Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aminnnn duanı seveyim seninnn,senide tabisiiiiiii :52: :52: :54: :54:

Aminn canım benim hep beraber olalım,hep beraber yaşayalım o güzel duyguları tez zamanda hayırlısıyla inşaallah :16: :16:

Ne güzel bir rüya görmüşsün,hayır olsun inşaallah canım...İçtiğin su şifan olsun,duaların kabul olsun...Allah razi olsun senden,Rabbim tez zamanda hayırlara çıkarsın rüyanı :49: :49: :49:
amin canım inşaallah hepimize
aaa ne kadar güzel bir rüyaa vede ürpertici,inşallah mutluluk yakındırrr:8:
amin canım inşaallah
seyyancım 126 ihlas ve 100 enbiya s. okudum,yasinlerde yarına biter inşallahh..

ooooooooooooo:23::23::23::23:yazdım yasinleride okundu yazdım canım...haftanın birncisi sen oldun :46::46::46::46::46:

şindikmi girdin.yada daha öncemi şindik girdiysen telepati:46::46::46::46::46:
önce girdiysen niye çaldırmıyon leeyyyyyyyyyyyyn:41::41::41:
bide canısı tahlil sonuçlarını gösterdinmi daktıra....,
bide benim işime başladınmı
bide ne zamana biter
şindik buka

İnşallah tatlım inşallah seninledir :16:

Bu arada benim kafam çok karışık.
Reglim 19 gün geçti.1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı.Dün akşam yaptım yine negatif testi atmadım sabah baktım 2.çizgi var çok ama çok silik.
Test yanlış galiba çünkü 5 dk sonra geçersiz testler.Hem 19 gün geçti bu kadar silik olmaz ki hamilelikte.
İlk hamileliğimde 10 gün geçince öğrenmiştim ama bu teste göre çok daha koyuydu 2.çizgi.
Reglde olmuyorum.
laf anlatamıyoruz ki şekerim :)
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah ben dun sevgili kraliceme yeminimi ettim cok guzel bir seromoni hazirlamislar yerlerimize yer gostericiler ile oturduk hepimiz icin ayri yer hazirlamislar isimlerimiz yaziyordu sonra suslu kiyafetli bir adam gorevi neydi unuttum bir baska suslu adam tarafindan asayla getirildi hepimizi ayaga kaldirdilar birbirlerine slm verip yerlerine gectiler suslu adam guzel bir konusma yapti sonra teker teker ismimizi soyledik sonra yemin metnini tekrar ettik ben aralarda kacirdim yada dudak kipirdattim:9:sonra sertifika verme toreni basladi teker teker ismimizle cagirdilar ben el sikmak istemiyorum diye salona girmeden soylemistim ki onlar sormuslardi adamin elini sikmadim ve sadece tesekkur ettim ve marslarini soyledik sira mamalara geldi oruc tutamadigim icin bir meyve suyu icip oradan ayrildik ki kekler falan vardi ama vejetaryanmi bilemedigim icin yemedim ve ben british ve turk vatandasi oldummmmm:46::46:kizlar bu ulkede neden rahat oldugumu bir daha hatirladim dinime saygi duyuyorlar dusunsenize turkiyede soylesem el sikmak istemiyorum diye olay olur kapaliyim diye kimse garip bakmiyor Allahim benim ulke vatandaslarimada akil fikir versin he bide benim gibi turk olanlarda vardi orda ve kadinlar hemen goze batiyordu hepsi dugune gelir gibi giyinmisler hatta biri kafasina gul takmis bir makyajki sormayin Rabbim akil versin sadece bizimkiler boyle diger kadinlar gayet normaldi:9:
hele öyle de bi hemen " YOBAZ" derler:19:
şindikmi girdin.yada daha öncemi şindik girdiysen telepati:46::46::46::46::46:
önce girdiysen niye çaldırmıyon leeyyyyyyyyyyyyn:41::41::41:
bide canısı tahlil sonuçlarını gösterdinmi daktıra....,
bide benim işime başladınmı
bide ne zamana biter
şindik buka
sen gelmeden 1 sayfa anca okudum canım.
15 sayfa kadar okunacagım vardı okuyayım cagrı atayım dedim.
durmadın geldin:9:
dr ye gittim seni aradığımda yeni gelmiştim drden.
2 test istedi sonucu yarın çıkacakmış. tüm muyeneyi de yarın yapacak sonuçlara göre :)
başlamadım canım:)
turuncu kurdale üretmemişlerki hiç :)
zor buldum :)
canım zemin siyah mı olsun beyaz mı ben siyaha başlamıştım ama o ilerlemiyo bi türlü yeniden başlayım diyorum :)

laf anlatamıyoruz ki şekerim :)

hele öyle de bi hemen " YOBAZ" derler:19:

sen gelmeden 1 sayfa anca okudum canım.
15 sayfa kadar okunacagım vardı okuyayım cagrı atayım dedim.
durmadın geldin:9:
dr ye gittim seni aradığımda yeni gelmiştim drden.
2 test istedi sonucu yarın çıkacakmış. tüm muyeneyi de yarın yapacak sonuçlara göre :)
başlamadım canım:)
turuncu kurdale üretmemişlerki hiç :)
zor buldum :)
canım zemin siyah mı olsun beyaz mı ben siyaha başlamıştım ama o ilerlemiyo bi türlü yeniden başlayım diyorum :)

he yani yine denk geldik..:1::1::1::1:
ne testi istedi ki,simir için bişey demedimi,yarınmı söylicek hepsini.
turuncu kurdeleye geçememiş sizin orası geri kalmış canımcım:1::1:
sen ne yapıyosun bilmiyorum kii
yani sana zorluk olmasın canım.başlamışsan yeniden başlama
yani ne başladın sen ben ona göre diyeyim siyah yada beyaz diye
:17::17::17::17::17:

hı bende cezerye yaptım ama biraz değişik.benim tarif defterimde varmış,onu yaptım...

kızlar dün gece bir rüya gördüm bakın anlatayım hem rüya çok ilginç hemde sonrasıbi türbeye gidiyorum..üç hanımlar türbesiymiş...orada şifalı su olan bir çeşme varmış.türbede dua edip,su içiyorum....bu rüyammm....asıl ilginçlik şimdi başlıyor.....:23::23::23::23::23::23:kalktım eşime anlattım....bizimde burda sokaktan çıkınca caddenin karşısında bir türbe var bilirim ama kimin olduğunu bilmem.hiç gitmedim...veeeeee o türbe ÜÇ HANIMLAR TÜRBESİYMİŞ...eşim söyleyince bi tuhaf oldum...bahçesindede çeşme varmış....eşim götüreyim dedi yok dedim...sonra eşim yattı..ben abdest aldım ve gittim...orada hepinize dua ettim...Rabbim inşaallah bu,rüyayı ve ziyareti bize vesile eder canlarım...sonra çeşmeden su doldurdum..iftarımı onunla açtım...işte böyle...vardır bi hikmet,vardır bi hayır inşaallah....
:16::16::16::16::16::16:maşallah :)

he yani yine denk geldik..:1::1::1::1:
ne testi istedi ki,simir için bişey demedimi,yarınmı söylicek hepsini.
turuncu kurdeleye geçememiş sizin orası geri kalmış canımcım:1::1:
sen ne yapıyosun bilmiyorum kii
yani sana zorluk olmasın canım.başlamışsan yeniden başlama
yani ne başladın sen ben ona göre diyeyim siyah yada beyaz diye
:17::17::17::17::17:

hı bende cezerye yaptım ama biraz değişik.benim tarif defterimde varmış,onu yaptım...
bakayım içime sinmezse değiştiririm :)
küçük bi örtü canım :)
süt kattın demi cezeryeye :20:

bakayım içime sinmezse değiştiririm :)
küçük bi örtü canım :)
süt kattın demi cezeryeye :20:
sen nasıl istiyosan öle yap madem..
senin beğendiğini bende beğenirim zaten
senin yaptığını dahada beğenirim:16::16:
süt kattım canım,içine ceviz,üstüne fındık,yeşil fıstık falan koydum..
tam bi bombaaaaaaaaa

sen nasıl istiyosan öle yap madem..
senin beğendiğini bende beğenirim zaten
senin yaptığını dahada beğenirim:16::16:
süt kattım canım,içine ceviz,üstüne fındık,yeşil fıstık falan koydum..
tam bi bombaaaaaaaaa
madem benim verdiğim tarifi yapmıycaktın niye istedin uleyyynnnn

kızlar ya ben bişi sormak istiyorum. bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetimin son günü yaptım ilk kontrol çizgisi kadar olmasa da ikinci çizgi koyu çıktı ertesi gün daha silik ve bugün 3. kez yaptım hepten silikleşmişti. ben hiç anlamadım adetten hemen sonra mı yumurtladım neden böyle çıktı sizce?

madem benim verdiğim tarifi yapmıycaktın niye istedin uleyyynnnn

:18::18::18::18::18::18:
ben bende olduğunu bilmiyodum,defterime bakınca gördüm aynı sayılır
bak şöle
havuçları rendeliyosun.sütle yumuşatıp,içne şeker ve yağ koyuyosun.
sonra pişmeye yakın,biraz un,biraz nişasta koyuyosun..
içinede ceviz ,meviz ne bulursan koy:23::23::23::23:
aynısı dimi

kızlar ya ben bişi sormak istiyorum. bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetimin son günü yaptım ilk kontrol çizgisi kadar olmasa da ikinci çizgi koyu çıktı ertesi gün daha silik ve bugün 3. kez yaptım hepten silikleşmişti. ben hiç anlamadım adetten hemen sonra mı yumurtladım neden böyle çıktı sizce?

canım ben hiç yapmadığım için bi fikrim yok otest hakkında.
ama yumurtlama tarihleri her ay aynı olmayabiliyo...

:18::18::18::18::18::18:
ben bende olduğunu bilmiyodum,defterime bakınca gördüm aynı sayılır
bak şöle
havuçları rendeliyosun.sütle yumuşatıp,içne şeker ve yağ koyuyosun.
sonra pişmeye yakın,biraz un,biraz nişasta koyuyosun..
içinede ceviz ,meviz ne bulursan koy:23::23::23::23:
aynısı dimi
sevmedim ben bu tarifi :P:33:

evet aynı olmayabiliyo ama adetten hemen sonra ya da adet sırasında yumurtlama çok çok düşük bi ihtimal o da benim başıma mı geldi acep :0
canım 2 sebebi olabilir.
1,si gebe olabilirsin. adeti üzerine de görmüşsündür.
2. ovü günü adetin 3, gününe geleyor hatta burda öyle bir topik açılmıştı.

cezerye de süt olur mu yaww, dayanıklı olmazki ben dolapta 1 hafta rahat tutabiliyorum.

bumu yani:100::100::100:
canım uzun dayanmasın ki çabuk bitsin...
ne ka çok cezerye oka çok spermen:52::52::52::52:

benim kine laf etçen ya ille:27::27::27:
sütmüş
Allah Allah yA:45::45::45:

Back
X