Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slmmmmm arkadaşlarrr,iyisiniz umarımmm,benim reglime iki gün var daha aslında normal şartlarda dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde gittim kan testi yaptırdımm böylece olacakmı olmayacakmı düşüncesinde kurtuldummm,beklemek işkence gibi yaa ve sonuç negatif:ssz:umutlrımız gelecek aya kaldıı:43:gidip temizlik yapayım bariii hoşçakalınn

942672_601544613201607_2076522525_n.jpg

slmmmmm arkadaşlarrr,iyisiniz umarımmm,benim reglime iki gün var daha aslında normal şartlarda dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde gittim kan testi yaptırdımm böylece olacakmı olmayacakmı düşüncesinde kurtuldummm,beklemek işkence gibi yaa ve sonuç negatif:ssz:umutlrımız gelecek aya kaldıı:43:gidip temizlik yapayım bariii hoşçakalınn

canım inşallah önümüzdeki ay halaylar çekeriz senin içinde inşalalhhhh:16:

sevil61 orda durma gel sohbete katıl tatlım hoşgeldin:16:
hoşbulduk asbecik nasılsın iyimisin?
geçmişi biokuyayım dedim merak ettiim çok şey var . mesela kaysı merak ettim bişeyde bulamadım varmı gebelik acaba?
seninde pazartesi güzel haberlerini alacağız inşallah...

canım benim Allah razı olsun bugün daha iyiyim hiçbişey moralimi bozamaz Allahımın izniyle bebişimin benimle olduğunu öğreneceğim günü bekliyorum inşallah ve bugün benim doğum günümmmmm:52::52:
az kaldı bebişim gelsin kurtulacağım hepsinden sabır sabır ya sabır:47:

Ay Allah korusun kızz ağzından yel alsın:20:
:46::46::46::46::21::21::32::32:veeeeeeeeeeee:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
canım yeni yaşın hayırlı olsun...inşaallah birdahaki doğüm gününü karnında değil,kucağında bir melekle kutlarsın..seni seviyorum
seyyancım 2 tane yasin okudum kendiminkiler dısında eksik demişsin ya oraya ekleyiverirsin canım..:34::34:

bu arada günaydın kızlarr hepinizee:16::16::16::16:
Allah kabul etsin canım
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim:9:sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm:46::46:kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi:9:
vatandaşlığın hayırlı olsun canım...bide alıntı yapmadım ama sormuşsun ne yapayım ben şimdi diye aşağılarda...
nasuh tövbe yao canım.yani yürekten tövbe,hakiki tövbe...al abdastini geç Rabbimin karşısına,secdeye..estağfirullah okuyup başla yüreğinden geldiği gibitövbeni et,duanı et...karşılıksız kalırmı hiç.....AFFEDİCİDİR...
İçin mi daralıyor O biliyor YA FETTAH de.
Huzursuz mu oluyorsun O görüyor YA SELAM de.
Gönlün mü kırık O'na dayan YA CEBBAR de.
Günahların mı var O'na yönel YA TEVVAB YA GAFFAR YA AFUV de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor YA SEMİ YA MUCİB de.
VE SENİ YARATAN RABBİNE YA VEDUD Seni seviyorum de.
Her an Allah'ı zikredebilmek duası ile.
Hayırlı Cumalar
sanada hayırlı cumalar emam.ne güzel bir dua bu....
midem ağrıyor bu gün zor geçecek belli oldu :((((((((
kıyamam geçmiş olsun,üşüttünmü ki acaba canım....inşaallah kolay geçer ,ağrın sızın hafifler canım...Rabbim şifa versin..
kızlar ben bu şartlar altında hamile kalırsam şaşarım şaşarım valla:14:
eee şaş o zaman:53::53::53::53::53:

hayırlısı be canım.inşaallah bir dahaki ay....klasik topiğin adet gören lafı.gideyim temizlik yapayım....burda herkes adet olunca kendini temizliğe verirde canım....

selamunaleykum kızlar hayırlı cumalar nasılsınız iyimisiniz?
bi sıkıntı yok inşallah..
dualarımız tamamlandımı..
benimkiler bitmedi ama bugün tamamlayıp haber vereceğimi inşallah. kusura bakmayın çok yoğun bir hafta geçirdim.
çay işleri...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:liste tamamlandı kızlar.az sonra yeni listeyi yayınlıcam.....
kays canım bağışlamalarını yaparsın dimi....neyse sana özelden atayım ben...

eksik dua varsa okuyayım bi kaç tane daha:34:

tamamlamıssın...

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:liste tamamlandı kızlar.az sonra yeni listeyi yayınlıcam.....
kays canım bağışlamalarını yaparsın dimi....neyse sana özelden atayım ben...
canım benimkiler bitmedi haber vermedim kusura bakma. ama 2 yasin okumuştum. eğer yerime okunduysa . bidahaki listeye ekleyip devam ederim inşallah...

gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim:9:sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm:46::46:kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi:9:

ya canım bende sınır oluyorum ama uzatıyorum malesef ..müşterilerimiz gelince tokalasıyorum rabbım affetsın

cumalarınız mubarek olsun rabbım dualarınızı kabul etsın ıns
nasılsınız
bana bıraz nefes gonderırmısınız:1::1::1::1::1: tıkanıyorum da

canım merhaba nasılsın
dogum gunun kutlu olsun rabbım hayırlı omur versın bı dahakı sene yavrunla kutlamayı nasıp etsın ıns

"Dualarımız,............................................................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"

DUA LİSTEMİZ "

26.07.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"

NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?

HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar