gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim

sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm

kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi