hımm kim uyuyormuş şimdi anlaşıldı yakmadın inşallah yemeği kuzum..
geldim kuzummm istediğin karpuz olsun hep birlikte yerük anacım hepsi de biter vallaama suç asbelove de,
dolap küçük karpuz büyük olabilir,
biz de kalabalığız yani :)
koysun ortaya biz de yiyelim o da yesin :)
al sana çözüm :)
hadi ya bende mi yapsam acaba lahana diyetini merak ettim dur bir bakemahh ahhh o kadar yemek seçmeye sıkıntısı da yok ki..sıkıntısı olan benim sigara da içiyor püfür püfür günde bir paket...ama banamısın demiyor gene de ona bir sürü takviye ilaç getirttim gıkı çıkmadan içecek...ben iğnelerle ilaçlarla uğraşacam beyim giidp sperm örneği verecek sadece ...Rabbim dert verip derman aratmasın tabii şükür diyorum halimize
ben lahana diyeti yaptım 4 kilo öle gitti 2 kilo da girp oldum o ara bal zencefil limon içiyordum aç karnına tok karnınaa o sırada vermişim...geri almadım o kiloları çok şükür hala da veriyorum zannımca evden dışarı çıkmadığım yiyip içip yattığım halde...
gönlü zengindir bence de şekerimm
tatlım netten araştırabilirsin heryerde yok bu merkezler hiperbaric oksijen tedavisi merkezleri olarak yazınca çıkar karşınaa..ben okmeydanında bir merkeze gidyordum tüp bebk merkezimle anlaşmalrı varmış seansına 50 tl verdim geçen sene ama çok zorlandım direk vasıta olmadığı için 2 otobüs bir metrobüs yapıyordumm bana çok pahalıya geldi o dönem
ben de muhasebeciyiminanın işten çıkınca omuzlarımdan koca bir yük kalktı ben bir de 2 şirketi birden idare ediyordumm....meğer stresimin kaynağı %70 işimmiş...yüzde otuzunu da ben bizzat çıkardım hayatımızdan...ohh bee dünya varmı
evet yaaa maalesef ama bu böyle bazen diyorum çık şu işten otur evinde ama sonra diyorum yarın öbürgün çocuklarımız olursa ihtiyaçlarına destek olmam lazım kırıp dizimi oturuyorum ama eğer Rabbim nasip ederse bize de bebiş çıkacağım bu şekilde ne evime ne bebeğime yaramam yani şu stres mahvediyor beni:26:Demek ki muhasebeciler bu mesleğe başlamadan çok direniyor ama son kaçınılmaz oluyor
reprezantlık bana da çok keyifli geliyor bizim damat namzeti yapıyor
bende canım tekstil atölyesinde çizim yaptım market kasiyerliği otel resepsiyon görevlisi..hatta kantincilik yaptım öğrenciyken çalışmadığım sektör kalmadısonra burada işe başladım bir yıl sonra da cevanla evlendik hep burda kaldım..bundan sonra annelik kariyeri hedefliyorum
kız geldim sen nere gittin yine yaaaaabir yere gitme sakın şu vergileri ödeyip gelcem hemen dk tut 5 dk tamam
yok canım da ben adrenalini kaldıramıcam bayılıvercem....selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız
canııııııım bensizde olmazmış ama çağrın falan gelmedikalabalıklaşmışız, ben bi çay yapam da gelem :)
seyyana da çağrı atam :)
ay bende öyleyim canım.ayım bayım ...sıcaklardan sıcaklardanKahvaltı yapmazsan bitkin olursun tabi iyi bak kendine canım ya..havalar çok sıcak birazda o halsizlik yapıyor kime sorsam halsiz bu ara
iyi fikir bu ben tuttum.bende alamıyorum kocaman karpuzlar ......yaa bu karpuzun iki kişilik olanını üretsinler çok dertliyim bu konuda dün temizlik yaptım için yanmış karpuza baktım dolaba baktım kessem dolaba koyamam hepsini rafları kırcak cinsten..geç olmuştu komşulara da götüremezdim yarısını...
bensiz olmaaaaaaaaaz bende geliyom....peynirlemi korkutacan , gel hadi gel :)
zeytin bilene koyarım :)
ben 2 kişil aldım zaten :)
top kadar
canım geçmiş olsun ya..yat dinlen.Rabbim şifa versin.hatunlar ben çıkıyorum,
sanırım atak geliyor,
fena ağrı geldi,
yatayım geçmezse dr ye giderim ,
eşimin gelmesine az kaldı zaten.
bu haftaki liste için kişi başıSeyyan kardeşim inşaallah yaaa....duadan unutma, bi de kaçar tane okumam gerekiyor canım
geldim kuzummm istediğin karpuz olsun hep birlikte yerük anacım hepsi de biter valla
hadi ya bende mi yapsam acaba lahana diyetini merak ettim dur bir bakemay bende 2şirketi idare ediyorum ayrıca bir şirketinde bir açık bir resmisi var canım yaaa çıldırmak üzereyim diyorum inşallah hamiş olurum da çıkarım bir an önce acaip yoruldum ne evime ne kendime zaman ayıramıyorum gayet aşikar bu artık yaptıkça sömürülüyorum yani
evet yaaa maalesef ama bu böyle bazen diyorum çık şu işten otur evinde ama sonra diyorum yarın öbürgün çocuklarımız olursa ihtiyaçlarına destek olmam lazım kırıp dizimi oturuyorum ama eğer Rabbim nasip ederse bize de bebiş çıkacağım bu şekilde ne evime ne bebeğime yaramam yani şu stres mahvediyor beni:26:
kız geldim sen nere gittin yine yaaaaa
yok canım da ben adrenalini kaldıramıcam bayılıvercem....neyse napalım sonuç güzel olsunda ayılır bayılır bekleriz artık
canııııııım bensizde olmazmış ama çağrın falan gelmedi
ay bende öyleyim canım.ayım bayım ...sıcaklardan sıcaklardan
iyi fikir bu ben tuttum.bende alamıyorum kocaman karpuzlar ......
bensiz olmaaaaaaaaaz bende geliyom....
canım geçmiş olsun ya..yat dinlen.Rabbim şifa versin.
bu haftaki liste için kişi başı
5 yasin
116 ihlası şerif
100 enbiya suresi 89.ayet( ***ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN ***)
aynen canım elim kolum kalkmıyor..dışardan gelen herkes mayışmış bitkin giriyor içeri bu gün
yok uyumuyordum senden cevap bekliyordum ama yanmadı kurtardım eeeeeee nasıl gidiyor ufukta tetavi varmı
size Allah kolaylık versin.çalışıyorsunuz ..biz evimizde öle böle geçiriyoruz ama sizde hem yorgunluk hemde sıcak...
hadi maaşallah kuzumakdv ile stopajı ödedim geldim şincik...bu bebişler ya:18: gelmezse canımcım biz emekli olana kadar çalışcaz mı yahuu
kızlar ben çıktım.yemeğe kuzenim gelecek.yemek yapmam lazım.....öptüm hepinizi...
kız dafniya benimde eylül ekim gibi düşüncem.inşaallah tuar da beraber sevinirz,e o zaman asbelove hamile olak ya ondan tiyolar alırız...yok tutmazsa turşu murşu,salça beraber yaparız
mesaj attım san maltepe de var bir merkez kızılaya ait...çok korkulacak bişr tedavi de değil zaten...oksijen tankında 10-12 kişi giryorsunuz ağzınıza oksijen maskesi takıp 2 saat kitap gazete dergi falan okuyorsunn...istersen bulmaca çöz ama çalışırken zor olacak ben hergün değil haftada 4 gün giidyordumm bir gün gidip birgün ara veriyordum bu sefer hergün gitmeye niyetliyim ya da transfere yakın sıkılaştıracam....sonrasında da 2 günde bir gidecem...kalp atışına kadar gel demişlerdi bana ama doktorum gerek yok dediği için ben bıraktımgeçen sefer....arkadşın doktoru devam ettirdi..şimdi o doktorla devam etmeyi düşünüyorum ben de benim daktır ayrılmış merkezden...sağol canım şimdi baktım ban en yakın kadıköyde varmış..
bazen ben kafaya koyuyorum iyice inanki yeter artık diyorum ama tedaviler falan masraf çok canım yerime birini alsak en az 2000 tl aylık gideri olcak..ama çok yoruldum bebek olsa bahanem olcak işi bırakmaya...eşim istersen alalım bir muhasebeci diyor ama ben kıyamıyorum bütün yük onun omuzlarına kalacak..
yazlık bir diyet değil bacımm için kaldırmaz bu sıcaktaa....ayran detoksu yapacam ben ramazan girmeden şok diyet ama kiloyu geri almıyorsunn...2 günlük ayran çorbası içiyorsunn...sabah güzel kahvaltını yapıp...2 kilo giidyormuşş yağdan...geldim kuzummm istediğin karpuz olsun hep birlikte yerük anacım hepsi de biter valla
hadi ya bende mi yapsam acaba lahana diyetini merak ettim dur bir bakemay bende 2şirketi idare ediyorum ayrıca bir şirketinde bir açık bir resmisi var canım yaaa çıldırmak üzereyim diyorum inşallah hamiş olurum da çıkarım bir an önce acaip yoruldum ne evime ne kendime zaman ayıramıyorum gayet aşikar bu artık yaptıkça sömürülüyorum yani
evet yaaa maalesef ama bu böyle bazen diyorum çık şu işten otur evinde ama sonra diyorum yarın öbürgün çocuklarımız olursa ihtiyaçlarına destek olmam lazım kırıp dizimi oturuyorum ama eğer Rabbim nasip ederse bize de bebiş çıkacağım bu şekilde ne evime ne bebeğime yaramam yani şu stres mahvediyor beni:26:
kız geldim sen nere gittin yine yaaaaa
he yaa çalışanlara Allah yardım etsin..ben klimalı odadadım işim stersi dışında çok rahattı kilo üstüne kilo aldımm o dönemde...evde sıcak ama mahalledeki çocukların gürültüsünden yıldım.. camları açsam esiyor evim çok şükür...size Allah kolaylık versin.çalışıyorsunuz ..biz evimizde öle böle geçiriyoruz ama sizde hem yorgunluk hemde sıcak...
sonbaharda düşünüyorum yine yazın işler yoğun dinlemem kışında kontrole gitmek zor oluyor en iyis son bahar hem tedavi negatif olursa..kış hazırlıklarıyla teselli buluyorum şeker..geçen seneki negatifte kış temizliği turşu kurma işi anca unutturdu bana üzüntümü...bu sene turşu kurmak yetmez bana bakarsın hızımı alamayıp salça bile yaparımolmazsa canım çoook acıyacak ama yine de deneyeceğim
kızlar ben çıktım.yemeğe kuzenim gelecek.yemek yapmam lazım.....öptüm hepinizi...
kız dafniya benimde eylül ekim gibi düşüncem.inşaallah tuar da beraber sevinirz,e o zaman asbelove hamile olak ya ondan tiyolar alırız...yok tutmazsa turşu murşu,salça beraber yaparız
sen,ben birde ikramaya sonbahar bebişleri yapcaz..ayyy nolur tutsun bu sene de turşuları beyler hazır alsın doğru süylersin asbeden de gebelik tüyoları alırız...salçaları da bebekleri doğmuş kızlar yapsın aaaa...hep biz yapcaz canım biraz nazımızı çeksinler
mesaj attım san maltepe de var bir merkez kızılaya ait...çok korkulacak bişr tedavi de değil zaten...oksijen tankında 10-12 kişi giryorsunuz ağzınıza oksijen maskesi takıp 2 saat kitap gazete dergi falan okuyorsunn...istersen bulmaca çöz ama çalışırken zor olacak ben hergün değil haftada 4 gün giidyordumm bir gün gidip birgün ara veriyordum bu sefer hergün gitmeye niyetliyim ya da transfere yakın sıkılaştıracam....sonrasında da 2 günde bir gidecem...kalp atışına kadar gel demişlerdi bana ama doktorum gerek yok dediği için ben bıraktımgeçen sefer....arkadşın doktoru devam ettirdi..şimdi o doktorla devam etmeyi düşünüyorum ben de benim daktır ayrılmış merkezden...
yazlık bir diyet değil bacımm için kaldırmaz bu sıcaktaa....ayran detoksu yapacam ben ramazan girmeden şok diyet ama kiloyu geri almıyorsunn...2 günlük ayran çorbası içiyorsunn...sabah güzel kahvaltını yapıp...2 kilo giidyormuşş yağdan...
he yaa çalışanlara Allah yardım etsin..ben klimalı odadadım işim stersi dışında çok rahattı kilo üstüne kilo aldımm o dönemde...evde sıcak ama mahalledeki çocukların gürültüsünden yıldım.. camları açsam esiyor evim çok şükür...
ben de aynısını düşünüyorumm yazın denedim geçen sene yandım piştim iğneleri oldukçaa banyo da yapamadım ilk beş gün berbat dı yaniii..üstüne negatifi almak daha kötü oluyor tabii inşaallah bu sefer meleğimiz geldim anne diyecek...ben de severim turşu konserve işlerini geçen sene bir dünya konserve yaptım biber közledim buzluğa attım bir kısmını da sarmısaklı sos yapıp kavanozlara koydum oyalanma oldu bana..bu sene inşaallah hamiş olup devirip totomu yatacam
Ağzın bal yesin canımm ikiz anası olasın inşaallahsen,ben birde ikramaya sonbahar bebişleri yapcaz..ayyy nolur tutsun bu sene de turşuları beyler hazır alsın doğru süylersin asbeden de gebelik tüyoları alırız...salçaları da bebekleri doğmuş kızlar yapsın aaaa...hep biz yapcaz canım biraz nazımızı çeksinler
hani nohutlu mercimekli olanı diyorsun dimi canım ben yaptım onu evet veriyorsun ama yersen geri alıyorsun o kiloları tek tek ama her ay bir kere yapın diyordu bu haftasonu bende yapayım bari iyi hatırlattın canımcım
ben sadece sarımsaklı sos yapıp kavanoza koyuyorum buzluğa nasıl atıyorsunuz bu sene domatesleri kaynatıp kışlık yapcam aklıma koydum ama tabiii hamiş olursam bende yatar dururum hiç tınlamam vallaaa
evet cnm o gerekiyor normal cantalara gore daha kullanisli oluyor onlar..
yok sadece 2 tane pijama takimi koydum cnm gecelige gerek yok bnce zaten dogumdan once ameliyat onlugu giydirdiler.dogumdan sonra kendi picamami giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?