Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEN YENİ LİSTEYE OKU İSTERSEN CANIM.2 NİN ÜSTÜNE ...canım benimkiler bitmedi haber vermedim kusura bakma. ama 2 yasin okumuştum. eğer yerime okunduysa . bidahaki listeye ekleyip devam ederim inşallah...
yeni listeye başlayın okumaya ...sağol canımcım ya şükür tamamlandı listeeksik dua varsa okuyayım bi kaç tane daha
tamamlamıssın...
Cuma'nız mübarek,dualarınız kabul olsun canlar![]()
![]()
![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım iyiyim kaysın tutmadı maalesef canım yaaahoşbulduk asbecik nasılsın iyimisin?
geçmişi biokuyayım dedim merak ettiim çok şey var . mesela kaysı merak ettim bişeyde bulamadım varmı gebelik acaba?
seninde pazartesi güzel haberlerini alacağız inşallah...
canımmmm bende seni seviyorummmmmmmmveeeeeeeeeeee
canım yeni yaşın hayırlı olsun...inşaallah birdahaki doğüm gününü karnında değil,kucağında bir melekle kutlarsın..seni seviyorum
Allah kabul etsin canım
vatandaşlığın hayırlı olsun canım...bide alıntı yapmadım ama sormuşsun ne yapayım ben şimdi diye aşağılarda...
nasuh tövbe yao canım.yani yürekten tövbe,hakiki tövbe...al abdastini geç Rabbimin karşısına,secdeye..estağfirullah okuyup başla yüreğinden geldiği gibitövbeni et,duanı et...karşılıksız kalırmı hiç.....AFFEDİCİDİR...
sanada hayırlı cumalar emam.ne güzel bir dua bu....
kıyamam geçmiş olsun,üşüttünmü ki acaba canım....inşaallah kolay geçer ,ağrın sızın hafifler canım...Rabbim şifa versin..
eee şaş o zaman
hayırlısı be canım.inşaallah bir dahaki ay....klasik topiğin adet gören lafı.gideyim temizlik yapayım....burda herkes adet olunca kendini temizliğe verirde canım....
canımmm sağolasın aminnnnn inşallah bu sene karnımda seneye de kucağımda olur inşallahhhhhcanım merhaba nasılsın
dogum gunun kutlu olsun rabbım hayırlı omur versın bı dahakı sene yavrunla kutlamayı nasıp etsın ıns
bu haftakiler kim içindi![]()
gördüm canım ben daha önce yazmıstım sonrada düzenleme yaptım tamam diye söyledim..yeni listeye başlayın okumaya ...sağol canımcım ya şükür tamamlandı liste
..
görmemiştimaçıkladıydım ama canısı kaçmış gözünden.ema,krizantem ve ayşe035 içindi...
sen tedaviye başlayacağın zaman hatırlat canım..sana okuyacaktık ya o zaman...
yaa gerçektenmi üzüldüm ama... hayırlısı olsun inşallah.olsun bidahakine kendiliğinden olur inşallah..sağol canım iyiyim kaysın tutmadı maalesef canım yaaa
bende p.tesiyi bekliyorum bakalım heyecanla canımcım
yok canım bugünde eşimin işyerinde problem çıkmış eşim ben patronla konuşmaya gidiyorum işten çıkabilirim dedi nasıl korkuttu beni çok şükür bu badireyi de ucuz atlattık![]()
Cuma'nız mübarek,dualarınız kabul olsun canlar![]()
![]()
![]()
cumalarınız mubarek olsun rabbım dualarınızı kabul etsın ıns
nasılsınız
bana bıraz nefes gonderırmısınıztıkanıyorum da
"Dualarımız,............................................................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"
DUA LİSTEMİZ "
26.07.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
HAYALOT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DİLEK 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NFY_9185 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GÜLCHAN 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
FOLİKASİTKA 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
TALİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ELANOR01 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
YLİSS 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı sağlıklı doğum
NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2600 ENBİYA
canım özelden yazayım ben sana....gördüm canım ben daha önce yazmıstım sonrada düzenleme yaptım tamam diye söyledim..
sen bursada nerdesin canım![]()
görmemiştim
iyi olmus yaa kızlar doğuma girecek emanın sıkıntıları var...
onlar için iyi olmus..
ben adet olunca söylerim canım zaten adetten sonra 12. gün filan luyo ya transfer o arada yaparız benimkini şimdilik acelesi yok canım saol![]()
Bir sadaka verseniz iyi olur canımcım.
Amin canımmmmm senin de cuman mübarek olsun inşallah
Ay kıyamam sabret ama az kaldı canım
Adımın karşısında böyle bir niyet görmek ne güzel yanlışlıkla da olsa seyyancığımmmmmmmmmmm![]()
Kızlarrr benimm minik misafirlerim geldiiii![]()
Komşumun oğluşuyla kız yeğeniii,onlarda olmasa evde çocuk sesi olmayacakkk![]()
Ben çıkıyomm minnaklarımla ilgileneyim az,inşaallah seneye geldiklerinde beni değil bebeklerimi görmeye gelmiş olurlarrr![]()
![]()
![]()
Allah söyletti belki canım bilemezsinB
Adımın karşısında böyle bir niyet görmek ne güzel yanlışlıkla da olsa seyyancığımmmmmmmmmmm![]()
tmm canım...hatırlatırım seyyancım saolcanım özelden yazayım ben sana....
tamam sen hatırlat mutlaka canım...
düzeltme düzeltme inşallah gelicekvardır bi hayır ya hadi bakem.....artık düzeltemicem kalsın öle..belkide değiştirmeme gerenk kalmaaaaaaaaz.....
vardır bi hayır ya hadi bakem.....artık düzeltemicem kalsın öle..belkide değiştirmeme gerenk kalmaaaaaaaaz.....
Allah söyletti belki canım bilemezsin
tmm canım...hatırlatırım seyyancım saol![]()
kızlar ben müsadenizi istesem...
sonra görüşürüz tamamı..
hepinizciğinizi seviyorum
hepinizin cuması mübarek,hayırlı ve bereketli olsun..
hepinize gönlünüzdekini getirsin.....yani![]()