Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam.Allah nasip ederse her gün girip bakarım kimin için okunacaksa okurum.Allah kabul etsin bütün arkadaşlarımızın dualarını..

canım sana zahmet yliss ve kedikızı listeye ekler misin ?
yalnız karşılarına sayı yazma. bu hafta sayılar değişecek sayımız arttığından dolayı.

cnm listeye ben eklerim de
canım üstteki isimleri sürpriz diye değiştirir misin :)
nereyi değiştiricem cnm anlamadım?
ya ben bu tabloyu o arkadaşa yolliyim de seyyan kendi düzeltmeleri yapsın bari ben yeni olunca kimi yazıcam kaç olucak bilemedim

anammm herkesler burdaymış sa kızlar bana da dua ettniz demiiiiii???? yeni aneanne babaanne adayları hozgeldnz sizde:)))) bakın sizi torun sahibi bile yaptım Allahın izni ile:))))

tamam.Allah nasip ederse her gün girip bakarım kimin için okunacaksa okurum.Allah kabul etsin bütün arkadaşlarımızın dualarını..
canım her gün girmene gerek yok :)
arda bi baksan yeter mesela hafta 1 gün gibi,
istersen okuduğun zaman seyyana özelden de mesaj atabilirsin, ya da okuyamayacagın zaman.
bu arada ne kadardır bebek bekliyorsun

anammm herkesler burdaymış sa kızlar bana da dua ettniz demiiiiii???? yeni aneanne babaanne adayları hozgeldnz sizde:)))) bakın sizi torun sahibi bile yaptım Allahın izni ile:))))
daha bitmedi dualarım :)
en sona okuycam adlarınızı hazır listede var :)
Allah kabul etsin canuuummmm

daha bitmedi dualarım :)
en sona okuycam adlarınızı hazır listede var :)
Allah kabul etsin canuuummmm

benim adımı da yaz listeye canım yeliz:) bu arada 116 ihlas okudum. 100 de enbiya suresi 89. ayeti okucam şimdi:) ne güzel herkes dua ediyor, çok mutlu oldum ya:)

ismini bilmiyorum ama dua ettikçe bu topikte bebek bekleyen ve bebeği olacak tüm arkadaşlar için diye ediyorum canım. senin için de etmiş oldum yani:) allah kabul etsin.

canım her gün girmene gerek yok :)
arda bi baksan yeter mesela hafta 1 gün gibi,
istersen okuduğun zaman seyyana özelden de mesaj atabilirsin, ya da okuyamayacagın zaman.
bu arada ne kadardır bebek bekliyorsun

1 sene önce 6 aylık ikiz bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim o zamandan beri hamile kalamıyorum malesef belki psikolojil bilmiyorum çok şükür başka sorunum yok.

şu anda okunacak arkadaş varmı??

benim adımı da yaz listeye canım yeliz:) bu arada 116 ihlas okudum. 100 de enbiya suresi 89. ayeti okucam şimdi:) ne güzel herkes dua ediyor, çok mutlu oldum ya:)
aslına bakarsan daha o kadar çok şey görmedin :)
biraz zaman geçince ailenden daha yakın oluyorsun burda :)
dua sürprizleri falan da yaptık :)
tedavi süreçlerimizi takip ediyoruz, burdaki çogu arkadaş drlerden daha bilğili desem belki inanmazsın :)
ama sonra haklı olduğumu göreceksin :)

1 sene önce 6 aylık ikiz bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim o zamandan beri hamile kalamıyorum malesef belki psikolojil bilmiyorum çok şükür başka sorunum yok.

şu anda okunacak arkadaş varmı??
canım Allah sabır versin,
kalp atışlarını da duymuşsundur, hareketlerini hissetmişsindir, çok zor olsa gerek,
burda çogumuz bebegini kaybetti ama hissetmeden,
sanırım sizin üzüntünüz daha farklıdır
okunacak arkadaşlar var canım,
ama listeyi karışık yapıyouz artık, çünkü liste sonundakilere haksızlık oluyordu,
ayrıca tedavi haftasında olan arkadaş varsa direk listede oluyo :)

muhat muhat onlardan biri benm demi senin rahim duvarının inceliğini nasılda bildim görmeden hahahahah:))))) bu arada yarın hastaneye gidiyorum eşim midesi için ben de tüplü bbek için hayırlısı inşaallah.... Rabbim inşaallah hiç bi sorunla karşılaştırmaz ve eşimn sonuçlarıda iyi çıkar inşaaallah .....

evet gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı.evlat acısı yaşatmasın kimseye.tamam ben yarın okumaya başlarım.okunacak arkadaşın ismini veya nick ini bilmeye gerek vamı??

seyyancım sana mesaj gönderemiyorum, göndereyim tabloyu sana sağ salim teslim edeyim de namazımı kılıp yatayım artık yurt dışındayım cnm caat sabahın 4'ünü geçiyooo

canım olmuş ama en başta okunacak arkadaşların isimleri varya onları sil ve böyle....................................... yap.çümn o isimlere okunmuyor.onunanlar sonra açıklanacak
cnm listeye ben eklerim de

nereyi değiştiricem cnm anlamadım?

ya ben bu tabloyu o arkadaşa yolliyim de seyyan kendi düzeltmeleri yapsın bari ben yeni olunca kimi yazıcam kaç olucak bilemedim

canım sen yollada bana ben kopyaarken sayfaya böyle çıkacakmı bilemedim bi yolla sen

canım arkadaşlık isteği gerçekleşti sen yolla bana liteyi

evet canım yüzümü görmeden rahim duvarımın inceliğini bilmiştin :)
süpermen gibisin maşaallah :)
canım hadi hayırlısı olsun :)
ben de p.tesi kalabalık olur diye salı gitcem :)
yeniden başlıyorum herşeye yeniden kontrol ettircem kendimi,
smear testi yaptırcam, bi de benim akdeniz anemisi meseles, var, çok işim var çookkkkk

taşıyıcımısın ....

dualarımız..................................................................... için okunacak…
NOT: 123 YASİN SURESİ, 3000 ADET İHLAS, 2600 ENBİYA
(ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’)
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver. Amin…
Dua listemiz:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Yasin Suresi[/td]
[td]İhlas Suresi / Enbiya Suresi 89. Ayet[/td]
[td]Ne İçin Okuyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sardunya[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[td]Hayırlı&Sağlıklı Evlatlar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayalot[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayşe035[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[td]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seyyan[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]E_M_A[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecrinn07/aslı[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dilek[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevil61[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Muhat[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 /100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nekadarzor[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sürpriz06/elif[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemliva[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kays[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Krizantem83[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[td]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melek181[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seybill[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gurbetkız[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mutluluk27[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nurusima81[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sumeyyab[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Piedra3321[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Alev99[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sedacan[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dafniya[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar35baha[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Asya_28[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Folikasitka[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kedikız81[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yliss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ben daha önceleri giriyordum oğluma hamile kaldığım zamanlarda ama çok da detaylı girmiyordum. epeydir zayıflama topiklerindeyim. orda çok iyi arkadaşlar edindim. bebeğimi kaybetmemde bir hayır vardır diyordum ya belki sizleri tanımama ve birlikte dua etmemize vesile oldu meleğim:) bu bile yeter beni teselli etmeye. evet daha pek giremedim aranıza ama hepinizin duasına katkıda bulunup bana da dua edilmesini beklicem. önümüz de ramazan zaten. nasıl olsa oruç tutup kuranımızı okuyoruz, bari hayırlı bir amaç için hayırlı yerlere gitsin. belki rabbimin kabul etmesi için bir kişiye bile olsa benim duam vesile olur kim bilir. dünyanın en mutlu insanı olurum o zaman:) inanıyorum sana inanmaz mıyım:) ben bile şurda 1 hafta oldu düşük yapalı, kimyasal gebelik hakkında okumadığım şey kalmadı, meğer ne çok yaşayan varmış da haberim yokmuş bu durumu. bu arada ben de hemşireyim ama eminim siz benden daha bilgilisinizdir bu konuda. sonuçta damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar, doktor ne bilsin değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…