Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı.evlat acısı yaşatmasın kimseye.tamam ben yarın okumaya başlarım.okunacak arkadaşın ismini veya nick ini bilmeye gerek vamı??
yok canım arkadaşlar kendileri bağışlayacaklar :)
mevlüt alan arkadaşlar oluyo, ya da önemli mekanlarda bağışlamak isteyen olur diye ,
seyyancım sana mesaj gönderemiyorum, göndereyim tabloyu sana sağ salim teslim edeyim de namazımı kılıp yatayım artık yurt dışındayım cnm caat sabahın 4'ünü geçiyooo
japonya da mısın canım ?
3 saat ileride yaşadığına göre o taraflar :)

yok ama orta asyadayım evet
bu arada seyyan listeyi başardı

kızlar ben kaçar hadi aeo hepinz....rabbim hayırlar yazsın bu gecede hakkımızda inşaallah...

taşıyıcımısın ....
canım daha var mı yok mu ona bakacaklar,
canım valla ben de öyle düşünüyorum :)
rabbim burayı nasip etti de dilimi duaya daha çok doladım :)
hem burda o kadar çok rahatlıyorum ki,
arada bi bursalılar çıkıyo ama olsun, napalım idare ediyoz onları da

1 sene önce 6 aylık ikiz bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim o zamandan beri hamile kalamıyorum malesef belki psikolojil bilmiyorum çok şükür başka sorunum yok.

şu anda okunacak arkadaş varmı??

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da inş. ben de geçen cumartesi düşük yaptım, kimyasal gebelikmiş. senin durumun çok daha kötüymüş. oğlumda da doğuma 1 ay kala yüzüstü düşüp dizimi yarmıştım. neyseki birşey olmadı bebeğime, sadece benim dizime dikiş atıldı. ama korkuyla geçen saatler ve günler seni anlıyorum ve dua ediyorum ki Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın sana ve bebek bekleyen kimseye

ay Allahım yine soktun dimi lafını..canımcım dediğin topiğe baktım ve hikayemi kısaca yazdım bende bi göz atıver.bende çıkayımda azıcık da ahiretime çalışayım dimi..

hadi hepinize hayırlı geceler...

taşıyıcımısın ....

:)
öyle, burda çok çok üzüldüğümüz zamanlar da oldu, çok çok mutlu oldugumuz günlerde:)
muciye bile tanık olduk :)
yok ama orta asyadayım evet
bu arada seyyan listeyi başardı
öğretmen misin :)

ben de bu akşam inanılmaz rahatladım. tesbihim de bitti. son kez dua edip yatayım artık. sabahları zombi gibi oluyorum. sağolsun benim oğlan en geç 8 de ayaklanır. o uyanmadan biraz uyuyup dinleneyim. Tekrar tüm dualarımızın kabul ve makbul olması dileğiyle hayırlı kandiller. bu arada oğlumu da 3 sene önce berat kandilinde doğurmuştum:) görüşmek üzere hoşçakalın.

ay ne güzel bir gecede dünyaya gelmiş oğlun.ömrüde bu gece kadar hayırlı ve bereketli olur inşaallah canım.hadi hayırlı geceler...hayırlı uykular

hemen de üstüne alındın, seni mi kastettim de seyyan :)
bakıyorum canım şimdi,
hatunlar ben de çıkayım, pestilim çıktı bugün :)
aeo, rüyalarınız çok güzel olsun :)
bu arada aya bakın bi, çok güzel :)

sanada Rabbim ay yüzlü bir evlat versin inşaallah.....banada ay yüzlü gelin dimi ama

sanada Rabbim ay yüzlü bir evlat versin inşaallah.....banada ay yüzlü gelin dimi ama
zaten kimsenin Alaattin doğurmada gözü yok :)
bari benimki de ay yüzlü olsun demi :)
hadi mübarek günde aya bakarak dua edelim, efendimiz tavsiye ediyor :)
aeo, 4le meden çıkamıycam gene :)

ne biliyim Seyyan ismimi unuttun sandım ( valla bende her dua ettiğim de her namazımda seni,Muhat,Eslemi aklıma gelen kızları hiç eksik etmiyorumbirimizden birinin duaları kabul olur inşallahhcanım bizde eşimle öyle dioruz vardır bunda da bir hayır hep hayırlısını istediğimizden belki de bu kadar bekliyoruz...Yasin için de Allah razı olsun canımm

Günaydın canlarımmm inşallah güzel bir hafta olur benim için stresle başladı ama olsun düzelecek inşallah:26:

Dün gece bende hepiniz için dua ettim isimlerini bildiklerime isimleriyle diğer arkadaşlara da üyelik isimleriyle biraz komik oldu kullanıcı adıyla dua etmek..tam da gece isim muhabbeti geçmiş keşke netim olsaydı birkaçınızın ismini daha öğrenmiş olurdum.Neyse Kadir Gecesini bekleyeceniz artık napak..Muhat çok güzel bir ismin varmış çok kıskandım:) seyyan senin ismini tahmin etmek zor olmadı zaten..Asbem seninkini zaten bilioz..

amin canım aminnnn
Allah razı olsun canımmmmmm
maalesef canım erkekler içlerinde yaşıyorlar bu duyguları ama bu dışarı öfke olarak çıktığından tartışmalar stres kaçınılmaz oluyor yine iş başa düşüyor tabi maalesef biz sakinleştiriyoruz onları da
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
hadi iyi güzel haberlerle gel inşallahhhh
evet gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı.evlat acısı yaşatmasın kimseye.tamam ben yarın okumaya başlarım.okunacak arkadaşın ismini veya nick ini bilmeye gerek vamı??
Allah yardımcın olsun çok ağır bir durum Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin de acını hafifletsin inşallah yavrun

Günaydın canım kırmızı kart mı yedin..yaaaaaaaaa
evet canım yaaa
Allah razı olsun canım bende ettim bol bol gerçi kırmızılardan dolayı namaz kılamadım ama Rabbim tesbihlerimizi dualarımızı kabul etmiştir inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…