muhat bişey yazcanm ama biraz kaba olcak umarım anlatabilirim iki dudağın arasına yerleştir peçeteyiiiama iltahapım da yok,
canım yani geliş yolunu mu kapayım.
yoksa peçeteyi katlayım çamaşıramı koyayım.
ben pamuk koyyom kötü mü kiiiii bana halam pamuk koyman lazım dediydi:44:çamaşırına değil muhatım.peçete çamaşıra düştüğünde necaset çamaşırına değdiği için yani daha açık nasıl söylenir...kays söyle
hadi hayırlısıyla iyi gelsin be bebişim ne olduğu önemli değillllgecmiş olsun kuzum insalalh benimde sekerim yok pcoslu hastalaraveriliyor bu
ee mıknatıs gibisiniz deseneee çekiyorsunuz birbiriniziiiiiayırdık canım havlularıda.....pek uzak duramıyoz
amaninnn kız hafız çıktı iyimi
inşallah kuzu inşallah tez vakitte gelir minnaklar bak minnaklar diyorum heeeee
amaninnnn yine dediğim çıktı yaaaa 20bilemedin 21de bu kız bilginize kızlarrrrr
heh iyi olmuş canım aman dikkat eşinle aynı havluyu kullanmayın bi sürü
ne denizi havuzu yaaa deli midir nedir evimizden çıkmıos biz
ay inşallahhh ağzından bal damlıyor ballllll Rabbim öyle bişey nasip etse ne güzel olur yaaaaa inşallahhhh hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu ayben koştururum hiç sorun yok gecelerim uykusuz geçsin sorun yok razıyım uleyn p.klu bezleriyle uğraşmaya
ayırdık canım havlularıda.....pek uzak duramıyoz
evet canım....
heh sizde kaysla yarışın.oda hafızdır Allah bilir
davul bile dengi dengine
pamuk koyma sakın yada bi peçeteye sarda koy bi içeri kaçarsa bebişten önce onu doğurursun haaa allah muhafaza dikkatben pamuk koyyom kötü mü kiiiii bana halam pamuk koyman lazım dediydi:44:
hadi hayırlısıyla iyi gelsin be bebişim ne olduğu önemli değillll
ee mıknatıs gibisiniz deseneee çekiyorsunuz birbiriniziiiii
durmayın zaten bize yeğen lazım kuzuuuu
kızım şimdi üst dudaklarına koymasın bı kız peçeteyimuhat bişey yazcanm ama biraz kaba olcak umarım anlatabilirim iki dudağın arasına yerleştir peçeteyiii
affedin kızlar napim nasıl anlatcam bilemedim
ben pamuk koyyom kötü mü kiiiii bana halam pamuk koyman lazım dediydi:44:
Aminnn canım amiiiinnnn hep beraber alallım minnakları göbüşlerimize kucaklarımızaaa
21.5 okumuş Kays
Hiii Seyyan oyyy
ben pamuk koyyom kötü mü kiiiii bana halam pamuk koyman lazım dediydi:44:
aminnnn valla yakalamış seni nerdeyse kuzuuuAminnn canım amiiiinnnn hep beraber alallım minnakları göbüşlerimize kucaklarımızaaa
21.5 okumuş Kays
Hiii Seyyan oyyy
kız çok geri itmiyorum Allah korusun ay neler söylüyorum yaaaapamuk koyma sakın yada bi peçeteye sarda koy bi içeri kaçarsa bebişten önce onu doğurursun haaa allah muhafaza dikkat
evet canım....
heh sizde kaysla yarışın.oda hafızdır Allah bilir
davul bile dengi dengine
cidden hafız mısınKays beni geçemez kii geçemez kiii
Canım seninki telepatiyide geçmişşşşSaatler sonra içimden geçirip söyleyeceğim şeyi düşünmüşsün
anladım canum saolasın, ama tek bişi anlamadım.normal taharet temizliğiniz yaptıktan sonra pamuk gibi içeri yerleştirilmeyek ama ikye katlayıp yerleştirin... üfff nasıl yazcamı bilemedm çamaşıra koymayın kayıp gidiyo peçete peçete kullanamayan arkadaşlar da ya çamaşırını değiştirecek namaz vaktinde yada günlük ped kullanıp onu değiştirecek nasıl anlatır marifetnameden kadın organı dudağa benzetilmiş işte peçetede sanki iki duağın arasına yerleştirilmiş gibi olcaka.... uleeeeennnnn ayyy ne zor yazıya dökmek böle şeyleri...
Evet canım,bu konularda çok nasıl desem dikkatli olmamız gerekiyo,çok derin bu abdest kadınsal konular vb :18: Rabbim bilerek bilmeyerek yaptığımız kusurları affetsin,amellerimizi kabul eylesin
Kayss kaçıncı cüzdesinnn :18: :18:
Bebişim tutarr
Uzan bakalım,9 ay sonra görcen sen uzanmaya fırsatın kalcak mııııİnşaallah ikizin olur sağlıklı hayırlı
Dua etde hasta olmıyım canım,tek korkum o...Hasta olmazsam Hatimleri dörde katlarım belkide,e ne de olsa dört tane doğurcam ya,sayı eşitlensin dimi
21, 5 ......................
uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz
anladım uleyyynnnmuhat bişey yazcanm ama biraz kaba olcak umarım anlatabilirim iki dudağın arasına yerleştir peçeteyiii
affedin kızlar napim nasıl anlatcam bilemedim
kızım şimdi üst dudaklarına koymasın bı kız peçeteyiay tövbe tövbe...çok güldüm ya
ya benpeçete koyunca rahatsız oluyorum tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor daha fazla alan kapladığındanbence sade pamuk koymak saglıklı degil en azından bi gazlı beze serip koyman iyi olurdu kuzu ama bana pamuk mantıklı geldi
sen peçete koy canım.pamuk zararlı diye duymuştum.peçeteyi katla ........................aminnnn valla yakalamış seni nerdeyse kuzuuu
kız çok geri itmiyorum Allah korusun ay neler söylüyorum yaaaa
kızım şimdi üst dudaklarına koymasın bı kız peçeteyiay tövbe tövbe...çok güldüm ya
ya ben peçete koyunca rahatsız oluyorum tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor daha fazla alan kapladığındanbence sade pamuk koymak saglıklı degil en azından bi gazlı beze serip koyman iyi olurdu kuzu ama bana pamuk mantıklı geldi
kız dağıtmaya çalışıom kafayı ama en ufak sancı da kendimi yiyorum acabalarımlasahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
on beşgün beklemenin yan etkileri asbede yakına patlak verir
ama tahriş ediooooooosen peçete koy canım.pamuk zararlı diye duymuştum.peçeteyi katla ........................
yerim senin utanmanı bennn
ya ben peçete koyunca rahatsız oluyorum tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor daha fazla alan kapladığından
ben biraz sapıtık bir cilde sahibimde
yani hepinizin içinde bu soru vardı da beni mi beklediniz uleyyynnn.
cidden hafız mısın
maşaallah,
ben de diyorum bu kız 5 hatnmi nasıl yapacak :)
oh geze geze hatim yap :)
sahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
on beşgün beklemenin yan etkileri asbede yakına patlak verir
anlaıdım canım ozaman günlük pedler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?