Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım dostlarım ben geldim.Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin ne olur.Sizi merakta bırakmaya hakkım yoktu.Ama inanın kabus dolu günler yaşadım.Resmen saçlarım beyazlaşmış :(

Hayatımın en zor günleriydi.Bu zor günler geride kaldı demek isterdim.
Doğduğum doyduğum memleketimden kaçıp başka bir şehire yerleştik eşimle.Ama sıkıntı hala bizimle :(
Daha açık yazıp sizlerle herşeyi paylaşmak isterdim ama bu imkansız.Öyle ihtiyacım var ki içimi dökmeye.
Uzun yoldan geldik eşim muneden gelen mesajı gösterdi sabahı bekleyemedim.
Bir süre sizinleyim inşallah daha çok yazarım.
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum.

Muhat ve eslem özelden mesajınıza cvb yazdım Allah razı olsun canlarım
cnm iyi olmana cok sevindim insallah butun sorunlarin geride kalir..Allah yardimciniz olsun insallah

canım ya hayırlısı olsun inşallah.
bizde eşimle doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sorun vardı. kesinlikle tüp yapcanız dedi. başka yere gittik aynı dedi.
bi de hocayı deniyelim dedik eşimle de sorunlarımız vardı.. hem bebek için de çağırdık. hoca isim ve doğum tarihlerimizi alınca geliyorum bitedavim var sonrasında bebek görünüyor dedi..
neyse geldi meğersem bende subyan varmış çocuk oluşumuna izin vermiyormuş. hoca dedi ben o doktorun alnını karışlarım sizi yanlış yönlendirdi.. siz tüpte yapsanız aşıda yapsanız ne yaparsanız yapın çocuk olmazdı bu durumda dedi.
neyse sonuç olarak bizi tedavi etti.. 3 ay sonunda müjdeli haber gelecek dedi ve gitti.
ne yaşadık nasıl sorunlarla karşılaştık hepsini bildi adam. bendeki stresi gece uykusuz kalmalarımı bel ağrılarımı falan hep bildi, üstelik beni hiç görmeden...
inş canım...
benimde eşimde sorun var hem sorun küçük bi sorun da değil...biz daha önce hocalara muska yazdırdık ama hiç bu şekilde bi hocaya gitmedik....bilmiyorum...özelden yazman mümkün mü nerede olduğunu :26::26:

Canım dostlarım ben geldim.Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin ne olur.Sizi merakta bırakmaya hakkım yoktu.Ama inanın kabus dolu günler yaşadım.Resmen saçlarım beyazlaşmış :(

Doğduğum doyduğum memleketimden kaçıp başka bir şehire yerleştik eşimle.Ama sıkıntı hala bizimle :(
Daha açık yazıp sizlerle herşeyi paylaşmak isterdim ama bu imkansız.Öyle ihtiyacım var ki içimi dökmeye.

ema sıkıntın her ne ise rabbim kolaylıkla hayırlarla çözüme ulaştırsın inşaallah...

hepinize hayirli sahurlar kizlar keyifler nasil?ben cuma gecesini kasilmalardan dolayi dogumhanede gecirdim ama cok sukur sancilarim braxton hicksmis yani yalanci sancilar alttan muayene yaptilar birde ne zormus boyle seylerle ugrasmak cuma gecesi ve cumartesi sabahi igne yaptilar bebisin cigerleri gelissin diye erken gelme durumunda cigerleri gelissin diye pacalarim tutusmus durumda daha hicbirseyim tam degil gurbetten nefret ettim ilk defa bukadar bugunde sancim vardi hic rahat degilim beni dualarinizdan eksik etmeyin ne olacagi isin belli olmaz ama Rabbim tam zamaninda hayirlisiyla versin insallah ve Rabbim hepinize tattirsin anneligi hayirlisiyla insallah hepinizi opuyorum

eslem muhat seyyan ben cuzlerimi okudum cuma gunu bitirdim cok sukur Rabbim kabul etsin insallah
canım Allah yar ve yardımcın olsun.tabikide dualarımız seninle....

emam canım nasıl endişelendik,nasıl merak ettik ve nasıl üzüldük bilemezsin.ama çok şükür ki mune sayesinde burada iyi olduğuna dair bu mesajı görünce içim biraz olsun rahatladı.
sıkıntın her ne ise,dualarımızdasın sürekli bunu unutma..aklımızdasın,kalbimizdesin....
inşaallah en kısa zamanda sıkıntıların biter ve bitecektir canım....Rabbim daima yardımcın olsun.ve nolur bize arada sırada bile olsa iyi olduğunu yazman yeterli...sana ulaşabilmek için muhat ,eslem çok uğraştı.sonunda mune sağolsun,endişemize cevapsız kalmadı ve sana bi şekilde ulaştı,ulaşmış...
canım eğer konuşmak istersen,yapabileceğim birşey varsa beni daima arayabilirsin....istersen özelden telimi mesaj atarım..
üstüne gelip senide bunaltmak istemiyorum.ama daima yanındayız en azından dualarımızla bunu bilesin..
seni seviyoruz canım..

canım Allah yar ve yardımcın olsun.tabikide dualarımız seninle....

emam canım nasıl endişelendik,nasıl merak ettik ve nasıl üzüldük bilemezsin.ama çok şükür ki mune sayesinde burada iyi olduğuna dair bu mesajı görünce içim biraz olsun rahatladı.
sıkıntın her ne ise,dualarımızdasın sürekli bunu unutma..aklımızdasın,kalbimizdesin....
inşaallah en kısa zamanda sıkıntıların biter ve bitecektir canım....Rabbim daima yardımcın olsun.ve nolur bize arada sırada bile olsa iyi olduğunu yazman yeterli...sana ulaşabilmek için muhat ,eslem çok uğraştı.sonunda mune sağolsun,endişemize cevapsız kalmadı ve sana bi şekilde ulaştı,ulaşmış...
canım eğer konuşmak istersen,yapabileceğim birşey varsa beni daima arayabilirsin....istersen özelden telimi mesaj atarım..
üstüne gelip senide bunaltmak istemiyorum.ama daima yanındayız en azından dualarımızla bunu bilesin..
seni seviyoruz canım..

Canımsın ne demek bunaltmak sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam.Sizlere haber vermek için 2 hafta kadar önce girdim ama acil çıkış yapmam lazımdı.
Hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum bu kadar merakta bırakdığım için hakkınızı helal edin ne olur.
Elimde olsaydı haber verirdim.Muhatın ve eslemin mesajlarını okudum gece gözyaşlarıma engel olamadım.Canım arkadaşlarım benim.En yakın sandığım dostlarımdan bile yakınsınız bana.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepinizin dualarını kabul etsin.
Seni çok seviyorum canım dostum iyi ki varsınız

Canımsın ne demek bunaltmak sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam.Sizlere haber vermek için 2 hafta kadar önce girdim ama acil çıkış yapmam lazımdı.
Hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum bu kadar merakta bırakdığım için hakkınızı helal edin ne olur.
Elimde olsaydı haber verirdim.Muhatın ve eslemin mesajlarını okudum gece gözyaşlarıma engel olamadım.Canım arkadaşlarım benim.En yakın sandığım dostlarımdan bile yakınsınız bana.

hakkımız helal tabiki ne demek ya.sen iyi ol o yeter...elbette elinde olsaydı haber verirdin canım biliyoruz....dualarım hep seninle.geçecek bu sıkıntılar,geçecek bu günler...
sen hatim için birinci olduğun halde,bana okunmasını isteyerek zaten nasıl bir dost olduğunu gösterdin.bende seni çok seviyorum canım.
inşaallah hepimizin dualarını kabul etsin RABBÜL ALEMİN...

canımsın ne demek bunaltmak sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam.sizlere haber vermek için 2 hafta kadar önce girdim ama acil çıkış yapmam lazımdı.
Elimde olsaydı haber verirdim.muhatın ve eslemin mesajlarını okudum gece gözyaşlarıma engel olamadım.canım arkadaşlarım benim.en yakın sandığım dostlarımdan bile yakınsınız bana.

ayrıca gece sohbetlerimiz sensiz eksik ona göre....
Bizde seni çok özledik çok hemde

ay çok sukur dondun canım
çok ozledık ve çok merak etik senı
malesef herzaman hersey ıstedıgımız gıbı gıtmez ama sen yınede fazla yıpratma kendını
rabbım bu mubarek gunlerde sıkıntılarınızın yerını ferahlıkla sonlandırsın
dualarımızdasın canım bızı habersız bırakmaa

Son düzenleme:
nasılsınız
artık ne oturabılıyorum ne de ayakta durabılıyorum sadece rahat ettığım pozısyonum sol tarafıma uzanmak oluyo
nefes darlıgı çok zor gelıyo pc basında fazla duramıyorum
rabbım herkesın yardımcısı olsun
sızlerede daha kolay haılelık nasıp etsın ıns

nasılsınız
artık ne oturabılıyorum ne de ayakta durabılıyorum sadece rahat ettığım pozısyonum sol tarafıma uzanmak oluyo

Rabbim hayırlı ,kolay doğumlar nasip etsin canım..

bana yıne fenalık geldı kızlar ben cıkıyorum allaha emanet olun
rabbım gonlunuzdekılerı bu mubarek ayda nasıp etsın ıns
sızlerı çok sevıyorum ıyıkı varsınız:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

nasılsınız

allah yardımcın olsun canım. ben 32. haftada hala çalışıyordum. ama bu gebelikte kasık ağrısından oturamıyorum. acaba hep böyle mi gidecek diye korkuyorum. sürekli yatıyorum. annem de dalga geçiyor bebeğin adını yatnur koyucaz diye:)

allah yardımcın olsun canım. ben 32. haftada hala çalışıyordum. ama bu gebelikte kasık ağrısından oturamıyorum. acaba hep böyle mi gidecek diye korkuyorum. sürekli yatıyorum. annem de dalga geçiyor bebeğin adını yatnur koyucaz diye:)

allah razı olsun canım dha yenı oldugu ıcın kasık agrıların var benımde oyleydı ama gecer dıye dusunuyorum
annende masallahı var ne guzel bı ısım bulmus :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hakkımız helal tabiki ne demek ya.sen iyi ol o yeter...elbette elinde olsaydı haber verirdin canım biliyoruz....dualarım hep seninle.geçecek bu sıkıntılar,geçecek bu günler...
sen hatim için birinci olduğun halde,bana okunmasını isteyerek zaten nasıl bir dost olduğunu gösterdin.bende seni çok seviyorum canım.
inşaallah hepimizin dualarını kabul etsin RABBÜL ALEMİN...

ayrıca gece sohbetlerimiz sensiz eksik ona göre....
Bizde seni çok özledik çok hemde

Bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum eşim ve ben birbirimize destek oluyoruz.Ben eşimden daha şanslıyım.Sizler gibi dostlarım var bana destek olan.
İlaç gibi gelecek varlığınız.Hem artık yakınım size buluşuruz belki :-)
Hatimleri ne yaptınız canım.Şimdilik çıkıyorum iftardan sonra burda olursanız kaynatırız biraz dostum.

ay çok sukur dondun canım
çok ozledık ve çok merak etik senı
malesef herzaman hersey ıstedıgımız gıbı gıtmez ama sen yınede fazla yıpratma kendını
rabbım bu mubarek gunlerde sıkıntılarınızın yerını ferahlıkla sonlandırsın
dualarımızdasın canım bızı habersız bırakmaa

nasılsınız

Canımmm msj yazdım sana .Her zaman söylüyorum zaten sıkıntım çok büyük ama sıkıntımdan büyük Rabbim var hamdolsun.
Sizlerinde duaları sayesinde gececek inşallah.

Hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşallah canım benim.Dikkat et kendine.

Bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum eşim ve ben birbirimize destek oluyoruz.Ben eşimden daha şanslıyım.Sizler gibi dostlarım var bana destek olan.
İlaç gibi gelecek varlığınız.Hem artık yakınım size buluşuruz belki :-)
Hatimleri ne yaptınız canım.Şimdilik çıkıyorum iftardan sonra burda olursanız kaynatırız biraz dostum.

Canımmm msj yazdım sana .Her zaman söylüyorum zaten sıkıntım çok büyük ama sıkıntımdan büyük Rabbim var hamdolsun.
Sizlerinde duaları sayesinde gececek inşallah.

Hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşallah canım benim.Dikkat et kendine.

allah razı olsun canım keske ızmıre gelmıs olsaydın

Back
X