yok canım arkadaşlar kendileri bağışlayacaklar :)evet gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı.evlat acısı yaşatmasın kimseye.tamam ben yarın okumaya başlarım.okunacak arkadaşın ismini veya nick ini bilmeye gerek vamı??
japonya da mısın canım ?seyyancım sana mesaj gönderemiyorum, göndereyim tabloyu sana sağ salim teslim edeyim de namazımı kılıp yatayım artık yurt dışındayım cnm caat sabahın 4'ünü geçiyooo
yok canım arkadaşlar kendileri bağışlayacaklar :)
mevlüt alan arkadaşlar oluyo, ya da önemli mekanlarda bağışlamak isteyen olur diye ,
japonya da mısın canım ?
3 saat ileride yaşadığına göre o taraflar :)
canım daha var mı yok mu ona bakacaklar,taşıyıcımısın ....
canım valla ben de öyle düşünüyorum :)ben daha önceleri giriyordum oğluma hamile kaldığım zamanlarda ama çok da detaylı girmiyordum. epeydir zayıflama topiklerindeyim. orda çok iyi arkadaşlar edindim. bebeğimi kaybetmemde bir hayır vardır diyordum ya belki sizleri tanımama ve birlikte dua etmemize vesile oldu meleğim:) bu bile yeter beni teselli etmeye. evet daha pek giremedim aranıza ama hepinizin duasına katkıda bulunup bana da dua edilmesini beklicem. önümüz de ramazan zaten. nasıl olsa oruç tutup kuranımızı okuyoruz, bari hayırlı bir amaç için hayırlı yerlere gitsin. belki rabbimin kabul etmesi için bir kişiye bile olsa benim duam vesile olur kim bilir. dünyanın en mutlu insanı olurum o zaman:) inanıyorum sana inanmaz mıyım:) ben bile şurda 1 hafta oldu düşük yapalı, kimyasal gebelik hakkında okumadığım şey kalmadı, meğer ne çok yaşayan varmış da haberim yokmuş bu durumu. bu arada ben de hemşireyim ama eminim siz benden daha bilgilisinizdir bu konuda. sonuçta damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar, doktor ne bilsin değil mi:)
evet canım sayende sağolyok ama orta asyadayım evet
bu arada seyyan listeyi başardı
kızlar ben kaçar hadi aeo hepinz....rabbim hayırlar yazsın bu gecede hakkımızda inşaallah...
1 sene önce 6 aylık ikiz bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettimo zamandan beri hamile kalamıyorum malesef belki psikolojil bilmiyorum çok şükür başka sorunum yok.
şu anda okunacak arkadaş varmı??
canım daha var mı yok mu ona bakacaklar,
canım valla ben de öyle düşünüyorum :)
rabbim burayı nasip etti de dilimi duaya daha çok doladım :)
hem burda o kadar çok rahatlıyorum ki,
arada bi bursalılar çıkıyo ama olsun, napalım idare ediyoz onları da
taşıyıcımısın ....
:)ben daha önceleri giriyordum oğluma hamile kaldığım zamanlarda ama çok da detaylı girmiyordum. epeydir zayıflama topiklerindeyim. orda çok iyi arkadaşlar edindim. bebeğimi kaybetmemde bir hayır vardır diyordum ya belki sizleri tanımama ve birlikte dua etmemize vesile oldu meleğim:) bu bile yeter beni teselli etmeye. evet daha pek giremedim aranıza ama hepinizin duasına katkıda bulunup bana da dua edilmesini beklicem. önümüz de ramazan zaten. nasıl olsa oruç tutup kuranımızı okuyoruz, bari hayırlı bir amaç için hayırlı yerlere gitsin. belki rabbimin kabul etmesi için bir kişiye bile olsa benim duam vesile olur kim bilir. dünyanın en mutlu insanı olurum o zaman:) inanıyorum sana inanmaz mıyım:) ben bile şurda 1 hafta oldu düşük yapalı, kimyasal gebelik hakkında okumadığım şey kalmadı, meğer ne çok yaşayan varmış da haberim yokmuş bu durumu. bu arada ben de hemşireyim ama eminim siz benden daha bilgilisinizdir bu konuda. sonuçta damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar, doktor ne bilsin değil mi:)
öğretmen misin :)yok ama orta asyadayım evet
bu arada seyyan listeyi başardı
canım daha var mı yok mu ona bakacaklar,
canım valla ben de öyle düşünüyorum :)
rabbim burayı nasip etti de dilimi duaya daha çok doladım :)
hem burda o kadar çok rahatlıyorum ki,
arada bi bursalılar çıkıyo ama olsun, napalım idare ediyoz onları da
ben de bu akşam inanılmaz rahatladım. tesbihim de bitti. son kez dua edip yatayım artık. sabahları zombi gibi oluyorum. sağolsun benim oğlan en geç 8 de ayaklanır. o uyanmadan biraz uyuyup dinleneyim. Tekrar tüm dualarımızın kabul ve makbul olması dileğiyle hayırlı kandiller. bu arada oğlumu da 3 sene önce berat kandilinde doğurmuştum:) görüşmek üzere hoşçakalın.
hemen de üstüne alındın, seni mi kastettim de seyyan :)ay Allahım yine soktun dimi lafını..canımcım dediğin topiğe baktım ve hikayemi kısaca yazdım bende bi göz atıver.bende çıkayımda azıcık da ahiretime çalışayım dimi..
hadi hepinize hayırlı geceler...
hemen de üstüne alındın, seni mi kastettim de seyyan :)
bakıyorum canım şimdi,
hatunlar ben de çıkayım, pestilim çıktı bugün :)
aeo, rüyalarınız çok güzel olsun :)
bu arada aya bakın bi, çok güzel :)
zaten kimsenin Alaattin doğurmada gözü yok :)sanada Rabbim ay yüzlü bir evlat versin inşaallah.....banada ay yüzlü gelin dimi ama
tatlım unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiç.dualrımda aslı diyorum hep.burdan özel ismini fazla telaffuz etmek istemedim o yüzden ecrin dedim aslıcııııııııııım.
canım tedavinin ertelenmesinde vardır bir hayır.sakın moralini bozma.ümitsizliğe hiç düşme bize yakışmaz.evet ümidimizin zayıfladığı anlar oluyo ama hiç kaybetmiyoruz ümidimizi tamammı.500 yasinin için ben 1 tane okuduydum canım.bilmem gördünmü görmediysen şimdi ekle beni listene.sanırım herkes 1 tane okuyordu.Rabbim seninde ,burdaki tüm karedeşleriminde dualarını tez vakitte kabul etsin inşaallah..
canım malesef durudan haber alamıyoruz .bizde merak içerisindeyiz.inşaallah en kısa zamanda aramıza döner ve herşeyin yolunda olduğunu söyler.orlic te en son listeden çıkmak istediğini yazmış ve bir daha topiğe girmemişti.umarım iyidir.
Günaydın canlarımmm inşallah güzel bir hafta olur benim için stresle başladı ama olsun düzelecek inşallah:26:
amin canım aminnnnamin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim bu mübarek gün kaderime bebiş yazarRabbim hepimize sağlıklıı sıhhatli salih evlatlar versin inşallah
inşallah birtanem Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın bu mucizesini amin
amin ALLAH razı olsun hayırlı kandiller
Allah razı olsun canımmmmmmYa rabbi burdaki tüm arkadaşlarımı,bu mübarek gecede beraatini alanlardan eyle.defterlerin dürüldüğü,doğumların yazıldığı bu gecede hepimizi hayırlı,sağlıklı salih evlatlarla müjdele.....
Canlarım hepinizin gecesi mübarek,ibadetleri makbul ve duaları kabul olsun....dualarımdasınız, dualarınızda olmak dileğiyle..
Hepinizi allah rızası için çok seviyorum....
Antikdeniz
muhat
eslemliva
nurusima
nekadarzor
dafniya
asbelove
candan
bahar27
kays
reyyan1984
sevil61
seybill
hayalot
sürpriz06
krizantem
ayşe
dilek
sibelkoçak
sumeyyab
melek181
mutluluk27
sedacan
piedra3321
gurbetkız
esmacvs
ecrinn07
asya28
ema
alev99
sardunya
derinsuberfu
ayis
bahar35baha
duru1616
antisocial
Ssönmez
turkuaz8
unuttuğum var ise onlarında dahil olmak üzere hepinizin mübarek beraat gecesi mübarek olsun.
maalesef canım erkekler içlerinde yaşıyorlar bu duyguları ama bu dışarı öfke olarak çıktığından tartışmalar stres kaçınılmaz oluyor yine iş başa düşüyor tabi maalesef biz sakinleştiriyoruz onları dasağol canım aynen öyle gerçekten çok çabuk yıkılıyormuş. bebek meselesi açılmıyor sadece bişeyler yedirmek istedik kürler falan. biz zaten kışın tüp yapcaz inşallah. bizimkide ona şartlandı.çünkü doktor adamın gözüne baka baka başka şansın yok dedi,sadece tüp olur ne içsen fayda etmez dedi...yani belki biraz takviye yapsa tutması kolay olurdu.. off of ne bilem...
hadi iyi güzel haberlerle gel inşallahhhhmuhat muhat onlardan biri benm demi senin rahim duvarının inceliğini nasılda bildim görmeden hahahahah:))))) bu arada yarın hastaneye gidiyorum eşim midesi için ben de tüplü bbek için hayırlısı inşaallah.... Rabbim inşaallah hiç bi sorunla karşılaştırmaz ve eşimn sonuçlarıda iyi çıkar inşaaallah .....
Allah yardımcın olsun çok ağır bir durum Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin de acını hafifletsin inşallah yavrunevet gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı.evlat acısı yaşatmasın kimseye.tamam ben yarın okumaya başlarım.okunacak arkadaşın ismini veya nick ini bilmeye gerek vamı??
evet canım yaaaGünaydın canım kırmızı kart mı yedin..yaaaaaaaaa
Allah razı olsun canım bende ettim bol bol gerçi kırmızılardan dolayı namaz kılamadım ama Rabbim tesbihlerimizi dualarımızı kabul etmiştir inşallahhhhDün gece bende hepiniz için dua ettim isimlerini bildiklerime isimleriyle diğer arkadaşlara da üyelik isimleriyle biraz komik oldu kullanıcı adıyla dua etmek..tam da gece isim muhabbeti geçmiş keşke netim olsaydı birkaçınızın ismini daha öğrenmiş olurdum.Neyse Kadir Gecesini bekleyeceniz artık napak..Muhat çok güzel bir ismin varmış çok kıskandım:) seyyan senin ismini tahmin etmek zor olmadı zaten..Asbem seninkini zaten bilioz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?