canım karışık bi rüyaydı sevindim üzüldüm hepsi bi aradaydı..
şimdi benim transfer yapılıyor..sonra ben testte bakıyorum cıkmıyo herkese dr a bile tutundu bebiş diyorum yalan söylüyorum..
eşim iş için sehir dısına cıkıyo sonra benim bi ağrım tutuyo..
kaynımla beraber dr a gidiyorum beni hemen kürtaja alıyolar ben saskın tutunmayan bebeğin ne kürtajı diyorum kendi kendime ama dr a bişey diyemiyorum
sonra cıktım hastaneden evdeyim sürekli ağlıyorum ama yalan söylediğimide kimseye diyemiyorum.
sonra hemsire aradı kontrole gelmedin ya diye neyse gittik eşimle kontrole dr dediya ne mucize bu 3 embriyonun 2 sini transfer edicektik 1 ininde durumu ii olunca 3 koyduk ama 1 rini kürtaj ettik fakat maşalllah ikisi tekrar bölünmüş karnında iki tane ikiz var dedi
nasıl olur yaa nasıl olur diye sevinip sasırıp aglarken uyandımmm
Alıntı
Bazen bu rüyalar oldukları gibi çıkarlar. Gerçekten de ikiz bebek sahibi olabilirsiniz. Sembollerle yorumlarsak bu rüya iki mutlu sonuç için sıkıntıya katlanmak anlamına gelir.
Canımmmmm hayırlara çıksın inşallah rüyan.Kimseye yalan söylemeye gerek kalmayacak ve ikiz bebeklerin olacak inşallah.
Böyle rüyalar görünce insan etkisinden uzun süre kurtulamıyor.İnşallah hayırlısıyla gerçek olur rüyan canımmm
alıntı diye yazdıgın rüyanın tabirimi canım:44:
ya ne diyeyim gerçekten cok sıkıntılıydım yaa göz göre göre yalan söylüyodum tutundu diye sonra kürttaj deyince hem üzüldüm hemde milleti üzdüm..
ama sonra nasıl sevindik sasırdık anlatamam...
dediğin gibi iyiye yormaya calısıyorum canım iyi olacak diyelim iyi olsun inşalla.h..
oooo ema beni ikiz annesi bile yaptı ne güzlllEvet canım rüya tabiri :)
Sende üzdüğün kişilerde sevinecek ve sonu güzel bitecek inşallah.Sen şimdiden geçireceğin uykusuz geceleri düşün :)
İki bebekle uğraşmak ne zordur Allah yardımcın olsun :)
oooo ema beni ikiz annesi bile yaptı ne güzlll
canım zaten enim babam tarafında ikizler hep bi kuşak atlayarak geliyolarmıs benim bunu duydum duyalı küçüklüğümden beri hep ikiz hayalimdi..
annem gecenkinde iki koyulunca kızmıstı ikiz olursa diye şimdi o bile diyo benim kızım ikiz annesi olacak diyee
lafı bile mutlu ediyo insanı dimi...
Allahım hepimize yaşatsın inşallah
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım benimmYaptım tabii istersen üçüz yapayım :)
Kuşak sırası sende neden olmasın yeter ki Rabbim dilesin yeter ki OL desin Yüce Mevlam.
Anneannede şimdiden uyumaya başlasın.Hem sana hem ikizlere bakmak daha zor :)
Tedaviye gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalıp alırsın bebişlerini kucağına inşallah canım AMİN
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım benimm
ayın 27 si bat ım ama pko oldugundan cogu zaman 40-45 günde oluyorum bu adetle tedaviye başlayacagız keşke diyorum kendisi gelse kuzum ama yok olmaz herhalde
gerçi Rabbimdende umut kesmemek lazım..
bu arada gelinimizde 2 aylık hamile bide benim tüp tutarda ikiz olursa değmesinler anneme kadın fıtırır ama müstahak onaaa
Ooooo anneannenin işi gittikçe zorlaşıyor Allah yardımcısı olsun ne diyeyim :)
Ne illet şu pko bende regl olmadım daha ama işime geliyor oruç konusunda.Geçen sene doğum yaptım hiç tutamadım bu sene hepsini tutacam galiba :)
İnşallah bebişler şu an seninledir ve sende onun etkisiyle bu rüyayı görmüşsünüdür canımmmmm
he valla öylee zor işi Allah sabır versin gerçi Allah nasip ederde olursa ben bebişim yasını doldurmadan işe başlamayı düşünmüyorum ama bakalım zaman ne gösterir...
canım benim Allah sabır versin cok zor dimi ben küçükken kaybettim zordu ama senin doğum dediğine göre büyüktü herhalde meleğin...senin ne kadarlıktı kaybettiğinde canım
Başlama tabii hasret gider bebişinle doya doya.
Aslında büyük veya küçük farketmiyor sonuçta aynı acı canından can kopuyo
6.5 aylık olmak üzereydi.Erken doğumdu benim ki.Geceden sancım başladı ama doğum sancısı olduğu aklıma bile gelmedi ilk olunca sabaha kadar sancı çektim.Sabah erkenden doktora gittik benim doktorumun tayini çıkmıştı o yüzden başka bir doktora gitmiştim.Ultrasondan baktı ve erken doğum tehliken var yat dinlen dedi oysa doğum başlamış bile.
Şimdi elime geçse o adam parçalarım galiba.
Özele gittik doğuma aldılar ama geç kaldık tabii
1 hafta sonra 1 yıl olacak kaybedeli hala içim yanıyor ama
Neyse yaşandı bitti şimdi anne babasını bekliyor cennette güzel kızım :) inşallah
dediğin gibi küçük büyük farketmiyo gerçekten her türlüsü cok zor..
ama eminimki içinde hissedip kaybetmesi yada Allah korusun doğumdakaybetmesi daha zordur eminim ben hep kendime öyle teselli verdim..
acısı cok farklıymışş
sanada Rabbim sabırlık versin..
eger yasamıs olsaydı bende ekimde bebeğimi kucagıma alacaktım o aya hatta tahmini doğum gününe denk gelmek istemiyorum..
o yüzden bi dahaki tedavimi o tarihten önce olmasını istedim en azıdan eğer gebe kalırsam o günün acısını yaşamam diye
Allah razı olsun arkadaşım sende benim dualarımdasın...İçinde hareketlerini hisssedince zor tabii şu gün olmuş hala bir seğirme olsa hareketleri geliyor aklıma.
Rabbim yeniden hayırlısıyla yaşatsın o günleri hepimize.Ve sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin Mevlam.
İnşallah meleğinin kardeşi yalnız bırakmayacak seni o günde. Duamdasın canım.
Allah razı olsun arkadaşım sende benim dualarımdasın...
hatta hepimiz dualarımdasınız..
Rabbim kimin duasını kabul edeceği belli olmaz..
biz birbirimizi görmeden derdimiz için dua ediyoruzz Rabbim kaul eylesin
bu arada yemek yarısmasına katılacakmıssın..Amin canım inşallah
bu arada yemek yarısmasına katılacakmıssın..
bi sonuç çıkmadımı daha açılmamıs konun:44:
kızz olurmu öyle şeyy paylaş tabii..Daha konuyu açmadım ki :)
Dün çok geç attık resimleri hepsi karışık düzenlemem lazım.
1.olma gibi bir iddaam yok aslında.
Eşimle kendimi ağırlamak için bahane oldu dün akşam :)
Yaşadığın şehirde tanıdık olmayınca zor oluyor.Birini davet etmek istiyorsun ama kimseyi tanımıyorsun.
Katılmayı düşünmüyordum iki kişiye mi bu kadar yemek yapacam dedim ama sonra vazgeçtim.
Bir eğlence oldu bana eşimde sayemde gurmeliğin tadına vardı :)
canım yarışmaya mı katılıyosun.....Daha konuyu açmadım ki :)
Dün çok geç attık resimleri hepsi karışık düzenlemem lazım.
1.olma gibi bir iddaam yok aslında.
Eşimle kendimi ağırlamak için bahane oldu dün akşam :)
Yaşadığın şehirde tanıdık olmayınca zor oluyor.Birini davet etmek istiyorsun ama kimseyi tanımıyorsun.
Katılmayı düşünmüyordum iki kişiye mi bu kadar yemek yapacam dedim ama sonra vazgeçtim.
Bir eğlence oldu bana eşimde sayemde gurmeliğin tadına vardı :)
kızz olurmu öyle şeyy paylaş tabii..
ne güzel işte eşimle kendine mükellef bi sofra hazırlamıssın iyi olmuşter eminim hadii bekliyoruz o zaman konunu cabuk ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?