Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım teravihi kılıyorum.
bide gece namazı varya hani sende paylaşmışsın onu kılıyorum.

ben de dua istiyorum(( 6 aydır deniyoruz ama sonuç yok hala. daha çok erken de bunu da biliyorum yıllardır bekleyenler var Allah yardımcıları olsun, bi an önce herkes hayırlısıyla evlat sahibi olsun inş...şüphesiz sınav Allah şu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bize o duyguyu tattırır inş.. dua edin banada ne olur rüyamda bebeğim oluyo seviyorum kokluyorum onu ama sabah kalkıpta sesiz bi ev görmek beni üzüyo dua istiyorum...

Hadi hep beraber çıkalım ozaman,bende yarım saat şekerleme yapıyım

Öpüldünüz,eksik etmeyin dualarınızdannnn

canım kadir gecesi bi hatim bağışlamak istiyorum ona zaten.ama bayramdan sonrada bi hatim bağışlamak istiyorum.eşimin anne ve babasınada tabi...o yüzden yasin okuyabilirmiyim bilmiyorum...ama okursam size haber veririm canısı.sağolasın....yarın görüşürüz tamamı canısı....sende seviliyosuuuuuuuuuun

canım teravihi kılıyorum.
bide gece namazı varya hani sende paylaşmışsın onu kılıyorum.
Allah kabul etsin canım...
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin canım...

şekerlememiiiiiiiiiiibende bu arada iki okuyayım bari

tamam canım bende çıkayım da azcık okuyayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiöpildünseviliyosun
ama bu karpuz meselesi daha kapanmadı
seyyan yarın konuşalım bence de yarın aç aç kavga edecek mecalimiz olmaz :)

canım biz ederiz ama kişi kendine de dua etmeli.
inşaallah dileğine tez zamanda kavuşursun.
biz burda dua paylaşımı yapıyoruz, dua yarışı vb yapıyoruz.
eger katılmayı düşünürsen seviniriz :)
hayırlı sahurlar.

yarımsaat kestirme derken ne demek istedin:)
kandırıkçı kesin kuran okuycan sen şimdi

Rabbim gönlünüze göre versin...İnşaallah tez zamanda sağlıklı hayırlı salih bir evladın olur.Bizlerde aynı imtihandayız,Rabbim merhametiyle icabet etsin dualarımıza...Üzülme,stresten uzak dur,bol boll dua et...İnşaallah yakında müjdeni almak nasip olur

Tamam canım,ne Hatimi yapıcaksan Allah kabul etsin,bi mesaj atman yeter bizde okuruz,unutma sakın,sendee seviliyosunnnn

seninle kavgamıııııııııı:18::18::18:sen istediğini de bana ben sana kızarmıyım..anca karpuz gibi çatlarım

normal Kuran hatmi canım....inşaallah bitirmek ve bağışlamak nasip olur....hadi iyi şekerlemeler sana

şekerlememiiiiiiiiiiibende bu arada iki okuyayım bari

Evet yemeğim hazır,yarım saat gözlerimi dinlendireyim bari dediydimm

yarımsaat kestirme derken ne demek istedin:)
kandırıkçı kesin kuran okuycan sen şimdi

Azıcık uyusam demek istedim

Yok bugün pek mecalim yoktu benimde,temizlik yaptım Veee midem çok bulanıyo hala devam ediyo hehee Boşuna heveslenmeyin üşütmedir o üşütme Okumıcam ben siz okuyabilirsiniz şimdi

yok canım otespih namazı değil mi
yaw gitmem gerek. saatimiz geçiyo bizim.:)

Namazlar karıştıı tövbe tövbee Tesbih Namazıda olabilir...Bende başladım Tesbih Namazına hergün kılıyorum Allah kabul etsin... İnşaallah devamı da nasip olsun Ayy hadi gitt aç kalcann bizim yüzümüzdennn Hayırlı Sahurlarr

Allah kabul etsin canımm,Hayırlı Sahurlarr

muhat Allh cızırtını vermeye nerden çıkarrdın benim sakin olmadığımı bakem....

Seyyancim selamun aleykumm ben aranizda yeniyim kays ve dafniya nin bana verdigi bilgi dahilinde :)) 129 ihlas 5 yasin 100 enbiya suresi 89 . Ayeti okudum . aranizda pek aktif olamicm yani heraksam giremicem ama cumadan cumaya kesintisiz bu sureleri okurum okudugumuda haber veririm..
amin canım hepimizi güldürsün..hem dünyada hem ahirette kazananlardan eylesin
Aminnnn bitanemm Ben bu sekilde okurum ozamann.. bende bu hafta hep yalnizdim kocis calisiyodu neyseki bugun son gelecek hafta esimle iftar yapicaz insallah..
liste tamamlanmadı ama ben iftar saati size bol bol dua ettim.tabikisi diğer kardeşlerimede...hadi bakem gelsin bebiş haberleri inş.mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetineRabbim hepinizin duasını kabul etsin
Aminnn canim dualarinda banada ismen dua edersen sevinirim gulsm adim. bebegimin olmasini cok ama cok istiyprum sizler gibi....

arkadaşlar günaydın...
ben dün 3 adet daha yasini şerif okudum haber vereyim dedim bu hayırlı ayın hayırlı gününde Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar...Rabbim bu mübarek ayda duaları kabul olunan ve bağışlananlardan eylesin bizleri inşaAllah. Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin

yani böyle sakin sakin mi sordun o soruyu..nasıl tepki verdi peki... o anı görmek isterdim yaa..
demek ki... babalar evdeyken gebelik testi yapılmayacakmış sonra adamcağızlar idrar testi elinde öğreniyor haberi.. testler beyleri işe gönderip öyle yapılcak akşama kadar taze babalara birşey çaktırılmayacak...çok zor yafu akşama kadar nasıl beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…