Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teravih namazı haricinde bi namaz daha var onu biliyo muusn?
ben onu da kılıyorum.
onun da sevabı çook büyükmüş :)
Allah razı olsun bu arada :)
Allah kabul etsin.
canım malesef benimde gözüm berbat.buna en çok muhat sevinecek galiba
paylaşsana canım hangi namaz...bizde kılalım
işte bunabenzer......
iyi akşamlar kızlar
yaaaa:18::18::18:büyük güne az kaldı korkuyorum çoooooook![]()
hepinize hayirli sahurlar kizlar keyifler nasil?ben cuma gecesini kasilmalardan dolayi dogumhanede gecirdim ama cok sukur sancilarim braxton hicksmis yani yalanci sancilar alttan muayene yaptilar birde ne zormus boyle seylerle ugrasmak cuma gecesi ve cumartesi sabahi igne yaptilar bebisin cigerleri gelissin diye erken gelme durumunda cigerleri gelissin diye pacalarim tutusmus durumda daha hicbirseyim tam degil gurbetten nefret ettim ilk defa bukadar bugunde sancim vardi hic rahat degilim beni dualarinizdan eksik etmeyin ne olacagi isin belli olmaz ama Rabbim tam zamaninda hayirlisiyla versin insallah ve Rabbim hepinize tattirsin anneligi hayirlisiyla insallah hepinizi opuyorum
eslem muhat seyyan ben cuzlerimi okudum cuma gunu bitirdim cok sukur Rabbim kabul etsin insallah
selma kizlaarr.ben eme ve seyyan icin okudugumuz cuzleri tamamlayamadim,ayin 18 nede yetismeyecek cunki hastalandim ve bir bucuk cuzum kaldi kim benim icin okuyabilir???musait olaniniz varmi???bide hastayken kurana bakip sayfa numarasini verebilirmiyim????hayirli ramazanlar
Canım dostlarım ben geldim.Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin ne olur.Sizi merakta bırakmaya hakkım yoktu.Ama inanın kabus dolu günler yaşadım.Resmen saçlarım beyazlaşmış
Hayatımın en zor günleriydi.Bu zor günler geride kaldı demek isterdim.
Doğduğum doyduğum memleketimden kaçıp başka bir şehire yerleştik eşimle.Ama sıkıntı hala bizimle
Daha açık yazıp sizlerle herşeyi paylaşmak isterdim ama bu imkansız.Öyle ihtiyacım var ki içimi dökmeye.
Uzun yoldan geldik eşim muneden gelen mesajı gösterdi sabahı bekleyemedim.
Bir süre sizinleyim inşallah daha çok yazarım.
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum.
Muhat ve eslem özelden mesajınıza cvb yazdım Allah razı olsun canlarım
nasılsınız
artık ne oturabılıyorum ne de ayakta durabılıyorum sadece rahat ettığım pozısyonum sol tarafıma uzanmak oluyo
nefes darlıgı çok zor gelıyo pc basında fazla duramıyorum
rabbım herkesın yardımcısı olsun
sızlerede daha kolay haılelık nasıp etsın ıns
amiin canım sağolCümlemizden razi olsun canım
Allah kabul etsin canım,adı ne Namazın peki?
Ben hergün Tesbih Namazı ve Hacet Namazı kılıyorum..Geceleri Teheccüd kılmaya çalışıyorum.Bunlardan biri olabilir mi?
Muhat geçer mi dersin,geçemezzz kiiiiiiiii![]()
Kaçıncı Cüzdesiniz kızlarrr
![]()
Benim ikizlerime de yaparsın dimiiiiiii![]()
![]()
İnşaallah meleğin seninledir ve hiç bırakmaz,Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin![]()
Canım geçmiş olsun,Rabbim meleğinle seni korusun,sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...Allah kabul etsin bu arada canım
Ve aleykümselam canım..Benda daha başlamadım Cüzlere,başlıcam bugün nasipse..Canım diğer arkadaşlarda gelsinlerde,eğer onlarda yetiştiremeyecek gibilerse bir iki gün daha uzatırız süreyi...Yetişmeme sorunu olmazsa kimsenin,senin cüzleride bi şekilde hallederiz,sıkma canını...Rabbim kabul etsin canım![]()
Canım arkadaşım benim,elhamdülilllah iyisin,Rabbim sizi ayırmasın eşinle...Fazla söyleyecek bişey bulamıyorum,özel mesajına cevap yazdım...Hep iyi olun,hep mutlu olun canım benim,Rabbim yariniz yardımcınız olsun,sevildiğini unutma sakın,Allaha emanetsiniz
Canım dikkat et kendine,Rabbim sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin![]()
allah razı olsun canım dha yenı oldugu ıcın kasık agrıların var benımde oyleydı ama gecer dıye dusunuyorum
annende masallahı var ne guzel bı ısım bulmus![]()
Kızlarrrrr müjdeeeeee,benim birinci Kuran-ı Kerim Hatimim bittiiiiiiiiii![]()
![]()
Rabbim kabul etsin bu mübarek günlerde![]()
![]()
Darısı sizlere olsunnnn![]()
İkinci Hatime başlamıyorum.Önce Seyyan ve Ema'nın Cüzlerini bitireyim,sonra vakit kaybetmeden başlıyım diyorum ikinciye.....Keşke adet olmasam,hep okusam..Keşke bebeğim benimle olsa yada bebeklerimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
Allahım ne olur tüm isteyenlerle birlikte nasip etsin bizlere de bu mübarek ay hürmetine hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slmm arkadaşlar nasılsınız,ramazan iii geçiyodur umarımmm bende bi yandan orucumu tutayım diyorum bi yandanda sigarayı bırakmaya çalışıyorum hergün sahurda bırakıyorum iftarda yeniden başlıyorum:))off çok zorr yaaaaaa bu arada dualarımız bittimii
kızlarrrrr müjdeeeeee,benim birinci kuran-ı kerim hatimim bittiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Ikinci hatime başlamıyorum.önce seyyan ve ema'nın cüzlerini bitireyim,sonra vakit kaybetmeden başlıyım diyorum ikinciye.....keşke adet olmasam,hep okusam..keşke bebeğim benimle olsa yada bebeklerimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
Allahım ne olur tüm isteyenlerle birlikte nasip etsin bizlere de bu mübarek ay hürmetine hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sümeyyab hoşgeldin muhat ve seyyan da gelir birazdan ema da gelir belki....
canım bugün pc çok ısındığından dolayı kendiliğinden kapandı..kusura bakma emam olurmu.ama hadi şimdi gel.burdayız...Bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum eşim ve ben birbirimize destek oluyoruz.Ben eşimden daha şanslıyım.Sizler gibi dostlarım var bana destek olan.
İlaç gibi gelecek varlığınız.Hem artık yakınım size buluşuruz belki![]()
Hatimleri ne yaptınız canım.Şimdilik çıkıyorum iftardan sonra burda olursanız kaynatırız biraz dostum.
Canımmm msj yazdım sana .Her zaman söylüyorum zaten sıkıntım çok büyük ama sıkıntımdan büyük Rabbim var hamdolsun.
Sizlerinde duaları sayesinde gececek inşallah.
Hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşallah canım benim.Dikkat et kendine.
dualarımız bitti canım.yeni listeye geçtik.3105.sayfadaslmm arkadaşlar nasılsınız,ramazan iii geçiyodur umarımmm bende bi yandan orucumu tutayım diyorum bi yandanda sigarayı bırakmaya çalışıyorum hergün sahurda bırakıyorum iftarda yeniden başlıyorum:))off çok zorr yaaaaaa bu arada dualarımız bittimii
canım hoşgeldin..üzülme yakındır bizimde bebişlerimize kavuşacağımız zaman...Hayirli ramazanlar kizlar uzun zamandir giremiyorum nete . Hepinizi cook özledim nasilsiniz insallah iyisinizdir hepiniz. Gecmisi de okuyamadim yeni hamislerimiz var mi varsa biri yazsin da umutlanalim. Bu aralar yine cok Üzgünüm iki aydir adet olmadim doktora da gidemedim birsey vardir diye umutluydum ama bugün adet oldum coook kötüyüm((
sümeyyab hoşgeldin muhat ve seyyan da gelir birazdan ema da gelir belki....
Cümlemizden razi olsun canım
Allah kabul etsin canım,adı ne Namazın peki?
Ben hergün Tesbih Namazı ve Hacet Namazı kılıyorum..Geceleri Teheccüd kılmaya çalışıyorum.Bunlardan biri olabilir mi?
Muhat geçer mi dersin,geçemezzz kiiiiiiiii![]()
Kaçıncı Cüzdesiniz kızlarrr
![]()
Benim ikizlerime de yaparsın dimiiiiiii![]()
![]()
İnşaallah meleğin seninledir ve hiç bırakmaz,Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin![]()
Canım geçmiş olsun,Rabbim meleğinle seni korusun,sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...Allah kabul etsin bu arada canım
Ve aleykümselam canım..Benda daha başlamadım Cüzlere,başlıcam bugün nasipse..Canım diğer arkadaşlarda gelsinlerde,eğer onlarda yetiştiremeyecek gibilerse bir iki gün daha uzatırız süreyi...Yetişmeme sorunu olmazsa kimsenin,senin cüzleride bi şekilde hallederiz,sıkma canını...Rabbim kabul etsin canım![]()
Canım arkadaşım benim,elhamdülilllah iyisin,Rabbim sizi ayırmasın eşinle...Fazla söyleyecek bişey bulamıyorum,özel mesajına cevap yazdım...Hep iyi olun,hep mutlu olun canım benim,Rabbim yariniz yardımcınız olsun,sevildiğini unutma sakın,Allaha emanetsiniz
Canım dikkat et kendine,Rabbim sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin![]()
Kızlarrrrr müjdeeeeee,benim birinci Kuran-ı Kerim Hatimim bittiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
İkinci Hatime başlamıyorum.Önce Seyyan ve Ema'nın Cüzlerini bitireyim,sonra vakit kaybetmeden başlıyım diyorum ikinciye.....Keşke adet olmasam,hep okusam..Keşke bebeğim benimle olsa yada bebeklerimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amiin canım sağolinş yarın güzel haberlerimi yazarım
![]()
ne olsun canım ya test günü bekliyorum işte:18::18:
yaaaaaa çok sevindim hatimi bitirdiğine,hiç çatlamadımcanım bugün pc çok ısındığından dolayı kendiliğinden kapandı..kusura bakma emam olurmu.ama hadi şimdi gel.burdayız...
demek yakına geldin yehuuuuuuuu....buluşalımmııııııııı....muhatım da gelse bu taraflara ne güzel oludu ya..
canım herzaman yapabileceğimiz bir şey varsa yanındayız zaten....biz iyi ederiz seni sende bizden aldığın dopinge eşini iyi edersin,olmazmı??*
dualarımız bitti canım.yeni listeye geçtik.3105.sayfada
[UOTE=EslemLiva;31167811]Kızlarrrrr müjdeeeeee,benim birinci Kuran-ı Kerim Hatimim bittiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()