sirtina bile baglarsin bulasik yikarken bak demedi deme:16::16:

ayy insallah cnm gozumun onune geldi sirtimda sipamla bulasik yikarken cok komik oldum...

canım eşim geldi dün çıkmak zorunda kaldım, kusura bakma olur mu ?

as canım iyilik, senden naber :)

seyyan okumuştur yazını canım ,
yalnız liste bitene kadar kimse listeden ayrılamıyor,

senimnki iyiymiş, benim dr neye klomen kullanıyımdiye önce demein dedi:27:

as canum

valla canım artık hep şıp şıp takip etcem kendimi.

benim okuduğum 4 taneyi düştün değilmi seyyancım.bu akşam yine okurum yarın bildiririm.Dün de niyetlendim ama misafir vardı okuyamadım.Nurusima için okunması çok iyi olmuş tam zamanı tabi diğer arkadaşlar için de..:1:
evet canım sen 5 +4 okudun düştüm onları..
Seyyancım ben bu hafta dualara katılamadım çok özür diliyorum regl oldum hala da bitmedi. Biterse yarın akşam faln okuyup haber veririm.
tamam canım olsun.hastalık olunca bizlrinde okuyamadığı oluyo.önemli olan bildiriyo olman.biebirimizi idare ediyoruz zaten böyle dönemlerde...
:46::46::46::46::46::46::46:
seyyanım eksiklere yardım edemedim bu hafta :25:
5 yasin yazarmısın bana daha çok varsa akşam bitmiş olur:32:
tamam canım 5 yasin ekledim sana.
unuturmuyum hic bitanem benim liste yapmayi planliyorum Rabbimin izniyle kapiyada asacagim esimede tembihleyecegim hatirlat diye listenin basinda sen seyyan ssonmez dafniya asbelove ......diye devam edecek insallah canim ya sen nasilsin durumlar nasil cok yogunsun gelemiyorsun artik hersey yolundami
canım ya Allah razı olsun.sizlerin duası sayesinde bebeğime kavuşacağım inşaallah...
Seyyan naber kuzum gelmişsin 1 tane yasin okuyabildim onu da düş bari..
geldimde canım gelmemle gitmem bir oldu kusura bakma.tamam senden 1 tane daha yazıyorum.
seyyan canım benim annemlere gidiyorum,
orda nete daha az girerim sanırım.
kendinize iyi bakın :)
öpüyorum aeooooo
tamam canım ama çabuk gel olurmuuuuuuuuu

CANIM nasılsın... ben listeyi görmedim buaralar giremediğim için....ama 5 yasin 100 enbiya okudum...kusura bakmayın çok geç oldu ama çok yoğundum...

Back
X