Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah razı olsun canımm aminnnnnnn
Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )
aminnnnnnnnnnnn canım aminnnn
yani böyle sakin sakin mi sordun o soruyu..nasıl tepki verdi peki... o anı görmek isterdim yaa..
demek ki... babalar evdeyken gebelik testi yapılmayacakmış sonra adamcağızlar idrar testi elinde öğreniyor haberi..:1: testler beyleri işe gönderip öyle yapılcak akşama kadar taze babalara birşey çaktırılmayacak...çok zor yafu akşama kadar nasıl beklenir :30:

hayır tabisiii beni tanımıyonnu ortalığı birbirine kattım tabi kiiiii:52::52::52:
sonra dayanamayıp bir test daha yapmıştık gecenin 12sinde görümceye eczane açtırıp:1::1::1::1::1:
ama akıllandım bundan sonra kan tahlilimi de yaptıracağım ondan sonra inşallah bu ay bu güzel haberi vermemi nasip eder Rabbim inşallahhhhh:16::16::16:

Son düzenleme:
Allah razı olsun canımm aminnnnnnn

aminnnnnnnnnnnn canım aminnnn

hayır tabisiii beni tanımıyonnu ortalığı birbirine kattım tabi kiiiii:52::52::52:
sonra dayanamayıp bir test daha yapmıştık gecenin 12sinde görümceye eczane açtırıp:1::1::1::1::1:
ama akıllandım bundan sonra kan tahlilimi de yaptıracağım ondan sonra inşallah bu ay bu güzel haberi vermemi nasip eder Rabbim inşallahhhhh:16::16::16:

Doğru ya...yani bu haber öyle sakin sakin verilmez hele ki seni tutana aşkolsun :52::52: inşallah hadi bu ayda böyle bir haber ver..21 temmuz test günün demi aşılama günü hariç mi oluyor yoksa...ya kaç gündür sormamak için kendimi zor tutuyom seni heyecanlandırmayayım diye ama artık dayanamıcam...

:124::124::15::15:belirti varmı belirti:21::21::21::21:

gunaydin kizlar ve hayirli cumalar Rabbim bu hayirli ve mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine bizleri affetsin ve kucaklarimizi hayirli saglikli sihhatli evlatlarla doldursun amin:16:

gunaydin kizlar ve hayirli cumalar Rabbim bu hayirli ve mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine bizleri affetsin ve kucaklarimizi hayirli saglikli sihhatli evlatlarla doldursun amin:16:

amin canım her ikisine de acilen ihtiyaç var..hayırlı cumalar sana da naber?

amin canım her ikisine de acilen ihtiyaç var..hayırlı cumalar sana da naber?

iyiyim cok sukur tatlim ama dun gece sabaha kadar ben uyudum ama beynim uyumadi cesit cesit dusunceler yapmam gerekenler hatta p.tesi gunu saat 8 de aryacagim tel gorusmesi icin yataktan firladim durdum :9::9:bu genelde benim kociste olurdu ama busefer bana oldu ee korle yatan sasi kalkar:52::52:sen nasilsin tatlim orucla araniz nasil?

kızlar s.a nasılsınz ben iyiym elh... ama içim bi garip ya bebeişim gelmemişse diye korkuyorum dua edin noluuurrrr.....

canlarım bende yuva kurmak istiyorum ve bekarım .bende pcos var ve gercekten cocuk sahibi olmakta zorlanmakta korkuyorum.suan görüstüğüm birisi var ramazandan sonra ailesiyle tanısacagım geldiğnde.ve 2 .evliliğim olacak nasip olursa.görüstüğüm kişi bekar ve cok seviyorum bu asamalara gelene kadar cok cektim biliyosunuz dul bir bayan ve bekar bir erkek toplumun bakısı ama sevdigim beni herseyimle kabul etti ailesidde olumsuz bakmadı.sükür.tabi daha net degil.ama sükür dualarımla hersey yolunda simdilik hep dua ediyorum Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle die.bide cocuk 4 tane istiyo bende evlenince hemen cocuk yapmak istiyorum cünkü cocuk evin nesesi biliyorum ve yasımda kücük degil.ben gönlümdekiyle mutlu güzel bir yuva ve cocuk sahibi olmak için salavatı tefriciyeye baslamak istiyorum bu mübarek günde.4444 defa okunması gerek tek basıma okuyamam.ama nette diyoki bu duayı dagıtarak okuna bilyomus ve herkes birbiri için okursa daha hayırlı olurmus.gelin beraber bu duayı birbirimiz için okuya bildiğimiz kadar okuyalım 4444 toplam edene kadar .cocuk sahibi olmak istiyenler mutlu yuva sevdige kavusma gönlünüzde ne var ise bana katılan olurmu lütfen yardım :(

iyiyim cok sukur tatlim ama dun gece sabaha kadar ben uyudum ama beynim uyumadi cesit cesit dusunceler yapmam gerekenler hatta p.tesi gunu saat 8 de aryacagim tel gorusmesi icin yataktan firladim durdum :9::9:bu genelde benim kociste olurdu ama busefer bana oldu ee korle yatan sasi kalkar:52::52:sen nasilsin tatlim orucla araniz nasil?

annelik insanı evhamlı yapıyor heralde zaman azaldıkça yetişremem diye mi düşünüyorsun.Berincik kuzum anne panik baba desen o da panik napacak yavrucak ikinizle:52::52::52:

ben süperim ne açlık ne susuzluk midem de ağrımıyor normal 3 4 gün bir ağrı çekerdim yok (gastrit var) huzur doluyum valla:16: ama uyku oturduğum yerde gözlerim kapanıyor

kızlar s.a nasılsınz ben iyiym elh... ama içim bi garip ya bebeişim gelmemişse diye korkuyorum dua edin noluuurrrr.....
canım olumsuz düşünme lütfen inan olacek deRabbim verecek inşallah hayırlısıysa bebişini:34::16::16:

canlarım bende yuva kurmak istiyorum ve bekarım .bende pcos var ve gercekten cocuk sahibi olmakta zorlanmakta korkuyorum.suan görüstüğüm birisi var ramazandan sonra ailesiyle tanısacagım geldiğnde.ve 2 .evliliğim olacak nasip olursa.görüstüğüm kişi bekar ve cok seviyorum bu asamalara gelene kadar cok cektim biliyosunuz dul bir bayan ve bekar bir erkek toplumun bakısı ama sevdigim beni herseyimle kabul etti ailesidde olumsuz bakmadı.sükür.tabi daha net degil.ama sükür dualarımla hersey yolunda simdilik hep dua ediyorum Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle die.bide cocuk 4 tane istiyo bende evlenince hemen cocuk yapmak istiyorum cünkü cocuk evin nesesi biliyorum ve yasımda kücük degil.ben gönlümdekiyle mutlu güzel bir yuva ve cocuk sahibi olmak için salavatı tefriciyeye baslamak istiyorum bu mübarek günde.4444 defa okunması gerek tek basıma okuyamam.ama nette diyoki bu duayı dagıtarak okuna bilyomus ve herkes birbiri için okursa daha hayırlı olurmus.gelin beraber bu duayı birbirimiz için okuya bildiğimiz kadar okuyalım 4444 toplam edene kadar .cocuk sahibi olmak istiyenler mutlu yuva sevdige kavusma gönlünüzde ne var ise bana katılan olurmu lütfen yardım :(

100 tane ben okuyayım arkadaşım senin için..

Doğru ya...yani bu haber öyle sakin sakin verilmez hele ki seni tutana aşkolsun :52::52: inşallah hadi bu ayda böyle bir haber ver..21 temmuz test günün demi aşılama günü hariç mi oluyor yoksa...ya kaç gündür sormamak için kendimi zor tutuyom seni heyecanlandırmayayım diye ama artık dayanamıcam...

:124::124::15::15:belirti varmı belirti:21::21::21::21:
canım sanırım foliküller kist yaptı yumurtalıklarım ağrıyor başka da bişey yok zaten bu ay aşılama olduğu için belirtilerin psikolojik olma ihtimali de çok yüksek daha şimdiden başlamaz sanmıyorum yane
amin canım benim aminnnnn:16:
kötü düşünmek yok daha 1hafta var belirtilerini süle bakem sen bizee:52::52:
bende 200tane okunmuş var sana kısmetmiş canım Rabbim dualarımızı kabul eylesin:16:

canım olumsuz düşünme lütfen inan olacek deRabbim verecek inşallah hayırlısıysa bebişini:34::16::16:

100 tane ben okuyayım arkadaşım senin için..

sagolcanım A llah razı olsun.tek benim için degil okuyanların dularının kabul olması için cümlemiz için sagolun bende okumaya baslıyorum

hiç belirti yok ki arada kasıklarım atıyo gibi seyiriyo gibi ama çok nadir bikaç saniye sadec

Hayırlı olur inşallah canım.. inşallah hiç beklemeden annede olursun..tefriciye konusunda bir sayı vermiyeyim sana ama akşam okumaya çalışırım malüm ramazan hatimlerimiz var sonra burda eksik bir listemiz var onu tamamlamaya calışıyoruz.Canım sen boş ver söylenenleri dul bir bayanın bekar bir adamla evlenmesi dinen caizdir bizim içinde kıstas budur.Allah izin vermişse ve sizler kendi aranızda anlaşmışsanız kimsenin itiraz hakkı yok.İnşallah hayırlı bir yuva olur ve hayırlı evlatlar yetişir bu yuvada..

canım sanırım foliküller kist yaptı yumurtalıklarım ağrıyor başka da bişey yok zaten bu ay aşılama olduğu için belirtilerin psikolojik olma ihtimali de çok yüksek daha şimdiden başlamaz sanmıyorum yane

amin canım benim aminnnnn:16:

kötü düşünmek yok daha 1hafta var belirtilerini süle bakem sen bizee:52::52:

bende 200tane okunmuş var sana kısmetmiş canım Rabbim dualarımızı kabul eylesin:16:

Allah razı olsun kızlar dualarımız kabul olsun.
Yarabbim Sen verirsen kim mani olabili Sen vermesen kim verebilir AMİN

yok canım hafta ya vücudum bana oyun oynuyo sanki ....inşaalah rabbim ramazan sevicimizi ikiye katlasın hayırlı sağlıklı bi evlat vererek bize...

vucudunda degisikliklermi hissediyorsun belki bebisimiz yer yapiyordur insallah oyledirAminnn insallah

canim 100 tane ben okuyayim

annelik insanı evhamlı yapıyor heralde zaman azaldıkça yetişremem diye mi düşünüyorsun.Berincik kuzum anne panik baba desen o da panik napacak yavrucak ikinizle:52::52::52:

ben süperim ne açlık ne susuzluk midem de ağrımıyor normal 3 4 gün bir ağrı çekerdim yok (gastrit var) huzur doluyum valla:16: ama uyku oturduğum yerde gözlerim kapanıyor

masallah canim yaa annemlerde aynisini soyluyor tek sikayetleri sicak hic susamiyorlarmis bile babacimin ulseri var bende ondan korkuyorum her sene hastalaniyor valla annelikmi nedir anlayamadim kuzum garip bir seydi aslinda korkmuyorda degilim daha bebek icin oda hazirlanacak esyalari yikanip utulenecek perde diktirilecek ev temizlenecek ve daha bir suru sey tek basinayim bebek hemen gelirse yapamazsam diyorum temizlige basladim camlar bide halilar kaldi onlarida yapabilirmiyim bilmiyorum :5:

Back
X