- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
canım karışık bi rüyaydı sevindim üzüldüm hepsi bi aradaydı..
şimdi benim transfer yapılıyor..sonra ben testte bakıyorum cıkmıyo herkese dr a bile tutundu bebiş diyorum yalan söylüyorum..
eşim iş için sehir dısına cıkıyo sonra benim bi ağrım tutuyo..
kaynımla beraber dr a gidiyorum beni hemen kürtaja alıyolar ben saskın tutunmayan bebeğin ne kürtajı diyorum kendi kendime ama dr a bişey diyemiyorum
sonra cıktım hastaneden evdeyim sürekli ağlıyorum ama yalan söylediğimide kimseye diyemiyorum.
sonra hemsire aradı kontrole gelmedin ya diye neyse gittik eşimle kontrole dr dediya ne mucize bu 3 embriyonun 2 sini transfer edicektik 1 ininde durumu ii olunca 3 koyduk ama 1 rini kürtaj ettik fakat maşalllah ikisi tekrar bölünmüş karnında iki tane ikiz var dedi
nasıl olur yaa nasıl olur diye sevinip sasırıp aglarken uyandımmm![]()
Alıntı
Bazen bu rüyalar oldukları gibi çıkarlar. Gerçekten de ikiz bebek sahibi olabilirsiniz. Sembollerle yorumlarsak bu rüya iki mutlu sonuç için sıkıntıya katlanmak anlamına gelir.
Canımmmmm hayırlara çıksın inşallah rüyan.Kimseye yalan söylemeye gerek kalmayacak ve ikiz bebeklerin olacak inşallah.
Böyle rüyalar görünce insan etkisinden uzun süre kurtulamıyor.İnşallah hayırlısıyla gerçek olur rüyan canımmm