Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah

canım Rabbim sabır versin inşaallah bu acı son acın olur son gözyaşın olur canım.....Rabbim hazinesinden en kısa zamanda göndersin evladını kucağınaa inşaallah

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah

denilecek birsey bulamiyorum canim Rabbim seni bir sinava sokuyor bu belli insallah sinavi en guzel dereceyle sonlandirirsin insallah rabbim mucizesini farkli yollardan gonderir sana hemde hic ummadigin anda

cnm gecmis olsun..umutla beklemistim,kendimi bekler gibi beklemistim,ama nasip kismet iste...insallah bidahakine sen sabirli kadinsin atlatirsin bu gunleri...sozun bittigi yer burasi oluyo aslinda,susmak bazen daha iyi geliyor......

seni çok iyi anlayabiliyorum canım ama diyecek birşey bulamıyorum. herşey nasiple. Allah inş. hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder. senin sabretmekten bizimse dua etmekten başka çaremiz yok.

iyi geceler arkadaşlar. sonunda memlekte geldik. şükür ki çok rahat bi yolculuk geçirdim. oğluşum otobüste uyudu:) yolculuk yorgunluğumu bilmiyorum ama kasıklarım ve belim çok ağrıyor. kafam da kazan gibi. bi dinlenirsem bu gece inş. yarın ver elini çarşı pazar:)

Canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum,aff Allahım aff,yinede Rabbimden ümit kesilmez,Kurban olduğum Rabbim inşaallah yüzünüzü güldürür göz açıp kapama arası kadar kısa zamanda...Rabbim ferahlık genişlik versin sadrınıza,hakkıyla teslimiyet nasip etsin.

Benimde bugün kanamam geldi,yinede elhamdülillah geçen ayki gibi aylarca gecikmedi...Geçen ay ayın 29un'da olmuşum,bu ay 3 gün erken oldu,inşaallah son olur bu sefer.Baya ümitliydim aslında,yarında evlilik yıldönümümüz,3 yılımız dolacak yarın.Bugün facede aynı zamanda evlendiğim arkadaşımın bebiş resimlerini gördüm,büyümüş bile maşaallah..Kıskançlık değil bu kesinlikle Rabbim muhafaza buyursun bu duygudan,ama çok garip oldum içimi bir hüzün kapladı,olsaydı benimkide öyle olacaktı dedim...Düşündüm düşündüm üzüldüm yine...Hayırlısı Rabbim en iyisini bilir,Takdiri İlahi demekten başka çaremiz yok.Muhakkak Rabbim içimizi dışımızı en iyi bilendir,hepimizin gönlüne göre versin en hayırlısını en kısa zamanda...

Allahım..Tüm gönlü kırıkların Sığınağısın...Ve tüm darda kalanların..
SELAM İsmi Şerifin ile selamete erdir bizleri ve cümlesini.... // Aminnn............

ya bişeyler yazacaktım alıntı yaptıydım ama nurusimamın yazısını görünce içimden gelmedi
ben birşey diyemeyeceğim............................................herzaman yanındayız ve dualarımızdasın...
evlilik yıldönümün hayırlara vesile olsun birdahaki sefere yavrunla birlikte kutlarsın inşaallah...

seni çok iyi anlayabiliyorum canım ama diyecek birşey bulamıyorum. herşey nasiple. Allah inş. hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder. senin sabretmekten bizimse dua etmekten başka çaremiz yok.

ylisçim tamamen merakımdan soruyorum oğlunu tedaviylemi kucağına almıştın sen....

evet sıcaklarda hiç çelikmiyor valla şöyleeee efil efil sonbahar iyi..demek ki sen ben seyyan sonbaharda totoları devirip yatıyoruz...soslar konserveler ve turşular arkadaşlara yaptırılcak ...haa bak turşular çooooq önemli hamiş olunca bolca yencek çünkü

ayyy..öyle gönüllüyüm ki bilsen ikiz anası olmaya...sende ikiz anası olasın bizleri görenler "bu ne ayol bebekte bu sene indirim mi var bir alana bir bedava...herkeste iki tane bebek var"desin..tabi maşallah da desin..

bu sosu bizde yapıyoruz bütün bacılar annemde toplanıp..yapılışı da yemesi de çok zevkli..

Canım çok zordur bir daha deneyemem zannedersin ama merak etme geçiyor..Allah sana ve eşine sabır versin şuanda inşallah bir daha kine gerek kalmadan bir mucize olsun da anne ol..amin canım Allah beterinden korusun..

gelin kuzum gelin başım gözüm üstüne...süper bir sofra donatırım size...hem bizimkiler hemşo iyi anlaşırlar zaar

anlıyorum canım yaşayan biliyor değil mi?

merhaba kızlar yakın zamanda zeynep kamıle giden varmı acaba

Ben değil ama bir tanıdık orda yaptırdı..sebepsiz infertiliteydi onların ki ilk denemede tuttu azracım tabi hem bir sorun olmayışı hem de yaşarlarının genç olması büyük avantaj..

bazen söz biter kalakalırız böyle ..Rabbim Nurusimanın dediği giibi Rabbim beterinden korusunn....Başımıza gelen her şer de bizm bilmediğimiz ne hayırlar gizlidir bilemeyiz..inşallah ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağına alır ve bu günleri tebessümle hatırlar

Son düzenleme:
onu yapacağım bende canım buzlukta kötü oluyor domates doğru söylüyorsun ben güya çayda kestim şekeri ama kahvede kesemiyorum engel olamıyorum kendime gerçi azalttım koca bir kupaya 2tane atıyorum o da gün içinde 1kahve içtiğimden sıkıntı olmaz herhalde diyeceksin kendine bahane üretme ya ne güzel azaltmıştım ama bu sabah acaip aç bir şekilde geldim işyerine ilaçtanmıdır nedendir ben uzun süredir böyle acıktığımı hatırlamam yaaa koca bir tostu indirdim mideme vallaa ohh gitti
evet canım zaten ben sukolik bir insanım böbrek yetmezliği teşhisi ile hastaneye yattığımdan beri hiç içmesem günde 1-1,5lt içerim tabi adet dönemleri hariç o dönemlerde midem almıyor nedense tşk tavsiyeler içinde
canım benim sözün bittiği yerdeyimmmmm
Rabbim yar ve yardımcın olsunnn yanındayızz her istediğindee seni çok seviyoruzzzz
canım bir daha ki yıldönümünüzde 3kişi olursunuz inşallahhhhhh
o nasıl bir duygu iyi bilirim kıskanmazsın asla ama için burulur ellerin bomboş hissedersin ama geçecek hepsi bizimde kollarımız ağrıyacak tosunları taşımaktann
yaaa ben turşuyu çok severimmmmmmm
gelin kuzum gelin başım gözüm üstüne...süper bir sofra donatırım size...hem bizimkiler hemşo iyi anlaşırlar zaar
elimden gelse işi gücü bırakıp gelcem valla acaip ihtiycaım var

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben değil ama bir tanıdık orda yaptırdı..sebepsiz infertiliteydi onların ki ilk denemede tuttu azracım tabi hem bir sorun olmayışı hem de yaşarlarının genç olması büyük avantaj..

günaydın dafniya bilmiyorum içimde korku var o yüzden gidip yaptıramıyorum ya tutmasa diya canım sıkılıyor herkes hamıle bizde bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…