bellimi olur ne güzel işteGelecek Allah'ın izniyle ama naz yapıyor sıpalar :)
Bir taşla iki kuş yani :) bende paşa sevdası var oğluş istiyorum 1 tane :)
benimde abim var bende ablam olsun çok isterdim...paşa istiyorum bende tabi prenses de istiyorum ama ilk paşam olsun.. benim abim yok prensesimin aslanlar gibi bir abisi olsunçok istiyommmm Allahım duy sesimi..
kizlar nasilsiz insallah hepiniz iyisinizdir ben asdbenin haberiyle havalara ucutum sanki tekrardan hamile kaldim insallah sizlerdede seviniriz boyle bizim kiz nezaman gelecek kan testinden cok meraktayimarada sirada size bakarim net acik bugun gene kasilmalarim var bizim diger topikte birisi dogum yapmis tirsttim yani erken gelecek diye daha annemin vizesi hazir degil yaaaaa
canım benim hayırlısıyla güzelce kurtulursun inşallah..sağlıkla al bebişini kucagınakizlar nasilsiz insallah hepiniz iyisinizdir ben asdbenin haberiyle havalara ucutum sanki tekrardan hamile kaldim insallah sizlerdede seviniriz boyle bizim kiz nezaman gelecek kan testinden cok meraktayimarada sirada size bakarim net acik bugun gene kasilmalarim var bizim diger topikte birisi dogum yapmis tirsttim yani erken gelecek diye daha annemin vizesi hazir degil yaaaaa
bellimi olur ne güzel işte
benimde abim var bende ablam olsun çok isterdim...
bellimi olur ne güzel işte
benimde abim var bende ablam olsun çok isterdim...
Bende bekliyorum asbeyi :)
Sende stres yapma konuş berinle daha zamanın var bekle kızım de :) Bol bol Ya Mübdi (c.c) çek.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Eşine söyle eşin yapsın bunu vakit buldukça.
canım benim hayırlısıyla güzelce kurtulursun inşallah..sağlıkla al bebişini kucagına
şu an kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum ama biri garanti kan değerimde 753 canımcımmmmmmİnşallah canım :)
Git ve kalabalık bir şekilde geri dön :)
geldimmm herşey yolunda cnımcımmmmmgüzelll evet kalabalık dönsün
canım benimmm sizi çok seviyorummm yaaaa Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhAllahim sukurler olsun bak senin adet sancilarin nereye gitmis gordunmu kasik batmalarin falan benimde boyleydi ilk yaptigim test Ayyyyy asbemiz hamile cok sukur bebis yada bebislerimiz geliyor kiz aglattin beni hatta hala agliyorum sevincten
:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92:
geçmiş olsun canım benimmm dinlen bol bol ne yapılır çok da bilmem ki:44:kizlar nasilsiz insallah hepiniz iyisinizdir ben asdbenin haberiyle havalara ucutum sanki tekrardan hamile kaldim insallah sizlerdede seviniriz boyle bizim kiz nezaman gelecek kan testinden cok meraktayimarada sirada size bakarim net acik bugun gene kasilmalarim var bizim diger topikte birisi dogum yapmis tirsttim yani erken gelecek diye daha annemin vizesi hazir degil yaaaaa
e ben kendim okuyordum olmaz mı ki:44:Bende bekliyorum asbeyi :)
Sende stres yapma konuş berinle daha zamanın var bekle kızım de :) Bol bol Ya Mübdi (c.c) çek.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Eşine söyle eşin yapsın bunu vakit buldukça.
şu an kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum ama biri garanti kan değerimde 753 canımcımmmmmm
sizce ikiz olma durumu olabilir mi ki
geldimmm herşey yolunda cnımcımmmmm
canım benimmm sizi çok seviyorummm yaaaa Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhh
bebişim-bebişlerim benimleeeeeeee Rabbim nelere kadirsin
geçmiş olsun canım benimmm dinlen bol bol ne yapılır çok da bilmem ki:44:
e ben kendim okuyordum olmaz mı ki:44:
asbe canım tebrik ederim içim bi gaip oldu.... darısı bizlerin başına inşaallah....
şu an kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum ama biri garanti kan değerimde 753 canımcımmmmmm
sizce ikiz olma durumu olabilir mi ki
geldimmm herşey yolunda cnımcımmmmm
canım benimmm sizi çok seviyorummm yaaaa Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhh
bebişim-bebişlerim benimleeeeeeee Rabbim nelere kadirsin
geçmiş olsun canım benimmm dinlen bol bol ne yapılır çok da bilmem ki:44:
e ben kendim okuyordum olmaz mı ki:44:
asbe canım tebrik ederim içim bi gaip oldu.... darısı bizlerin başına inşaallah....
ahhhhh ahhhhh bizde böyle paylaşırız inşaallah asbe gibi canım çok mutlu oldu oldum çoook hemde ama neden bilmem bi hüzün çöktü içimede Rabbim benide bizide sevindirsin inşaallah..... babanızın tepkisini çok merak ediyorum bizee anlat adamın nasıl şoka girdiğini:)))
ahhhhh ahhhhh bizde böyle paylaşırız inşaallah asbe gibi canım çok mutlu oldu oldum çoook hemde ama neden bilmem bi hüzün çöktü içimede Rabbim benide bizide sevindirsin inşaallah..... babanızın tepkisini çok merak ediyorum bizee anlat adamın nasıl şoka girdiğini:)))
geleck canım benim o günler senin içinde gelecek Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh dualarımdasınahhhhh ahhhhh bizde böyle paylaşırız inşaallah asbe gibi canım çok mutlu oldu oldum çoook hemde ama neden bilmem bi hüzün çöktü içimede Rabbim benide bizide sevindirsin inşaallah..... babanızın tepkisini çok merak ediyorum bizee anlat adamın nasıl şoka girdiğini:)))
yok canım 14.gün hiç önemli değil açıkçası tek çift Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin yeter kikızzz sanırım ikizz
çünkü benim tüpte 12. gün testim 54 çıkmıştı seninde asılamadan sonra 12. gün dimi
hayırlısı canımcım akşam okumaya başlayacaktır eminim canım benimmmİkiz olabilir canımcım bekleyelim bakalım :)
Sende oku ama bundan sonra enişte de okusun.
Amin canım inşallah
seninki çok iyi bir değermiş canım yaa maaşallah ama senin embriyo transferi yapıldığı için yüksek olması normalde olabilir hiç bilmiom ki:44: valla Rabbim hakkımızda hangisini hayırlı kıldıysa tek-çift hiç farketmeztebrik ederim yeni anne adayi hemencecik kalp atislarinida duyarsin insallah tabi ilk once keseyi gorelim ayy piti piti atarmis kalbide minnosun yerim ben onu benim kizim simdi ablami olacak?tatlim benim degerim 1615 cikmisti transferin 13. gunu...ikiz olabilme ihtimali tabiki var belkide gec dolllenmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?