kızlar ben bu şartlar altında hamile kalırsam şaşarım şaşarım valla
ne oldu tatlim yine ayni olaylarmi oluyor
slmmmmm arkadaşlarrr,iyisiniz umarımmm,benim reglime iki gün var daha aslında normal şartlarda dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde gittim kan testi yaptırdımm böylece olacakmı olmayacakmı düşüncesinde kurtuldummm,beklemek işkence gibi yaa ve sonuç negatifumutlrımız gelecek aya kaldıı gidip temizlik yapayım bariii hoşçakalınn
hoşbulduk asbecik nasılsın iyimisin?sevil61 orda durma gel sohbete katıl tatlım hoşgeldin
canım benim Allah razı olsun bugün daha iyiyim hiçbişey moralimi bozamaz Allahımın izniyle bebişimin benimle olduğunu öğreneceğim günü bekliyorum inşallah ve bugün benim doğum günümmmmm
az kaldı bebişim gelsin kurtulacağım hepsinden sabır sabır ya sabır
Ay Allah korusun kızz ağzından yel alsın
Allah kabul etsin canımseyyancım 2 tane yasin okudum kendiminkiler dısında eksik demişsin ya oraya ekleyiverirsin canım..
bu arada günaydın kızlarr hepinizee
vatandaşlığın hayırlı olsun canım...bide alıntı yapmadım ama sormuşsun ne yapayım ben şimdi diye aşağılarda...gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattimsonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi
sanada hayırlı cumalar emam.ne güzel bir dua bu....İçin mi daralıyor O biliyor YA FETTAH de.
Huzursuz mu oluyorsun O görüyor YA SELAM de.
Gönlün mü kırık O'na dayan YA CEBBAR de.
Günahların mı var O'na yönel YA TEVVAB YA GAFFAR YA AFUV de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor YA SEMİ YA MUCİB de.
VE SENİ YARATAN RABBİNE YA VEDUD Seni seviyorum de.
Her an Allah'ı zikredebilmek duası ile.
Hayırlı Cumalar
kıyamam geçmiş olsun,üşüttünmü ki acaba canım....inşaallah kolay geçer ,ağrın sızın hafifler canım...Rabbim şifa versin..midem ağrıyor bu gün zor geçecek belli oldu(((((((
eee şaş o zamankızlar ben bu şartlar altında hamile kalırsam şaşarım şaşarım valla
slmmmmm arkadaşlarrr,iyisiniz umarımmm,benim reglime iki gün var daha aslında normal şartlarda dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde gittim kan testi yaptırdımm böylece olacakmı olmayacakmı düşüncesinde kurtuldummm,beklemek işkence gibi yaa ve sonuç negatifumutlrımız gelecek aya kaldıı gidip temizlik yapayım bariii hoşçakalınn
amiiiin hepsine inşallaaaaaaaaahhhhhhh.....
canım benimkiler bitmedi haber vermedim kusura bakma. ama 2 yasin okumuştum. eğer yerime okunduysa . bidahaki listeye ekleyip devam ederim inşallah...liste tamamlandı kızlar.az sonra yeni listeyi yayınlıcam.....
kays canım bağışlamalarını yaparsın dimi....neyse sana özelden atayım ben...
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattimsonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?