arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
cnm gecmis olsun..umutla beklemistim,kendimi bekler gibi beklemistim,ama nasip kismet iste...insallah bidahakine sen sabirli kadinsin atlatirsin bu gunleri...sozun bittigi yer burasi oluyo aslinda,susmak bazen daha iyi geliyor......arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
ya bişeyler yazacaktım alıntı yaptıydım ama nurusimamın yazısını görünce içimden gelmedisen,ben birde ikramaya sonbahar bebişleri yapcaz..ayyy nolur tutsun bu sene de turşuları beyler hazır alsın doğru süylersin asbeden de gebelik tüyoları alırız...salçaları da bebekleri doğmuş kızlar yapsın aaaa...hep biz yapcaz canım biraz nazımızı çeksinler
ben birşey diyemeyeceğim............................................herzaman yanındayız ve dualarımızdasın...arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
evlilik yıldönümün hayırlara vesile olsun birdahaki sefere yavrunla birlikte kutlarsın inşaallah...Canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum,aff Allahım aff,yinede Rabbimden ümit kesilmez,Kurban olduğum Rabbim inşaallah yüzünüzü güldürür göz açıp kapama arası kadar kısa zamanda...Rabbim ferahlık genişlik versin sadrınıza,hakkıyla teslimiyet nasip etsin.
Benimde bugün kanamam geldi,yinede elhamdülillah geçen ayki gibi aylarca gecikmedi...Geçen ay ayın 29un'da olmuşum,bu ay 3 gün erken oldu,inşaallah son olur bu sefer.Baya ümitliydim aslında,yarında evlilik yıldönümümüz,3 yılımız dolacak yarın.Bugün facede aynı zamanda evlendiğim arkadaşımın bebiş resimlerini gördüm,büyümüş bile maşaallah..Kıskançlık değil bu kesinlikle Rabbim muhafaza buyursun bu duygudan,ama çok garip oldum içimi bir hüzün kapladı,olsaydı benimkide öyle olacaktı dedim...Düşündüm düşündüm üzüldüm yine...Hayırlısı Rabbim en iyisini bilir,Takdiri İlahi demekten başka çaremiz yok.Muhakkak Rabbim içimizi dışımızı en iyi bilendir,hepimizin gönlüne göre versin en hayırlısını en kısa zamanda...
Allahım..Tüm gönlü kırıkların Sığınağısın...Ve tüm darda kalanların..
SELAM İsmi Şerifin ile selamete erdir bizleri ve cümlesini.... // Aminnn............
seni çok iyi anlayabiliyorum canım ama diyecek birşey bulamıyorum. herşey nasiple. Allah inş. hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder. senin sabretmekten bizimse dua etmekten başka çaremiz yok.
mesaj attım san maltepe de var bir merkez kızılaya ait...çok korkulacak bişr tedavi de değil zaten...oksijen tankında 10-12 kişi giryorsunuz ağzınıza oksijen maskesi takıp 2 saat kitap gazete dergi falan okuyorsunn...istersen bulmaca çöz ama çalışırken zor olacak ben hergün değil haftada 4 gün giidyordumm bir gün gidip birgün ara veriyordum bu sefer hergün gitmeye niyetliyim ya da transfere yakın sıkılaştıracam....sonrasında da 2 günde bir gidecem...kalp atışına kadar gel demişlerdi bana ama doktorum gerek yok dediği için ben bıraktımgeçen sefer....arkadşın doktoru devam ettirdi..şimdi o doktorla devam etmeyi düşünüyorum ben de benim daktır ayrılmış merkezden...
yazlık bir diyet değil bacımm için kaldırmaz bu sıcaktaa....ayran detoksu yapacam ben ramazan girmeden şok diyet ama kiloyu geri almıyorsunn...2 günlük ayran çorbası içiyorsunn...sabah güzel kahvaltını yapıp...2 kilo giidyormuşş yağdan...
he yaa çalışanlara Allah yardım etsin..ben klimalı odadadım işim stersi dışında çok rahattı kilo üstüne kilo aldımm o dönemde...evde sıcak ama mahalledeki çocukların gürültüsünden yıldım.. camları açsam esiyor evim çok şükür...
ben de aynısını düşünüyorumm yazın denedim geçen sene yandım piştim iğneleri oldukçaa banyo da yapamadım ilk beş gün berbat dı yaniii..üstüne negatifi almak daha kötü oluyor tabii inşaallah bu sefer meleğimiz geldim anne diyecek...ben de severim turşu konserve işlerini geçen sene bir dünya konserve yaptım biber közledim buzluğa attım bir kısmını da sarmısaklı sos yapıp kavanozlara koydum oyalanma oldu bana..bu sene inşaallah hamiş olup devirip totomu yatacam
Ağzın bal yesin canımm ikiz anası olasın inşaallah
kırmızı köz biberleri ve patlıcanları atıyorumm buzluğa yoksa domatesler olmuyor ..sadece kavanozda karışık sirkeli limonlu sarmısaklı bir sosla dolabın normal gözüne koyıuyorumm kahvaltılık harika oluyor ama iştah açıcı olduğu için kışın güzel kilo aldırıyor
evet o tarifi diyorumm...yersen ne yaparsan yap kilo alırısn tabiiki ben lahana diyeti sırasında çayı kahveyi şekersiz içmeye alıştımm...arada yemeği kaçırırısam ertesi gün dikkat edip akşam hafiif şeyler yiyorum o da dengeliyor galibaa almadım henüz geri bir de bol bol su içmek şart
soğan kavurdum canımcım sarımmsak da attım içine çeşitli biberleri büyük büyük doğradım kavurdum mantarları büyük büyük doğradım onları da attım kavurdum sonra da tavuk göğüslerini en sonda istediğin baharat karışımını koy bizimki baharatı çok sevdiği için ben tarçın kekik köri tuz k.biber bulduğum bütün baharatları koydum valla canım çok beğendi bizimki
yanına da domates çorbası yaptım ama kısa yolunu buldum marketten bir kutu domates suyu aldım onunla yaptım hazır çorbalar gibi çok güzel oldu
son hız koşturmacayla geçmiş desene ama bunlar güzel heyecanlar canım yaa bizim de eylülde kızkardeşim nişanlanacak onun heyecanını yaşıyoruz daha şimdidenkendiminkinde içinde olduğum için daha çok stres kısmı vardı bende ama şimdi daha bir farklı daha bir güzel geldi valla
diş meselesi sıkıntı canım yaa geçen ay bende yaptırdım bir kaç tane mahvediyor insanı Allahtan kurtulmuşsun Rabbim bir daha göstermesin
inşallahhh bu seneyi hepimiz hamiş kapatacağız inşallahhhhh
ay bileydik biz gelirdik bizim evde 15kiloluk karpuz bir kaç gün gider benim kociş sabah akşam yer valla
ya bişeyler yazacaktım alıntı yaptıydım ama nurusimamın yazısını görünce içimden gelmedi
ben birşey diyemeyeceğim............................................herzaman yanındayız ve dualarımızdasın...
evlilik yıldönümün hayırlara vesile olsun birdahaki sefere yavrunla birlikte kutlarsın inşaallah...
merhaba kızlar yakın zamanda zeynep kamıle giden varmı acaba
ya bişeyler yazacaktım alıntı yaptıydım ama nurusimamın yazısını görünce içimden gelmedi
ben birşey diyemeyeceğim............................................herzaman yanındayız ve dualarımızdasın...
evlilik yıldönümün hayırlara vesile olsun birdahaki sefere yavrunla birlikte kutlarsın inşaallah...
onu yapacağım bende canım buzlukta kötü oluyor domates doğru söylüyorsunAğzın bal yesin canımm ikiz anası olasın inşaallah
kırmızı köz biberleri ve patlıcanları atıyorumm buzluğa yoksa domatesler olmuyor ..sadece kavanozda karışık sirkeli limonlu sarmısaklı bir sosla dolabın normal gözüne koyıuyorumm kahvaltılık harika oluyor ama iştah açıcı olduğu için kışın güzel kilo aldırıyor
evet o tarifi diyorumm...yersen ne yaparsan yap kilo alırısn tabiiki ben lahana diyeti sırasında çayı kahveyi şekersiz içmeye alıştımm...arada yemeği kaçırırısam ertesi gün dikkat edip akşam hafiif şeyler yiyorum o da dengeliyor galibaa almadım henüz geri bir de bol bol su içmek şart
canım benim sözün bittiği yerdeyimmmmmarkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah
canım bir daha ki yıldönümünüzde 3kişi olursunuz inşallahhhhhhCanım ben ne diyeceğimi bilemiyorum,aff Allahım aff,yinede Rabbimden ümit kesilmez,Kurban olduğum Rabbim inşaallah yüzünüzü güldürür göz açıp kapama arası kadar kısa zamanda...Rabbim ferahlık genişlik versin sadrınıza,hakkıyla teslimiyet nasip etsin.
Benimde bugün kanamam geldi,yinede elhamdülillah geçen ayki gibi aylarca gecikmedi...Geçen ay ayın 29un'da olmuşum,bu ay 3 gün erken oldu,inşaallah son olur bu sefer.Baya ümitliydim aslında,yarında evlilik yıldönümümüz,3 yılımız dolacak yarın.Bugün facede aynı zamanda evlendiğim arkadaşımın bebiş resimlerini gördüm,büyümüş bile maşaallah..Kıskançlık değil bu kesinlikle Rabbim muhafaza buyursun bu duygudan,ama çok garip oldum içimi bir hüzün kapladı,olsaydı benimkide öyle olacaktı dedim...Düşündüm düşündüm üzüldüm yine...Hayırlısı Rabbim en iyisini bilir,Takdiri İlahi demekten başka çaremiz yok.Muhakkak Rabbim içimizi dışımızı en iyi bilendir,hepimizin gönlüne göre versin en hayırlısını en kısa zamanda...
Allahım..Tüm gönlü kırıkların Sığınağısın...Ve tüm darda kalanların..
SELAM İsmi Şerifin ile selamete erdir bizleri ve cümlesini.... // Aminnn............
yaaa ben turşuyu çok severimmmmmmmevet sıcaklarda hiç çelikmiyor valla şöyleeee efil efil sonbahar iyi..demek ki sen ben seyyan sonbaharda totoları devirip yatıyoruz...soslar konserveler ve turşular arkadaşlara yaptırılcak ...haa bak turşular çooooq önemli hamiş olunca bolca yencek çünkü
elimden gelse işi gücü bırakıp gelcem valla acaip ihtiycaım vargelin kuzum gelin başım gözüm üstüne...süper bir sofra donatırım size...hem bizimkiler hemşo iyi anlaşırlar zaar
bazen söz biter kalakalırız böyle ..Rabbim Nurusimanın dediği giibi Rabbim beterinden korusunn....Başımıza gelen her şer de bizm bilmediğimiz ne hayırlar gizlidir bilemeyiz..inşallah ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağına alır ve bu günleri tebessümle hatırlar
Ben değil ama bir tanıdık orda yaptırdı..sebepsiz infertiliteydi onların ki ilk denemede tuttu azracım tabi hem bir sorun olmayışı hem de yaşarlarının genç olması büyük avantaj..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?