Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

benim meleğim küçüktü canım9+2 de kaybettim
takvimlerden sildiğim tarih 28 şubatta kaybettim canım...
9 ekim dogumu olacaktı arkadaşımla hatta aynı gün dogum yapacaktık ben kaybettim onunki yasıyo Rabbim uzun sağlıklı ömğrde versin ama o güne gelmek istemiyorum o yüzden ekimden önce tekrar tüp deneyeyim tutarsa kendimi avuturum diye düşünüyrum Rabbim yüzümüze bakar inşallah..
dediğin gibi Allahım kimseye ama kimseye düşmanıma bile yaşatmasın inşallah..heleki bekleyip ugrasıp kabulup kaybetmek daha zorr
seninde başın saolsun canım

Son düzenleme:
ay teşekkür ederim canımmmm aminnnnn Rabbim yuvalarımızın huzurunu bozmasın
ya benim arada adet olcakmışım gibi sancım oluyor yaaa

Canımcım iyiki doğdun inşallah çok güzel iki doğum günü hediyesi gönderir rabbim sana ve eşine

olur canım sancılar hiç kafana takma sen bu gün doğum günü kızçesisin..

ohhh pek bir şaşalı olmuş desene artık çift vatandaşlığın var yeaaaa
yaptım valla yemekten sonra kendime salepte yaptırdım ohhhhh
yok kızzz dışardan söyledi yapar mı makarna bile koymaz
Aaaa stres yok hem ayşenin de sancısı oluyordu hatırlamıyor musun?
Şimdiden sıkıntı yapıp bebişleri de üzme güzel haber vereceksin Allah'ın izniyle.Başka bir belirtin var mı canımcım
oooo istemediğin kadar kasıklarım batıp duruyor gerinemiyorum hemen sancı giriyor göğüslerimde acaip bir ağrı var anlamadığım damarlarım genleşiyor sanki ve midem iftara kadar allak bullak
bunlar inşallah belirtidir
aminn canım aminnnn inşallah biz zaten pamuk stoğu yapıyoruz sarmalayıp öyle saklayacağız bebişlerimizi
iyi ki varsınız kızlar seviyorum sizi:13:

aynen canım..
ama bizlerde destek bekliyoruz o yüzden ister istemez ilgisizler diye kırılıyoruz

soyleyemedim kuzum kralice gelmemis adamlarini yollamis onlarda bin dereden su getirdilerben londradayim canim
tüh yaaa ne güzel hava atacaktım bende kraliçe selamımı aldı diyeee
dediğindede haklısın canım aynısı bizim ülkemizde olsa topa tutarlardı
bu arada illaa türk oldugumuzu bi şekilde belli ediyoz yani..

Canımcım iyiki doğdun inşallah çok güzel iki doğum günü hediyesi gönderir rabbim sana ve eşine

olur canım sancılar hiç kafana takma sen bu gün doğum günü kızçesisin..

canımmmm çok sağol aminnnnn inşallah eşiminde benimde doğum günü hediyelerimiz şu an benimledir inşalalhhhhhh
sancılarımı da bebişlerim yapıyordur inşallahhhh

Allah razı olsun canım.Ne kadar küçükte olsa o senden bir parça acısı büyük oluyo.
Rabbimin mucizesi bol inşallah tüpe bile gerek kalmadan kavuşursun mucizene.
Arkadaşın bu dünyada kucağına alacak belki ama sen ahirette kavuşacaksın meleğine işte o zaman doya doya seveceksin.Aslında Rabbimin sevdiği kullarındanız düşünsene meleğin bekleyecek seni cennette inşallah.
Seni almadan girmeyecek cennete.Şefaatçin olacak.Şefaatına nail oluruz inşallah meleklerimizin.

Hayırlı olsun vatandaşlığın şekerim.
Haklısın burda tokalaşmayınca öcü gibi bakıyor bazıları

malesef oyle cok sukur etrafimdaki insanlarda alisti el uzatmazlar

kizlar basiniz sagolsun RAbbim birdaha boyle bir aci yasatmasin emacin insallah sanada cok zor bir aci kizim benim cok hareketli degil normalde pazar gunu igneden dolayi hareketleri durdu omrumden omur gitti Allahtan misafirim vardi dinlemedim kendimi sabh basladi kipirtilarida rahat ettim kizlar en buyuk temennimiz obur dunyada bebisler sefaatcimiz sizi kolunuzdan tutup cennete goturecekler insallah

ayy en sonunda bitirdim bu iside tatlim 7 sene oldu tam buraya geleli millet 3 yilda aliyormus benim her isim oldugu gibi buda gec oldu malesefama cok sukur oluyorya sonucta

Hemde nasıl belirti maşallah :)
Ayyy hadi güzel haber ver inşallah moralimiz yerine gelsin.
Sende çok seviliyosun canım

bizim millet böyledir canım abartıyı çok severiz eminim buruşuk kraliçe bile o kadar süslenmemiştir..dine saygılarını takdir ettim ama ben kraliyet ailesini hala bulsam bir kaşık suda boğarım..Discvry kanalarının birinde bu aile ile ilgili bir belgesel hazırlamışlardır iğrenç bir yaşantıları var.öceni (yalışını bilmiyorum okunuşu böyle)diye birşey duydun mu canım kusursuz doğum..yani bu aile güya asil kandan geliyor ya doğan herkesin bu asil kana sahip olabilmesi için....ay neyse yazamacağım.ama gerçekten iğrenç

inşallah öyle oluruz canım...
bir an öncede kardeşleri gelsin meleklerimizin inşallah
ay ne güzel bişey buuuuuuuu çok teşekkür ederim canımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
begenmene sevindim

Bir kere de es kaza yapsalar zaten şaşırırdım..neyse en azında salep yapmış ya o da bişe

Allah razı olsun canım.Garip bir dugu ama ben hissetmiştim bişey olacağını 1 gün önceden.
Ama şimdi üzülmüyorum mutluyum beni orda bekleyeceği için.
Rabbim prenses berini korusun hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin canımmmm

haklısın canım umarım günahkar annelerine sefaatçi olurlar tesellimiz bu
ama yinede Rabbim kimseye yasatmasın küçükken kaybetmek ayrı zor birz büyüyünce ayrıdır doğunca daha ayrıdır eminim.bu kadarı bile yakıp kavuruyor insanı

Hemde nasıl belirti maşallah :)
Ayyy hadi güzel haber ver inşallah moralimiz yerine gelsin.
Sende çok seviliyosun canım
inşallah canım ne kadar çok istiyorum bir bilsen size bu müjdeyi verebilmeyi
inşallah öyle oluruz canım...
bir an öncede kardeşleri gelsin meleklerimizin inşallah

begenmene sevindim
beğenmem mi bacımmmmm
Bir kere de es kaza yapsalar zaten şaşırırdım..neyse en azında salep yapmış ya o da bişe
hayatta elini sürmez valla yediği meyve tabağını bile bulaşık makinesine atmaktan aciz adamlardan ne bekliyoruz kuzummm
şükür salep yaptı tabi ama ocak battı sütü taşırmış tv seyretcem diye
cennette bizi bekleyen şefaatçilerimiz var canlarım üzülmeyin mutlu olun günahlarımıza kefaret olacak meleklerimiz bizim

canim duymadim inanki kraliceyi kim kaybetmis biz bulalim formalite icabi iste hersey dianayi bile katlettiler bunlardan hersey beklenir

aminnn canim amin insallah

amin canim bidaha yasatmasin Rabbim

Canımsınnn az kaldı inşallah

vukatsız salep bile yapamıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…