ayse cim selam ben burdayım
tatlım ben yasini okumuştum canım. yazmıştım. herhalde gözden kaçtı. ayetel kursi okuyup sayıyı bildireceğim canım.
neler yapıyorsun??
tamam canım şimdi listeyi güncellerim ne olsunn bugun işe gidemedm..gece uyandım bugun için niyetlendim uyku tutmadı uykuya daldıktan sonra da uyanamamışım eşimde benim yuzumden gec gitti işe
üzülme sen patron karısısınevde olmak arada iyi gelir
canım eve aarada evde kalıp dinlenmek tabikide güzel ama epeydr gitmedim işesıkılıyorum...
ayyy bende evime bayılıyorum evde kalmayı çok seviyom. aslında ben yalnış durumdayım şuan. ben evimin kadını çocuklarımın anası, kocasının yolunu bekleyen kadın olmalıymışım.iş kadını olmay neyime
bence kendi ayaklarının üzerinde durman en güzeli...bende ileriye yönelik bişeyler yapmak istiyorum ünv.oku.istiyorum ama ders çalışamıyorum anlamıyorum bakalım nasip
sana özelden yazdım canım yaptığım işi. ya okumak ayaklarının üstüne durmak kadar güzel bişi yok. ben boşandığımda çalışmasaydım yandığımın resmiydi. sahip çıkıp kurtaracak çekip alacak maddi destek olacak kimsem yoktu. param olduğu için minnetim olmadı. çok kazanmasamda kendime yetiyorum çok şükür (sıkışık- bıkışıkda olsam)
benim yazdığım işin şakası tabikide. ama küçük yaşdan beri çalışıyorum ben. vucüt dinlenmek istiyor. bide huzurlu rahat olsan gene yorulmazsın. özel hayat sorunlu, işyerinde valla nasıl çalışıyom bir ben bir Allah bilir. hep böyledim ben hep yoğun yerlerde çalıştım. hiççç rahat işim olmadı.herkes bana burda diyorki o kadar dikkatli çalışıyosunki biz gelip bölmek istemedik, o yüzden selam bile vermeden geçiyoz diyorlar.
yani ayşe cim vüzutta aynı makine gibi, çalışınca sınıyor soğumak istiyor. ama emeklilik için 2018 e kadar bir fiil çalışmam gerek en az tabii.
ah canım benim bak işte emekli olunca bol bol dinleneceksin inş..şükürki işin gücün var ve kimseye minnet etmiyorsun rabbim seni kimseye muhtac etmemiş bundan sonrada etmez inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?