Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım kasıklarda agrın var mıydı.
bi de hastalıgın bitiikten sonra yap 6 gün sonra başla yapmaya.
bu arada bügün mü gördün 2 çizgiyi. bu çatlama bugün olacak demek değildir ki canım :)
2-3 gün içinde olacak demektir. kaç gün sürüyor hastalığın?

yok canım ilk bugün görmedim adetimin son günü ilk defa yaptım ve o zaman gördüm dün ve bugünde yaptım ama çizgi iyice silikleşti adetim de bitti zaten 3 gün oldu. ben tereddütte kaldım ilk defa adetin son günü yaptığım için testi acaba öncesinde daha mı koyuydu çizgi adetken mi yumurtladım

anam ben gelince nasıl yicem öle herkes bakarsa ben yiyemem.
sen yaptır annenlere biz seninle yanlız yiyelim
sen bön bön baksanda farketmez:53::53::53:

zeytin değil ama zeytinyağı sürdük
bişi kar etmiyo
eşimi aradım şimdi gözleri kötüymiş ya ışığa hiç bakamıyorum dedi
yarın başka doktora gidicez
ay inşaallah önemli bişi çıkmaz ya
benim gözüm biraz inmeye başladı
iyileşiyo heralde
yaznlızca çok sulanıyo
tüh ya, hatimini tamamlayamazsan bak biz yardım ederiz,
inşaallah çabuk geçer.
benim sofrayı hazırlamam gerek.
canım geçikmişim.
iyi geceler aeo :16:

tüh ya, hatimini tamamlayamazsan bak biz yardım ederiz,
inşaallah çabuk geçer.
benim sofrayı hazırlamam gerek.
canım geçikmişim.
iyi geceler aeo :16:

tatlım ben yardım ederim sana sen bana değil
ay büyük konuşmöamak lazım tabi
tamam bende çıktım iyi sahurlar

arabaşımıydı o neydi geçen onun tarifi vardı televişında...
kız hamuru için biraz ön yargılıyım ama çorba dediğin şey güzele benziyo
onu yerken dikkat etmek gerekiyomuş
eğer düşürürsen oradaki herkese sofra kuruyomuşsun,yemek yapıymışın
öle bişi anlattı
ama yöre farklıydı
sizin ora değil
başka yerdedemi var bu arabaşı

evet cnm bizde yapariz severiz yeriz...bu arabasinin asil yenis sekli buyuuuk bi tetsiye hamur dokulur,bir tasada corba konur,herkez o tastan alir corbayi,corbaya hamuru kim dusurse arabasi yapma sirasi ondadir demek oluyo,,tabi simdilerde herkes kendi tasinda iciyor corbayi..

kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası

bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....:23::23::23::23::23::23:
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...

işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....

Rabbimden bir işarettir inşallah canım o türbeye gittin dualar ettin Allah kabul etsin inşallah.Bizleri de unutmazmış dualarında Allah razı olsun canımmm :16:

Aminnnn duanı seveyim seninnn,senide tabisiiiiiii :52: :52: :54: :54:

Aminn canım benim hep beraber olalım,hep beraber yaşayalım o güzel duyguları tez zamanda hayırlısıyla inşaallah :16: :16:

Ne güzel bir rüya görmüşsün,hayır olsun inşaallah canım...İçtiğin su şifan olsun,duaların kabul olsun...Allah razi olsun senden,Rabbim tez zamanda hayırlara çıkarsın rüyanı :49: :49: :49:

Çok sev beni tamam mı :) Çünkü ben çok seviyorum seni :16:

benimki daha güzel bi kere:9::9::12:

Şu güzel tarifini bana da versen de bende yapsam olar mı canımcım :16:

canım enişte gözünün ağrısından helvayı değil beni bile görmüyo:37::37:
işe zor gitti..
bide midesi bulanıyodu yemek bile yiyemedi canım kocişim..
göz enfeksiyonu bizi hasta etti
dikkat edin salgın varmış bu arada
inşaallah yarın akşam iyi olurda yer helvayı:6::6::6::6::6::6::6:

Enişteye de çok geçmiş olsun canım sizde dikkat edin kendinize

Muhatcım beni anmışsın ama geç kalmışım size kızlar,canım çok sıkkın :31: :31:

Ne oldu canımıniçi neden canın sıkkın

ya bi seni bi asbeyi habire sinirlendiriyorlar......biz size gözümüüüüüüüz gibim bakarken onlar ne ediyo böle yaaaaaaaaaa
sinirliyim,agrasifim:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
miden nasıl oldu canım ya inşaallah daha iyidir..
bana niye geçmiş olsun dedin sen,gözüm için daha önce dediydin de anlamadım,sen midem çok kötü diyince ben acaba midenimi üşüttün dedimdi,yanlış mı anladım canım ben....
ay aklım karıştı.aydınlat beni

önce seni aydınlatayım canım:1: sen bana geçmiş olsun yazmışsın bir mesaj midem için bende alıntı yaparken birileri geldi o ara sayfayı kaybettim bende heh işte o mesaja istinaden teşekkür mesajı yazdım sana..kafanı daha da mı karıştırdım ne zaten anlatmaya yeteneksizim canım yaa:50:

ya bu meslek böyle heralde ya da biz mi çok ağresifiz bilemedim şimdi..herşey çok hızlı ama hatasız olmak zorunda belki de ondan böyle oluyor canım başkasının parasını idare ediyorsun sonuçta...bir de eş, dost ,akraba, kanki şirketleri paraya kıyıp bir eleman almazlar hiçbir zaman "yavu yenge ben anladım şu bizim gümrükçü bişeyler göndermiş bir baksana ona..abi çok yoğunum ben...valla yenge bu çok acil hadi be yengem...:27:.........sebastian muamelesi görüyoruz resmen:84::84::84::84: her yokuşa sür...

kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrası

bi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....
asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....:23::23::23::23::23::23:
kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...
veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...
bahçesindede çeşme varmış....
eşim götüreyim dedi yok dedim...
sonra eşim yattı..
ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...
sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...

işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....

Hayrolsun inşallah
tüylerim diken diken oldu remen yaa..inşallah bir hikmet vardır bu rüyada inşallah orada dua ettiğin herkesin anne olmasına vesile olur o dua...orda yaptığın dua dan mıdır bilmem ama sahurdan sonra bende bir rüya gördüm canım kucağımda bir çocuk vardı bir masanın etrafında arkadaşlarımla oturuyoruz çocuk bana ait değil herkese verdim teker teker ama kimse almadı:1: çocuk bende kaldı..

İyi olmana sevindim aman yine sinirlendirmesinler seni :) Bende iyiyim hamdolsun canım

yok inşallah bundan sonra şeytana uymamaya çalışcam canım:1:bu kıymetli günleri öfkeyle telef etmiycem tabi rabbim sabrını verirse..

İyi ol canım ya zaten çok korkuttun bizi..ama varya ne çok sevenin varmış kız:34: Herşey düzeliyor ya da sabretmeyi öğreniyoruz zamanla..sizin canının sağolsun yeter ki bir de tabi hayırlı evlatlarınız olsun unuttursun size bu günleri inşallah..

Hayrolsun inşallah
tüylerim diken diken oldu remen yaa..inşallah bir hikmet vardır bu rüyada inşallah orada dua ettiğin herkesin anne olmasına vesile olur o dua...orda yaptığın dua dan mıdır bilmem ama sahurdan sonra bende bir rüya gördüm canım kucağımda bir çocuk vardı bir masanın etrafında arkadaşlarımla oturuyoruz çocuk bana ait değil herkese verdim teker teker ama kimse almadı:1: çocuk bende kaldı..

Ne güzel rüyalar görüyoruz bu ara maşallah Allah rüyalarımızı hayra çıkarsın inşallah.

yok inşallah bundan sonra şeytana uymamaya çalışcam canım:1:bu kıymetli günleri öfkeyle telef etmiycem tabi rabbim sabrını verirse..

İyi ol canım ya zaten çok korkuttun bizi..ama varya ne çok sevenin varmış kız:34: Herşey düzeliyor ya da sabretmeyi öğreniyoruz zamanla..sizin canının sağolsun yeter ki bir de tabi hayırlı evlatlarınız olsun unuttursun size bu günleri inşallah..

Amin canım Allah razı olsun.
O sevenlerin hepsini bende çok seviyorum seni de tabii :)
Allah hepinizden razı olsun bana ettiğniz duaların kat kat fazlasını versin sizlere.Bana 1 çocuk için mi dua ediyorsunuz düşün artık kat kat fazlasını verirse Rabbim :)
Önünüz arkanız sağınız solunuz hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlarla dolsun da göreyim sizin telaşınızı :) AMİNNNNN

Ne güzel rüyalar görüyoruz bu ara maşallah Allah rüyalarımızı hayra çıkarsın inşallah.

Amin canım Allah razı olsun.
O sevenlerin hepsini bende çok seviyorum seni de tabii :)
Allah hepinizden razı olsun bana ettiğniz duaların kat kat fazlasını versin sizlere.Bana 1 çocuk için mi dua ediyorsunuz düşün artık kat kat fazlasını verirse Rabbim :)
Önünüz arkanız sağınız solunuz hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlarla dolsun da göreyim sizin telaşınızı :)
AMİNNNNN

amin canım...bende burayı ve hepinizi çok seviyorum.:16: 1 tane az canım seninde en az 4 tane olsun..şöyle tertemiz sayıca çok bir nesil yetişsin..Bizler hepimiz hiç bıkmasan üşenmeden hayırlı ve imanlı yetiştirmek için elimizden geleni yaparız adım gibi eminim..Yeter ki rabbim nasip etsin biz Paygambere ümmet yetiştirmeye dünden hazır bekliyoruz:34:

amin canım...bende burayı ve hepinizi çok seviyorum.:16: 1 tane az canım seninde en az 4 tane olsun..şöyle tertemiz sayıca çok bir nesil yetişsin..Bizler hepimiz hiç bıkmasan üşenmeden hayırlı ve imanlı yetiştirmek için elimizden geleni yaparız adım gibi eminim..Yeter ki rabbim nasip etsin biz Paygambere ümmet yetiştirmeye dünden hazır bekliyoruz:34:

Amin canım inşallah Rabbim biliyo niyetimizi hamdolsun.Temiz nesiller yetiştirebilmeyi nasip etsin :16:

kızlar merhaba nasılsınız çok uzun zaman oldu kk bakamıyorum tanıdığım tanımadığım herkes iyidir umarım bende haberler çok şükür güzel,bebeğim olacak Allah nasib ederse 13haftalık olduk Allah hepinizden razı olsun çok dualar okuduk birbirimize hakkınızı helal edin Rabbim sizlerede tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında kucağına almayı nasib etsin inşallah
sizlerde haberler nasıl

Canım kısa bir süre önce sordum seni merak etmiştim ama hayırlı haberlerle gelmişsin şükürrr:nazar::nazar::nazar:Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı da nasip etsin inşallahh:16::16::16:en son tüp bebeğe başlıyodun tüp bebekmi?Hadi anlat tüm detaylarııı :)

Son düzenleme:
Muhatcım beni anmışsın ama geç kalmışım size kızlar,canım çok sıkkın :31: :31:
ah canım kıyamam yetişseydin azcıkın düzelirdi moralin.biz keyfini getirirdik zorla:4::4::4::4:
evet cnm bizde yapariz severiz yeriz...bu arabasinin asil yenis sekli buyuuuk bi tetsiye hamur dokulur,bir tasada corba konur,herkez o tastan alir corbayi,corbaya hamuru kim dusurse arabasi yapma sirasi ondadir demek oluyo,,tabi simdilerde herkes kendi tasinda iciyor corbayi..
heh işte aynen böle anlattılar televişinda da...ben anlatamadım....
önce seni aydınlatayım canım:1: sen bana geçmiş olsun yazmışsın bir mesaj midem için bende alıntı yaparken birileri geldi o ara sayfayı kaybettim bende heh işte o mesaja istinaden teşekkür mesajı yazdım sana..kafanı daha da mı karıştırdım ne zaten anlatmaya yeteneksizim canım yaa:50:

ya bu meslek böyle heralde ya da biz mi çok ağresifiz bilemedim şimdi..herşey çok hızlı ama hatasız olmak zorunda belki de ondan böyle oluyor canım başkasının parasını idare ediyorsun sonuçta...bir de eş, dost ,akraba, kanki şirketleri paraya kıyıp bir eleman almazlar hiçbir zaman "yavu yenge ben anladım şu bizim gümrükçü bişeyler göndermiş bir baksana ona..abi çok yoğunum ben...valla yenge bu çok acil hadi be yengem...:27:.........sebastian muamelesi görüyoruz resmen:84::84::84::84: her yokuşa sür...
aman karışan karışsın boşver de sen iyi ol.sinirlenmemeye çalış...bak sonra miden ağrıyo...
işin zormuş canım.Allah yardımcın olsun..
benimde bu gün midem ağrıyo dafniiiiiiiiiiiiiii

Hayrolsun inşallah
aaaaaaa canım geliyo bizim bebişler kıııııııız yaşasın:46::46::46::46::46::46:
selamun aleykum kızlarrr ben geldimmm:16::16:
nasılsınız iyimisizniz:34:
aleyküm selam canım sen nasılsın

iyiyim canım işteyim vakit geçirmeye calısıyorum..sen napıyon??
dün iş yerinde net gitti giremedim kusura bakam olurmu mesajımı aldınmı

çok şükür canım bende iyiyim,
mesaj gelmedi canım..arkadaşlık isteği vardı şindik kabul ettim..ama mesaj yok...
ayrıca ne kusuru bazen girdiğimiz halde bile gözden kaçanbiliyo canım

Back
X