Allah'ım iyiliğinizi daim etsin inş.Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve Kahramanmaraşta oturuyorum canım sen?
canım bende izmirde oturuyorum 23 yasında 1 yıllk evliyım ..
Daha nice mutlu yıllara inş eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle.Ne kadar uzakta olsak Rabbim hepimizi bir vesileyle burada buluşturdu Allah dualarımızı kabul etsin inş
canım allah razı olsun duanın en güzeli de bu deglmi birbirimizi tanımadan birbiriimiz için dua ediyoruz..allah kabul etsin inş..
benim şimdi çıkmam gerekiyo yarın iş var bu nedenle yapmam gereken işleri tamamlamam lazım..öpüyorum seni allaha emanet ol
kızlar cuma günü bebeklerimi aldılarbaşka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın. genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum
kızlar cuma günü bebeklerimi aldılarbaşka hastaneye gitmiştik ama sonuç değişmedi ve almamız lazım dedi çok acı verici rabbim kimseye yaşatmasın. genetiğe gönderdik 1hafta içinde sonuç belli olurmuş
ayşecim yeni liste belli olmuş ne zamana kadar okuyacağız benim kürtaj nedeniyle kanamam var bittiği gibi okurum
Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslüman’a, Cenab-ı Allah’ın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: “Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:
- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur Melekler:
- Evet, derler Allah Teâlâ:
- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur Melekler:
- Peki, kulum ne dedi?, buyurur Melekler:
- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler
Bunun üzerine Allah Teâlâ:
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur” (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allah’ı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi ‘hamd evi’ olan bir mekân hediye eder
kızlar herkese selam,, bu ara ilgilenemedim gelemedim kusura bakmayın ben 3 yasinimi hemen okuyup sizlere haber veririm.
bunun üstüne nedenir ne yazılır ne söylenir ki....
Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslümana, Cenab-ı Allahın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
- Sana hamdetti ve innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn diye istircâda bulundu, derler
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da hamd evi koyun! buyurur (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allahı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi hamd evi olan bir mekân hediye eder
Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslümana, Cenab-ı Allahın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
- Sana hamdetti ve innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn diye istircâda bulundu, derler
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da hamd evi koyun! buyurur (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allahı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi hamd evi olan bir mekân hediye eder
çok üzüldüm geçmiş olsun.rabbim sabırlar versin.
Geçmiş olsun, Allah sabır versin ve bir an evvel siz de önce fiziksel olarak bir toparlanın, ardında da inşallah Yüce Rabbim en kısa sürede hakkınızda en hayırlısını ve gönlünüze göre kısmet etsin.
Sadece üzgünüm demekten başka birşey gelmiyor ki insanın elinden.
canım benim inan o kadar üzüldüm ki ama seni senin kadar anlamam mümkün değil..kurban oldugum rabbim nasibini elbet verecektir lütfen sabırlı ol yıpratma kendini
yasinleri cuma gününe kadaar okuyacağız sen okuyamazsan da sorun etme okuruz inş..kendine dikkat et bize yeter canım benim.rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inş.evin herzaman mutlulukla dolsun allaha emanet ol
Çoook geçmiş olsun canım hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inş Rabbimin izniyle.Hiç kolay değil ama bir an önce toparlanman dileğiyle kendine dikkat et
canım allah senden razı olsun rabbime hep öyle dua ediyorum bana sana karşı gelmekten alıkoy bana sabır ver diye ben biliyorum ki ben ölünce yavrularım beni karşılayacak bu dünyada onları öpemesemde inşallah orada öpmek nasib olacak
Ayşecim ben bu hafta okuyamacağım canım benim kırmızılar geldi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?