ay ben çıktan sıyıdım...asbeyi bilememdesahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
on beşgün beklemenin yan etkileri asbede yakına patlak verir
biz biliyoduk zaten canım...niye kızıyonyani hepinizin içinde bu soru vardı da beni mi beklediniz uleyyynnn.
evettt sorunu taciz etmek için anlaştık bizzzz
Yokk canım yaa nerdeeeBelki bebiklerim olur ama
5'e mi çıkardın Hatim sayımııııNasip belki 5 olur,belli mi olur Göbüşüme bi melek konsa,kırmızılar gelmezse neden olmasın
Öldürüyon kız sen beniiiiAmannn yumurta kaynatıverirsin,gitme boşver
ay ben çıktan sıyıdım...asbeyi bilememde
biz biliyoduk zaten canım...niye kızıyon
2tane koncak göbişe bebişşşş
benimki yumurta yemiyyyy 2gündür tost yapıom bu akşam ne yapıversem ki börek var buzlukta onu çıkartıp pişirsem mi acep
2tane koncak göbişe bebişşşş
benimki yumurta yemiyyyy 2gündür tost yapıom bu akşam ne yapıversem ki börek var buzlukta onu çıkartıp pişirsem mi acep
arkadaş hamile ol gel dedik, şair olup gelmiş :)sahur geldi bu geceeeeee....... ne yapacem ben kocişeeeee...... ben gidiyom kızçeleeerrrrr....... sakın düşmesin çeneeeleeerrrr.............
on beşgün beklemenin yan etkileri asbede yakına patlak verir
hadi hadiiiiievettt sorunu taciz etmek için anlaştık bizzzz
sigara böreği de sardım talaş böreği de sardım bacım Allahtan sarmışım kurtarıcım olcak şimcikAminnnn inşaallah hepimizee konsunlarrr
Sigara böreği miBende bugün börek yaptım,yalancı su böreğine benzedi Onu yicez sahurda bide kahvaltı,yeterr
kız imkanı yok onu uykusundan kaldırmanın ne etcez şimcikaaaaaaaaaa enişte yapsın böreği sana.ne dedikti..naz yapacaz.....nazın dibine vuracaz....
o yine gidip başka topiclerde geziyordurrrcancağzım,kıymetlim niye sesin soluğun çıkmıyo bakiyim senin.....:26::26:
kızdınmı bize sen
canım karpuz çekti de canım mutfaga kadar gitmiştimcancağzım,kıymetlim niye sesin soluğun çıkmıyo bakiyim senin.....:26::26:
kızdınmı bize sen
aaaaaa bende buzluktaki böregi çıkarayım en iyisiAminnnn inşaallah hepimizee konsunlarrr
Sigara böreği miBende bugün börek yaptım,yalancı su böreğine benzedi Onu yicez sahurda bide kahvaltı,yeterr
arkadaş hamile ol gel dedik, şair olup gelmiş :)
hadi hadiiiii
bak snada rakip çıktı....Kaysss beni geçmek için çıktın dimiiiiii
Sahur bahane,birinci olmak şahane
sigara böreği de sardım talaş böreği de sardım bacım Allahtan sarmışım kurtarıcım olcak şimcik
kız imkanı yok onu uykusundan kaldırmanın ne etcez şimcik
o yine gidip başka topiclerde geziyordurrr
muhatt geri dönn seni çok seviom muhatt nolur geri gel bırakma bizi muhatttt
bak snada rakip çıktı....
enişteye selamlar bizden ama olmaz böle..uyansın uleyyyn...asbeye yemek hazırlasın o kadar...
burdayız hanımlar gitmedim başka yere :)sigara böreği de sardım talaş böreği de sardım bacım Allahtan sarmışım kurtarıcım olcak şimcik
kız imkanı yok onu uykusundan kaldırmanın ne etcez şimcik
o yine gidip başka topiclerde geziyordurrr
muhatt geri dönn seni çok seviom muhatt nolur geri gel bırakma bizi muhatttt
bak sinirlendirmeyin seyyanı sabaha bırakmaz bitirir hatimi :)Kaysss beni geçmek için çıktın dimiiiiii
Sahur bahane,birinci olmak şahane
sigara böreği de sardım talaş böreği de sardım bacım Allahtan sarmışım kurtarıcım olcak şimcik
canım karpuz çekti de canım mutfaga kadar gitmiştim
aaaaaa bende buzluktaki böregi çıkarayım en iyisi
buzluğa ciğara böregi koyunca hakketten su böregine dönüyo ya da ben beceremiyorum
yok canım sen beceremiyosun..hiç olmaz ölecanım karpuz çekti de canım mutfaga kadar gitmiştim
sen varyaaaaaaaaa ben kıyamıyom sana sen kıyıyon bana
aaaaaa bende buzluktaki böregi çıkarayım en iyisi
buzluğa ciğara böregi koyunca hakketten su böregine dönüyo ya da ben beceremiyorum
aman be canım koy kahvaltı gitsin....bide KARPUZHmmmmDur adresi yazıyom,bi parça uçuruver bebişlerimin canı istedideee
Heheee topikcene börek ziyafeti yapıcaz bugün desenize
Canım ben tepsi böreği yaptım bugün acele,ayıptır söylemesi su böreği gibin olmuşBuzluktan çıkarınca direk fırına da atabilirsin,kızartıyosun sanırım dimii,ayy sigara böreği de bi başka oluyo nedensee
bellimi olur bitiriveririmburdayız hanımlar gitmedim başka yere :)
bak sinirlendirmeyin seyyanı sabaha bırakmaz bitirir hatimi :)
zaten 18 tane cüzü kalmış, ne var bitirmeye
bak snada rakip çıktı....
hemen iletiyorum balımmmm
işi ne dimi bugüne bugün anne adayıyım bennnn
özletme kendini gidionuz bir yerlere yorum yazıonuz ondan sonra 2gün muhatı görene aşk olsunburdayız hanımlar gitmedim başka yere :)
bak sinirlendirmeyin seyyanı sabaha bırakmaz bitirir hatimi :)
zaten 18 tane cüzü kalmış, ne var bitirmeye
hemen canım benim sen iste yeter ki dolabı indireyim sizim eveHmmmmDur adresi yazıyom,bi parça uçuruver bebişlerimin canı istedideee
Canım ben tepsi böreği yaptım bugün acele,ayıptır söylemesi su böreği gibin olmuşBuzluktan çıkarınca direk fırına da atabilirsin,kızartıyosun sanırım dimii,ayy sigara böreği de bi başka oluyo nedensee
kız gerçekten olmuyo :)yok canım sen beceremiyosun..hiç olmaz öle
aramızda hamiş adayları var. bence çok dillendirmeyelim bu börek işini.HmmmmDur adresi yazıyom,bi parça uçuruver bebişlerimin canı istedideee
yirim seni yirimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?