Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ama iltahapım da yok,
canım yani geliş yolunu mu kapayım.
yoksa peçeteyi katlayım çamaşıramı koyayım.
muhat bişey yazcanm ama biraz kaba olcak umarım anlatabilirim iki dudağın arasına yerleştir peçeteyiii
affedin kızlar napim nasıl anlatcam bilemedim

çamaşırına değil muhatım.peçete çamaşıra düştüğünde necaset çamaşırına değdiği için yani daha açık nasıl söylenir...kays söyle
ben pamuk koyyom kötü mü kiiiii bana halam pamuk koyman lazım dediydi:44:
gecmiş olsun kuzum insalalh benimde sekerim yok pcoslu hastalaraveriliyor bu
hadi hayırlısıyla iyi gelsin be bebişim ne olduğu önemli değillll
ayırdık canım havlularıda.....pek uzak duramıyoz
ee mıknatıs gibisiniz deseneee çekiyorsunuz birbiriniziiiii
durmayın zaten bize yeğen lazım kuzuuuu

Aminnn canım amiiiinnnn hep beraber alallım minnakları göbüşlerimize kucaklarımızaaa

21.5 okumuş Kays

ayırdık canım havlularıda.....pek uzak duramıyoz

Hiii Seyyan oyyy

pamuk koyma sakın yada bi peçeteye sarda koy bi içeri kaçarsa bebişten önce onu doğurursun haaa allah muhafaza dikkat

muhat bişey yazcanm ama biraz kaba olcak umarım anlatabilirim iki dudağın arasına yerleştir peçeteyiii
kızım şimdi üst dudaklarına koymasın bı kız peçeteyiay tövbe tövbe...çok güldüm ya

Aminnn canım amiiiinnnn hep beraber alallım minnakları göbüşlerimize kucaklarımızaaa

21.5 okumuş Kays

Hiii Seyyan oyyy

bence sade pamuk koymak saglıklı degil en azından bi gazlı beze serip koyman iyi olurdu kuzu ama bana pamuk mantıklı geldi

21.5 okumuş Kays

Hiii Seyyan oyyy
aminnnn valla yakalamış seni nerdeyse kuzuuu
pamuk koyma sakın yada bi peçeteye sarda koy bi içeri kaçarsa bebişten önce onu doğurursun haaa allah muhafaza dikkat
kız çok geri itmiyorum Allah korusun ay neler söylüyorum yaaaa

evet canım....

heh sizde kaysla yarışın.oda hafızdır Allah bilir
davul bile dengi dengine

Kızlarrrrr Ya ben şaka yaptım,Hafız değilimmm Sizde hala şaka mı yapıyonuz anlamadım

Kays ile yarış mı hmmm :18: Olabilir aslında,varsa varım Kimse beni geçemez,en birinci benim ulennnn

Kays beni geçemez kii geçemez kiii

Canım seninki telepatiyide geçmişşşş Saatler sonra içimden geçirip söyleyeceğim şeyi düşünmüşsün
cidden hafız mısın
maşaallah,
ben de diyorum bu kız 5 hatnmi nasıl yapacak :)
oh geze geze hatim yap :)
anladım canum saolasın, ama tek bişi anlamadım.
ordan gelen akıntı abdest bozar mı?
vucüt sıcaklığında geldiği için sıvı farkedilmiyo.

21, 5 ......................

uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz
yanlış mı ama seyyan,
bak asbe de yazmış :)
seyyan bu arada senle benim cüzü bir araya getirsek gene yetişemiyoruz bunlara.
neyse en azından sonuncunun kim oldugu belli :)
anladım uleyyynnn

kızım şimdi üst dudaklarına koymasın bı kız peçeteyiay tövbe tövbe...çok güldüm ya

yerim senin utanmanı bennn
bence sade pamuk koymak saglıklı degil en azından bi gazlı beze serip koyman iyi olurdu kuzu ama bana pamuk mantıklı geldi
ya benpeçete koyunca rahatsız oluyorum tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor daha fazla alan kapladığından

sahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
on beşgün beklemenin yan etkileri asbede yakına patlak verir

yerim senin utanmanı bennn
ya ben peçete koyunca rahatsız oluyorum tahriş oluyor ve kaşıntı yapıyor daha fazla alan kapladığından
ben biraz sapıtık bir cilde sahibimde

sahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
kız dağıtmaya çalışıom kafayı ama en ufak sancı da kendimi yiyorum acabalarımla
yakında elim ağzımda dolaşcam 46ya bağlayacağım
sen peçete koy canım.pamuk zararlı diye duymuştum.peçeteyi katla ........................
ama tahriş ediooooooo

yani hepinizin içinde bu soru vardı da beni mi beklediniz uleyyynnn.

cidden hafız mısın
maşaallah,
ben de diyorum bu kız 5 hatnmi nasıl yapacak :)
oh geze geze hatim yap :)

Yokk canım yaa nerdeee Belki bebiklerim olur ama

5'e mi çıkardın Hatim sayımıııı Nasip belki 5 olur,belli mi olur Göbüşüme bi melek konsa,kırmızılar gelmezse neden olmasın

Öldürüyon kız sen beniiii Amannn yumurta kaynatıverirsin,gitme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…