Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikisi oylar sana inşallahh kuzuum![]()
Çok fena gaza geldim ben şimdi :)
Teşekkür ederim canımıniçi iyi ki varsınız
İş yapacaktım ben bir ara değil mi?
Her yer dandini yemek yapma kültürü olmayınca savaş alanına döndü ev dün gün boyunca.
Asbe hayırlı haber versin gidip işimi yapayım.
evet sanırım biraz önce öyle bişicikler diyodun galibaaa![]()
inşallah canım yaa inşallahHep sizin yüzünüzden insan ayrılamıyor ki :)
Asbe gitti galiba.
Allah'ım göster çift gizgiyi inşallahhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
asbelove cnm çokkk sevindimmmmm beni hatırlarsın azo sayfasından kızz yazını görünce bakim dedim süpppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
asbelove cnm çokkk sevindimmmmm beni hatırlarsın azo sayfasından kızz yazını görünce bakim dedim süpppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlrere deee olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
yyyyyyaaaaaaaaaa noldu nolduuuuuuuuuuuuu
herkes nereye gitti amaaa
1-3-5-10 kişide olabilirler...Asbe kız kaç kişisiniz şu an acaba :)
canımmmmm Allah razı olsunnnnnnnnn iyi ki varsınız iyi ki sizleri çok seviyorummmmmmHoşgeldiinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi ki geldiniz asbemmmmmmmmmmm
Ne güzel sürpriz yaptın resimle harikasın :)
Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin canımıniçiiiii :)
inşallah canım inşallahhhhh göbiş büyüyecek inşallahhhhyyyyyyaaaaaaaaaa noldu nolduuuuuuuuuuuuu
göbüşlü hatun seniiiiiiiii![]()
Halaycı başını arıyodum :) şekerim
Asbe kız kaç kişisiniz şu an acaba :)
1-3-5-10 kişide olabilirler...
çizgisi koyu cıkmış![]()
gel canımmm...
![]()
canımmmmm Allah razı olsunnnnnnnnn iyi ki varsınız iyi ki sizleri çok seviyorummmmmm
inşallah canım inşallahhhhh göbiş büyüyecek inşallahhhh
sen yetersin bacımmmmm
![]()
gitgitte bi öğren bteya görede anlaşılır zaten tek çift oldugubilmiyorum ki acaba izin alıp Dr.a mı gitsem kiiiii bi de kan testi verem kaç kişiyiz görelim![]()
inşallah canım bakalım bat tarihinde yapıcam zaten testi sonra söktürücü alıcamDarısı senin halayına şekerim :) inşallah.
Nerdesiniz hatunlar uyuma vakti değil eslem muhat seyyan dafni kays nekadarzor elanor melek antikdeniz ve göbüşlüler tayfası uyuyun daha :)