• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

her yangının sebebi küçük bi çıngıdır :)
valla güccük müccüksün ama hakkını helal etmeyince cehenneme çevirin ahiretimizi (her insan için geçerl bu ):50:

ne diyon sen beeeeeee,,şindik ben küçük bir çıngımı oluyom bu durumda:53::53:

hakkımı niye helal etmiyeyim tövbe tövbe.....:23::23:ayrıca ne hakkım var ki üzerinizde benim....

Seyyanım çağrı atmışsın ama anca gelebildim canım :30: İnşaallah burdasınızdır daha :3: :3:
uyuyan güzelmiz gelmiiiiiiş..burdayız canım...oşgeldiiiiiiiinnn
kız deli gibi örtü yapıyorum bi görsen :)
eşim de hiç şikayetçi değil,
namazlığı yap bana da dedi :)
çok sıcak buralar ve ben zor dayanıyorum :(

konuyu değiştiriyon sen tamam.geçelim başka konuya eslem geldi bak..uyuyan güzel uyandı..:23:birer örtüde bize yapıver bu arada:1:

ne diyon sen beeeeeee,,şindik ben küçük bir çıngımı oluyom bu durumda:53::53:

hakkımı niye helal etmiyeyim tövbe tövbe.....:23::23:ayrıca ne hakkım var ki üzerinizde benim....
kız öyle demiyorumm:)
cürmün büyük diyorum yani :)

uyuyan güzelmiz gelmiiiiiiş..burdayız canım...oşgeldiiiiiiiinnn

konuyu değiştiriyon sen tamam.geçelim başka konuya eslem geldi bak..uyuyan güzel uyandı..:23:birer örtüde bize yapıver bu arada:1:
aklımda değil dersem yalan söylemiş olurum :)
p.tesileri buraya kumaşçı geliyo ondan kumaş alcam,
bakalım artık :) sürpriz olsun bazı şeyler :)
resimlerinden birini koyayım mı

kızlar ben bayadır laleyim.hani şu avatarların altında 3 kalp varya ondan bahsediyom...laleyi severimde ömrü kısa olurya,,benimkinin ömrüde maaşllah ne uzun sürdü...:52:

aklımda değil dersem yalan söylemiş olurum :)
p.tesileri buraya kumaşçı geliyo ondan kumaş alcam,
bakalım artık :) sürpriz olsun bazı şeyler :)
resimlerinden birini koyayım mı
koysana merak ettim...iki örnek çıkartıvereyim:1:
Hoşbuldum canım nasılsınız bakalım fıstıklar :10: :10:
ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerde :31:

kızlar ben bayadır laleyim.hani şu avatarların altında 3 kalp varya ondan bahsediyom...laleyi severimde ömrü kısa olurya,,benimkinin ömrüde maaşllah ne uzun sürdü...:52:
lale ebced hesabında 9 a denk gelir,
esma ül hüsna gibi,
kutsaldır :)
bursa lalesi seniiiiiiiii

uyuyan güzellik, nasılsın

Sizleri gördüm daha iyi oldum canımcım :23:

ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerde :31:

Ay hep iyi olalım inşaallah :12: Muhata noldu ne örtüsü kızlar,ay ben bi tembelim ki sormayın ama bugün sarma sardım aferim bana dimi :9: :9:

lale ebced hesabında 9 a denk gelir,
esma ül hüsna gibi,
kutsaldır :)
bursa lalesi seniiiiiiiii
hııı güzelmiş o zaman...hatta böyle kalsın o zaman...:16::16:

bu arada senin oralarda pazartesi sıcaklıklar düşüyo...ay ne diyeceğimi bilemedim,b,iraz ferahlatayım dedim senii

Sizleri gördüm daha iyi oldum canımcım :23:

canım bizde seninle daha iyi olduk...

Ay hep iyi olalım inşaallah :12: Muhata noldu ne örtüsü kızlar,ay ben bi tembelim ki sormayın ama bugün sarma sardım aferim bana dimi :9: :9:

nde tembelim..muhat maaşllah yok yok...herşey var ...ondan bulaşsa azıcık banada ne güzel olurdu...

sarmalar için sana kocamaaaaaaaaan:46::46::46:

bende bu gün gezdim banada aferin:52:

Ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerde :31:
bak bekemmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $IMAG0861.webp
    $IMAG0861.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 22
nde tembelim..muhat maaşllah yok yok...herşey var ...ondan bulaşsa azıcık banada ne güzel olurdu...

sarmalar için sana kocamaaaaaaaaan:46::46::46:

bende bu gün gezdim banada aferin:52:

Sanada aferimmm canımm,stres atmışsındır ohh sefan olsun :21: :21: :24:

bak bekemmmmmmmmmmmmm

Muhat bu ne canım maşaallah :nazar: Kurdela nakışı gibi de duruyo sanki,ne işi tam canım,ellerine sağlık çok zarif güzel gözüküyo,inşaallah yakında bebişlerine de işlemeye başlarsın bişeyler :49: :49:

Sanada aferimmm canımm,stres atmışsındır ohh sefan olsun :21: :21: :24:

Muhat bu ne canım maşaallah :nazar: Kurdela nakışı gibi de duruyo sanki,ne işi tam canım,ellerine sağlık çok zarif güzel gözüküyo,inşaallah yakında bebişlerine de işlemeye başlarsın bişeyler :49: :49:
bana da aferim leyyyynnn:9:canım kurdale nakışı :)
diğerleri aslında daha güzel :)
ama yuvarlak tek modelimdi :(

Back
X