Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bende izmirde oturuyorum 23 yasında 1 yıllk evliyım ..

Daha nice mutlu yıllara inş eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle.Ne kadar uzakta olsak Rabbim hepimizi bir vesileyle burada buluşturdu Allah dualarımızı kabul etsin inş

Daha nice mutlu yıllara inş eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle.Ne kadar uzakta olsak Rabbim hepimizi bir vesileyle burada buluşturdu Allah dualarımızı kabul etsin inş

canım allah razı olsun duanın en güzeli de bu deglmi birbirimizi tanımadan birbiriimiz için dua ediyoruz..allah kabul etsin inş..
benim şimdi çıkmam gerekiyo yarın iş var bu nedenle yapmam gereken işleri tamamlamam lazım..öpüyorum seni allaha emanet ol

Amin canım kolay gelsin Allaha emanet ol

çok üzüldüm geçmiş olsun.rabbim sabırlar versin.

bunun üstüne nedenir ne yazılır ne söylenir ki....

Geçmiş olsun, Allah sabır versin ve bir an evvel siz de önce fiziksel olarak bir toparlanın, ardında da inşallah Yüce Rabbim en kısa sürede hakkınızda en hayırlısını ve gönlünüze göre kısmet etsin.

Sadece üzgünüm demekten başka birşey gelmiyor ki insanın elinden.

3 yasinimi okudum Allah kabul etsın ıns. Te z zamanda hepınız bebıs sahıbı olursunuz Allah hepınızın gönlune gore versın hayırlısını eylesın hakkınızda

3 yasinimi okudum Allah kabul etsın ıns. Te z zamanda hepınız bebıs sahıbı olursunuz Allah hepınızın gönlune gore versın hayırlısını eylesın hakkınızda

canım allah senden razı olsun rabbime hep öyle dua ediyorum bana sana karşı gelmekten alıkoy bana sabır ver diye ben biliyorum ki ben ölünce yavrularım beni karşılayacak bu dünyada onları öpemesemde inşallah orada öpmek nasib olacak

hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım rabbim benim için yaptığınız dualarınızı kabul etsin.hepimizn yüzü hayırlısı ile tez zamanda gülsün inşallah

bundan hiç kuşkun olmasın onlar sefaatçin olacaklar..

canım çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…