• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

böyle tecrübelerdeb faydalanmk güzel oluyo.... rabbim hayırlar versin inşaallah hepimize.....

canım hadi bakalım yeni heyecan yeni umut.inşaallah herşey gönlünce olur.dualarımız seninle olacak.yeni listede yarın yayınlanacak.sana özel mesajla attım canım..nelerin okunacağını yazdım özelden.belki burdan gözünden kaçar diye..

Allah razı olsun canım sağolun hepiniz....yeni heyecan yeni umutllarla çıkıyoruz yola inş 2 kişi çıktığımız bu yolculuğun sonunda 3 kişi olarak döneriz geri:49::49::49:

böyle tecrübelerdeb faydalanmk güzel oluyo.... rabbim hayırlar versin inşaallah hepimize.....

amin cnm amin. oğlumda adete 6 gün vardı idrar testinde öğrendim. ama o 6 gün geçmek bilmedi ya düşerse ya giderse ya değilse, dış gebelikse yok mol gebelikse falan filan. dedim bir daha hamilelik düşünsem adet geçmeden test yapmıcam. bu sefer adete 8 gün varken çarpıntı bulantı baş dönmesi başladı, dahiliyeye gittim, kan testi istedi, dedi gebelik de olabilir korunmadık, o da test istedi kanda öğrendik hamile olduğumu. ama çok kötü 1 hafta geçirdim, hasta oldum resmen, bel ağrısı, baş dönmesi mide bulantısı geçmedi. derken kanama başladı. b hcg düştü. bu arada ben hergün gibi idrar testi yapmaya devam ettim. belki de kafaya taktığım için gitti. bilmiyorum ama ne kadar beklesen o kadar iyi. şimdi var mı yokmu bilmiyorsun, var olup kaybetmek daha kötü. adet öncesi kimyasal gebelik çok sık görülüyormuş, adet gecikmesi olmadan yapılan testlerin güvenilirliği yok o yüzden. en garantisi 4 gün falan beklemek:)

kız seyyan hoş geldin.... yarın eşime endoskopi yapılacak dua edin olur mu hiçbişey çıkmasın.... <hz Allah hastalıkla imtihan etmesin bizleri ailemizi kimseyi. hastanedki hastalaradaşifaler ihsan eylesin rabbim.... aminn......

SARDUNYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYŞE035 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2600 ENBİYA

kimlere okunacağı ilerleyen günlerde açıklanacaktır....

SARDUNYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
AYŞE035 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SÜRPRİZ06/ELİF 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GURBETKIZ 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SUMEYYAB 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEDACAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
BAHAR35BAHA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2600 ENBİYA

kimlere okunacağı ilerleyen günlerde açıklanacaktır....

beni de katar mısınız, ben de okumak istiyorum.5 adet olanlar yasin suresi değil mi?

kız seyyan hoş geldin.... yarın eşime endoskopi yapılacak dua edin olur mu hiçbişey çıkmasın.... <hz Allah hastalıkla imtihan etmesin bizleri ailemizi kimseyi. hastanedki hastalaradaşifaler ihsan eylesin rabbim.... aminn......

hoşbuldum canım nasılsın.adetin inşaallah gelmez canım yaaaa.dualarımdasın..
eşinede geçmiş olsun hayırdır.midesinde problemmi var.inşaallah bişi çıkmaz canım.Allah dediğin gibi herkese acil şfalar versin ve hastalıkla imtihan etmesin...

beni de katar mısınız, ben de okumak istiyorum.5 adet olanlar yasin suresi değil mi?

tabiki katarız canım.şimdi bu liste için okursun haftaya yeni listeye ismini ekleriz olurmu..

5 yasin
116 ihlas
100 enbiya suresi 89.ay( **ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ *** )

evet canım midesinde sıkıntı var... geçenki film güzeldi ama bazı gizli mesajlar veriyordu oraları onaylamadım:))) şimdi ben çkaım mutfağımıfalan bi toplayayım hepinz aeo... dua eder dua beklerim....

tabiki katarız canım.şimdi bu liste için okursun haftaya yeni listeye ismini ekleriz olurmu..

5 yasin
116 ihlas
100 enbiya suresi 89.ay( **ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ *** )
cumadan cumaya mı okunuyor, haftalık yani:) tamam ben de okurum allahın izniyle.

allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)

eee..nasılmış fibrolar ve süpermenler çok merak ettim çabuk söyleeeee....
fibrolar iyiler çok şükür yalnız ağrı yapıyorlar ya bu ara başka bir dertleri yok şükür
eşimin değerleri iyi canım bir morfolojide sorun var %1 o kadar eğer kırmızılar gelirse aşılama başlayacağız hayırlısıyla:16:
arkadaş geldi kahve içtik muhabbet ettik acıkın:1: bu gün saklanbaç oynuyoruz hadi hayırlısı bakalım ben geliom sen yoksun sen gelion ben yokum:15:
ohhh afiyet olsun canım acaip yoğunum dün bugün gçb hazırlıyorum mahvoldum desem yeridir bir de akşam başım tuttu mide bulantısıyla birlikte istifra ettim bütün gece sonra da sızmışım öylece şimdi daha iyiyim ama şükür:34:

Back
X