• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bana da aferim leyyyynnn:9:canım kurdale nakışı :)
diğerleri aslında daha güzel :)
ama yuvarlak tek modelimdi :(

sana aferinlerin en büyüğü canıııııım...:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay parmağım acıdı bas bas..

eminim diğerleride güzeldir...kurdela nakışı çok güzel oluyo zaten..e yapan da güzel yapınca .....

bana da aferim leyyyynnn:9:canım kurdale nakışı :)
diğerleri aslında daha güzel :)
ama yuvarlak tek modelimdi :(

Sanada koccaman aferinnnn :27:

Canım buda çok zarif olmuş ama gerçekten..Bende kurdela nakışına gitmiştim kursuna,bikaç bişey yaptım,zevkli aslında uğraşması...İyi oldu hatırlattığın,bende mi başlasam acaba,sen ne yapıyosun şimdi? :6: :6:

Son düzenleme:
iyi geceler gerçekten çok zarif görünüyor ellerine sağlık:16::16:
çok teşekkürler canım:)
kızlara hava atayım dedim de :)
biri uyur uyanmaz,
uyumaz uyanık gezer napacaksak
ne yazdıydın ki ...
bidaha yaz
bu yuvarlak masa örtüsü ,
bi arkadaşıma hediye ettim :)
diğerleri pembeli morlu ,
sanki onlar daha güzel :)
ayyyy yarın düğünüöüz var sıcaktan 3 te gitmeye karar verdik:)

biri uyur uyanmaz,

bu yuvarlak masa örtüsü ,
bi arkadaşıma hediye ettim :)
diğerleri pembeli morlu ,
sanki onlar daha güzel :)
ayyyy yarın düğünüöüz var sıcaktan 3 te gitmeye karar verdik:)

senin bu konudan başka bir konuya geçişine bayılıyorum....ama saat 3 en sıcak olduğu vakitler değilmi...:53:

biri uyur uyanmaz,

çok iyi yapmışsın inşallah bebeklerinede işlersin en yakında bişiler sevimli sevimli :16::16:
Eşim rüyasında beni 5 aylık hamile görmüş kızmış bebekte biz 5 aylıkken öğrenmişiz ne demektir acaba :9::9::9:

Canım buda çok zarif olmuş ama gerçekten..Bende kurdela nakışına gitmiştim kursuna,bikaç bişey yaptım,zevkli aslında uğraşması...İyi oldu hatırlattığın,bende mi başlasam acaba,sen ne yapıyosun şimdi? :6: :6:

benimde o kadar çok yarım işim varki..:27:
ben başlıyorum bitiremeden modası geçiyo:52::52::52::52::52:

biri uyur uyanmaz,

çok iyi yapmışsın inşallah bebeklerinede işlersin en yakında bişiler sevimli sevimli :16::16:
Eşim rüyasında beni 5 aylık hamile görmüş kızmış bebekte biz 5 aylıkken öğrenmişiz ne demektir acaba :9::9::9:

çocuğun varmı bilmiyorum ama bebekmi geliyo acaba:46::46::46::46::46::46:

sana aferinlerin en büyüğü canıııııım...:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay parmağım acıdı bas bas..

eminim diğerleride güzeldir...kurdela nakışı çok güzel oluyo zaten..e yapan da güzel yapınca .....
anca begen, hiç yapıyım deme zaten :45:
Allah sevmez boş duranı!!:19:

canım siyah kumaşa yaptım o da bi ayrı güzel oldu yeni bitti :)
kare siyak kumaşım kaldı onun da tek kenarını yapcam,
bişeyin üzerine örterim :)(örtmeye de bilirim )
küçük bohça gibi oldu,
şimdi kardeşlerime birer tane yapıyorum, 2 tane de görümcelerime yapcam.
ben de çok desen yok ama:(
hep aynı deseni yapıyorum.

Eşinin rüyası hayır olsun canım,inşaallah en geç 5 aya kadar hamile kalacağına işaret olsun,Rabbim gönlünüze göre versin :16:

Canın yapmak mı istemiyo seninde Seyyanım :6:

Ben seccade işlemeye başlamıştım,daral geldi kaldırdım inan nerde kimbilir bilmiyorum bile :37:

Bebişlerimiz gelse de örnek aramakla geçse günlerimiz keşke :10: :10:

anca begen, hiç yapıyım deme zaten :45:
Allah sevmez boş duranı!!:19:

küçük bohça gibi oldu,

bende yaparsam kim beğenecek:53:
ben el işini sevmem ama sen onuda zorla sevdircen bana bu gidişle:27::27:
bende bir resim başladım canııııııııııııııııııııııııııııım..ama yağım bitti..:52:
bak yarın çekeyim resminide gör yarım dahada artık ne zaman biteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Allah kerim

çocuğun varmı bilmiyorum ama bebekmi geliyo acaba:46::46::46::46::46::46:

yok çocuğum 2 aydır düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş :49::49: çok takıntılıda değiliz öle bıraktık hayırlı zamanda Allah verir die :16::16:inşallah gelmişse ilk size sölicem :) bugün belimin sağ tarafına ara ara ağrı giriodu ondan değildir herhalde ama düşününce ister istemez kafan karısıo acaba die :)

valla sanırım biz biliyoruz anlamını :)
sanırım sonun bahar27 gibi olacak :52::52::52::52:

sen sopalıksın da bakma işte:41:
canım niye yapmıyon yaaaa ne güzel yeteneğinde var,
resim yap bence sen bana :)

senin bu konudan başka bir konuya geçişine bayılıyorum....ama saat 3 en sıcak olduğu vakitler değilmi...:53:
canım 3 te gidersem 7 de gelirim 4 saat durmuş olurum,
10 da gidersem gene 7 de gelirim 9 saat durmuş olurum :)

küçük bohça gibi oldu,

Ohh ellerine sağlık :21: :21: Becerikli hatun seni :23:

Bende örnek çoktu ama evimde varmı bilmiyorum yoksa annemlerde mi kaldı acaba,keşke bulabilsem de yollasam bi şekilde sana :44:

Aslında kendinde desen üretebilirsin,ben birkaç desenin farklı yerlerinden alarak desenler yapardım...Ay hakkaten ben bizamanlar baya uğraşırdım bu işlerle,yaşlandım heralde şimdi :19:

bende yaparsam kim beğenecek:53:
ben el işini sevmem ama sen onuda zorla sevdircen bana bu gidişle:27::27:
bende bir resim başladım canııııııııııııııııııııııııııııım..ama yağım bitti..:52:
bak yarın çekeyim resminide gör yarım dahada artık ne zaman biteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Allah kerim
kız resimlerin çok güzeldi zaten bizle paylaştıkların,
hadi bunu da bitir görelim :) merak ettim :)

neymiş canım sonum merak ettim ne olmuştuki bahar27 ye :3::3:
yanlış hatırlamıyorsam o 6,5 aylıkken bebğini öğrendi (dr falan farketmemiş)
40 gün bile hamilelik yaşayamadan doğdu Nehir bebek :):emir_bebek::nazar:

Eşinin rüyası hayır olsun canım,inşaallah en geç 5 aya kadar hamile kalacağına işaret olsun,Rabbim gönlünüze göre versin :16:

Canın yapmak mı istemiyo seninde Seyyanım :6:

Ben seccade işlemeye başlamıştım,daral geldi kaldırdım inan nerde kimbilir bilmiyorum bile :37:

Bebişlerimiz gelse de örnek aramakla geçse günlerimiz keşke :10: :10:
amaaaaan ne örneği arıcam.anneannesi var,babannesi var eeeeeee muhat teyzesi,eslem teyzesi var buradaki diğer teyzeleri var,,ooooooooo askere gidene kadar giyer(askere dedim gayri ihtiyari ağzımdan çıktı)ben göbiş büyütçem naz yapçam banane

yok çocuğum 2 aydır düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş :49::49: çok takıntılıda değiliz öle bıraktık hayırlı zamanda Allah verir die :16::16:inşallah gelmişse ilk size sölicem :) bugün belimin sağ tarafına ara ara ağrı giriodu ondan değildir herhalde ama düşününce ister istemez kafan karısıo acaba die :)[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım.Rabbim aratmadan versin inşaallah..

sen sopalıksın da bakma işte:41:
canım niye yapmıyon yaaaa ne güzel yeteneğinde var,
resim yap bence sen bana :)

canım 3 te gidersem 7 de gelirim 4 saat durmuş olurum,
10 da gidersem gene 7 de gelirim 9 saat durmuş olurum :)

yaa sev_mi_yo_rum.....canım hiç bişey istemiyo kızım anlasana yaa..soğumuşum herşeyden...illa konuşturcan beni

düğün için de baya ince hesap yapmışsın...4 saat bile çok ben hiiiiç duramıyorum daralıyorum öle kalabalık falan..dedimya umutsuz vaka ben:27::27::27::27:

Ohh ellerine sağlık :21: :21: Becerikli hatun seni :23:

Bende örnek çoktu ama evimde varmı bilmiyorum yoksa annemlerde mi kaldı acaba,keşke bulabilsem de yollasam bi şekilde sana :44:

Aslında kendinde desen üretebilirsin,ben birkaç desenin farklı yerlerinden alarak desenler yapardım...Ay hakkaten ben bizamanlar baya uğraşırdım bu işlerle,yaşlandım heralde şimdi :19:
bende oynuyorum desenler üzerinde :)
valla bayağ rahatlattı beni:)
günde bi şemete bitiyo :):1:

yanlış hatırlamıyorsam o 6,5 aylıkken bebğini öğrendi (dr falan farketmemiş)
40 gün bile hamilelik yaşayamadan doğdu Nehir bebek :):emir_bebek::nazar:
bi bakımdan güzel bi bakımdanda kötü ya o heycanı yaşayamamak zamanında öğrenelim hepimiz inşallah :D
$havlm.webp
buda kurdela nakışı havlu kızlar ben yapmıştım belki örnek olur size :3::3:

neymiş canım sonum merak ettim ne olmuştuki bahar27 ye :3::3:

canım baharımız hamileliğini 6.5 aylıkken öğrendiydi....doktorlar anlamamış.4 yıldır bebek istiyodu.tam tüp bebeğe başlarken öğrendi 1.5 ay bile olmadan da doğum yaptı...kötü bişey yok yaniii...sürpriz yaptıydı nehir bebeğimiz...

bi bakımdan güzel bi bakımdanda kötü ya o heycanı yaşayamamak zamanında öğrenelim hepimiz inşallah :D
Eki Görüntüle 744524
buda kurdela nakışı havlu kızlar ben yapmıştım belki örnek olur size :3::3:

canım çoooooook güzel omuş bir aferin daha ama hiç iyi örnek olmuyon ...kendimi bi işe yaramaz hissttim bunları görünce..moralim bozuldu depresife bağlıcam şimdi...beceriksizmiyim ne....

ama Allah biliyo ya çok beğeniyorum da yapmaya hiç özenmiyorum :52::52:

Back
X