Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Güzel bir söz söylemek sadakadır. Namaza giderken attığın her adıma bir sadaka sevabı vardır. Gelip geçenleri rahatsız eden bir şeyi yoldan alıp atman bir sadakadır.

Her şeyin bir kalbi vardır. Kur'an'ın kalbi ise Sure-i Yasin'dir.Kim onu gündüzleri okursa,bütün sıkıntılarına karşı kafi gelir.Kim geceleri okursa bütün günahları affedilir."

Peygamberimiz:
"Kur'an'da bir sure vardır.Allah Teala katında ona aziz diye isim verilmiştir.O'nu okuyan ise Allah Teala yanında şerif diye çağrılır.O'nu okuyan kıyamet günü Rabia ve Mudardan(kabilelerinden) daha çokları hakkında şefaat eder.O,Sure-i Yasin'dir."

"Muhakkak ki Kur'an'da bir sure vardır.Kendisini çok okuyana şefaat eder.Dinleyen ise mağfiret olunur.Dikkat edin.O,Sure-i Ysin'dir.Sure-i Yasin'e Tevrat'ta müimme denilir."(Ya Resulüllah müimme ne demektir?diye sorulduğunda) Resulü Ekrem:Sahibine dünya ve ahiret hayatını umumileştirir,ondan ahiret korkularını giderir.Ve her hayırlı işini gaza eder.Kim O'nu okursa yirmi(nafile) hac sevabı verilir.Kim O'nu dinlerse sanki Allah yolunda bin dinar sadaka vermiş gibi ecre nail olur.Kim O'nu yazar da suyunu içerse içinden her çeşit hastalığı çıkarır,içine bin tane nur,bin yakin,bin rahmet,bin refet,bin hidayet girer.Ondan bütün hastalıklar ve sıkıntılar çıkarılır."
[/COLOR]

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

ayse cim selam ben burdayım
tatlım ben yasini okumuştum canım. yazmıştım. herhalde gözden kaçtı. ayetel kursi okuyup sayıyı bildireceğim canım.
neler yapıyorsun??

YASİN-İ ŞERİF'İ OKUYANIN DUASI KABUL EDİLİR
Cenabı Peygamber (s.a.v.) buyurdu:
"Her kim Sure-i Yâsin'i, "iz câehel mürselûn"
ayetine kadar okur da bu ayetin sonunda dua ederse
duası kabul olunur."
"Yasin" kelime-i şerifi yedi, yirmibir veya kırk bir defa tekrarlanarak okunursa, okuyan kimsenin onun tesirini görmesinde hiç şek ve şüphe yoktur. Muhakkak Cenabı Ecelli ve Alâ lütfü ve keremi ile o kimsenin hacetini ihsan eder.

Kaynak : Şifalı Dualar ifal Dualar

ayse cim selam ben burdayım
tatlım ben yasini okumuştum canım. yazmıştım. herhalde gözden kaçtı. ayetel kursi okuyup sayıyı bildireceğim canım.
neler yapıyorsun??

tamam canım şimdi listeyi güncellerim ne olsunn bugun işe gidemedm..gece uyandım bugun için niyetlendim uyku tutmadı uykuya daldıktan sonra da uyanamamışım eşimde benim yuzumden gec gitti işe

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

tamam canım şimdi listeyi güncellerim ne olsunn bugun işe gidemedm..gece uyandım bugun için niyetlendim uyku tutmadı uykuya daldıktan sonra da uyanamamışım eşimde benim yuzumden gec gitti işe

üzülme sen patron karısısın evde olmak arada iyi gelir

canım eve aarada evde kalıp dinlenmek tabikide güzel ama epeydr gitmedim işesıkılıyorum...

ayyy bende evime bayılıyorum evde kalmayı çok seviyom. aslında ben yalnış durumdayım şuan. ben evimin kadını çocuklarımın anası, kocasının yolunu bekleyen kadın olmalıymışım. iş kadını olmay neyime

bence kendi ayaklarının üzerinde durman en güzeli...bende ileriye yönelik bişeyler yapmak istiyorum ünv.oku.istiyorum ama ders çalışamıyorum anlamıyorum bakalım nasip

bence kendi ayaklarının üzerinde durman en güzeli...bende ileriye yönelik bişeyler yapmak istiyorum ünv.oku.istiyorum ama ders çalışamıyorum anlamıyorum bakalım nasip

sana özelden yazdım canım yaptığım işi. ya okumak ayaklarının üstüne durmak kadar güzel bişi yok. ben boşandığımda çalışmasaydım yandığımın resmiydi. sahip çıkıp kurtaracak çekip alacak maddi destek olacak kimsem yoktu. param olduğu için minnetim olmadı. çok kazanmasamda kendime yetiyorum çok şükür (sıkışık- bıkışıkda olsam)

benim yazdığım işin şakası tabikide. ama küçük yaşdan beri çalışıyorum ben. vucüt dinlenmek istiyor. bide huzurlu rahat olsan gene yorulmazsın. özel hayat sorunlu, işyerinde valla nasıl çalışıyom bir ben bir Allah bilir. hep böyledim ben hep yoğun yerlerde çalıştım. hiççç rahat işim olmadı. herkes bana burda diyorki o kadar dikkatli çalışıyosunki biz gelip bölmek istemedik, o yüzden selam bile vermeden geçiyoz diyorlar.
yani ayşe cim vüzutta aynı makine gibi, çalışınca sınıyor soğumak istiyor. ama emeklilik için 2018 e kadar bir fiil çalışmam gerek en az tabii.

ah canım benim bak işte emekli olunca bol bol dinleneceksin inş..şükürki işin gücün var ve kimseye minnet etmiyorsun rabbim seni kimseye muhtac etmemiş bundan sonrada etmez inş..

canım allah sabır versin sana.hayırlısıyla hayırlı sağlıklısını nasip etsin inşallah ne söleyeyim bilemedim sana sağlık sıhhat versin

ah canım benim bak işte emekli olunca bol bol dinleneceksin inş..şükürki işin gücün var ve kimseye minnet etmiyorsun rabbim seni kimseye muhtac etmemiş bundan sonrada etmez inş..

çok şükür hep buna şükrederim ben zaten. valla emeklilik yaşım 60 canım benim. eğer o kadar yaşarsam ölmeden emeklilik maaşı nedir diye görebilirsem dinleneceğim
artık mezarda emeklilik var ya

selam kızlar nasılsınız merak ettim sizleri???

özlem moralin hala bozuk mu? umudunu yitirme sakın bak. 1 haftada ooo neler değişir. vucüt aslında o kadar hayret edilecek bir sisteme sahip ki? Rabbim öyle yaratmış ki bilemezsin ne olacağını.

burcum nasılsın bugün sen? bu hafta sana da dua okuyoruz. İnş sıkıntılarında gider dualarımız sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…