Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yarını bekleyemeyebilirim belki gece anlatırım tatlımmmmm duramam

Süpersin bekliyoruz o zaman canımmmmm :)

Ben şimdi ciddi ciddi iş yapmaya gidiyorum öğleden sonra gelirim yine.Hadi sende git kan vermeye.Sakin sakin git ama öpüyorum çok

galiba gerçek canım kan vermeye gideceğim öğleden sonra inşallah kesemizi de görürüz

ben orda gayet net bir çizgi gördüm canım tabisi gerçek.. :)ay şükürler olsun uzun zamandır güzel bir haber aldık..formaliteden bir kan ver işte....

hamilemisin
rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip eylesin inşallah
çok sevindimmm tebrik ederim

canımmmm benimle birlikte benim kadar sevinen canlarım var hamiş olduğumu öğrenin ağladım sizlerin msjlarınıza ayrı ağlıyorummmmm iyi ki varsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya bu cimcimelere sahip çıkcak inşallah
sağol canım darısı sizlere inşallah

Gözün aydın canım oğluşun olacakmış seninde hayırlı evlat olsun inşallah tebrikler...ema nın da dediğii gibi zaten bu topiğe bir paşa lazımdı

Eki Görüntüle 761714
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allahim sukurler olsun bak senin adet sancilarin nereye gitmis gordunmu kasik batmalarin falan benimde boyleydi ilk yaptigim test Ayyyyy asbemiz hamile cok sukur bebis yada bebislerimiz geliyor kiz aglattin beni hatta hala agliyorum sevincten
:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92:

İnşallah canım darısı başımıza

bende istiyorum o paşadan :)

amin canımcım ne güzell bişey ya biranda havası değişti topiğin hem bebiş haberi hemde paşa haberiyle inşallah bizlerde görelim bu günleri..ayy o paşadan bende isterem..bi gelse ne çok derdime derman olurdu halbusem..:101:

ben prenses istiyorum..
gerçi biz emayla konustuk sabah benim ikiz olcak biri kız biri oğlan

Gelecek Allah'ın izniyle ama naz yapıyor sıpalar :)

ben prenses istiyorum..

Bir taşla iki kuş yani :) bende paşa sevdası var oğluş istiyorum 1 tane :)

ben prenses istiyorum..

paşa istiyorum bende tabi prenses de istiyorum ama ilk paşam olsun.. benim abim yok prensesimin aslanlar gibi bir abisi olsun çok istiyommmm Allahım duy sesimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…