Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Gelecek Allah'ın izniyle ama naz yapıyor sıpalar :)

Bir taşla iki kuş yani :) bende paşa sevdası var oğluş istiyorum 1 tane :)
bellimi olur ne güzel işte

paşa istiyorum bende tabi prenses de istiyorum ama ilk paşam olsun.. benim abim yok prensesimin aslanlar gibi bir abisi olsun çok istiyommmm Allahım duy sesimi..
benimde abim var bende ablam olsun çok isterdim...

kizlar nasilsiz insallah hepiniz iyisinizdir ben asdbenin haberiyle havalara ucutum sanki tekrardan hamile kaldim insallah sizlerdede seviniriz boyle bizim kiz nezaman gelecek kan testinden cok meraktayimarada sirada size bakarim net acik bugun gene kasilmalarim var bizim diger topikte birisi dogum yapmis tirsttim yani erken gelecek diye daha annemin vizesi hazir degil yaaaaa

Bende bekliyorum asbeyi :)
Sende stres yapma konuş berinle daha zamanın var bekle kızım de :) Bol bol Ya Mübdi (c.c) çek.

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Eşine söyle eşin yapsın bunu vakit buldukça.

canım benim hayırlısıyla güzelce kurtulursun inşallah..sağlıkla al bebişini kucagına

bellimi olur ne güzel işte

benimde abim var bende ablam olsun çok isterdim...

herkes eksik yanını tamamlamak istiyor.bi gelselerde tastamam olsak hepimiz abla iyidir hoşdur da bütün işleri sana yıkar itiraz edince de ben senden büyüğüm der ama abi öyle mi abi candır can

sagolasin canim ilk haftalarimda kanamam vardi hep oyuzden biliyorum bu duayi yapmistik Allah razi olsun

canım benim hayırlısıyla güzelce kurtulursun inşallah..sağlıkla al bebişini kucagına

amin insallah teyzesi Rabbim tez zamanda kismet etsin herkese

İnşallah canım :)

Git ve kalabalık bir şekilde geri dön :)
şu an kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum ama biri garanti kan değerimde 753 canımcımmmmmm
sizce ikiz olma durumu olabilir mi ki
güzelll evet kalabalık dönsün
geldimmm herşey yolunda cnımcımmmmm
canım benimmm sizi çok seviyorummm yaaaa Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhh
bebişim-bebişlerim benimleeeeeeee Rabbim nelere kadirsin
geçmiş olsun canım benimmm dinlen bol bol ne yapılır çok da bilmem ki:44:
e ben kendim okuyordum olmaz mı ki:44:

asbe canım tebrik ederim içim bi gaip oldu.... darısı bizlerin başına inşaallah....

ahhhhh ahhhhh bizde böyle paylaşırız inşaallah asbe gibi canım çok mutlu oldu oldum çoook hemde ama neden bilmem bi hüzün çöktü içimede Rabbim benide bizide sevindirsin inşaallah..... babanızın tepkisini çok merak ediyorum bizee anlat adamın nasıl şoka girdiğini:)))

kızzz sanırım ikizz
çünkü benim tüpte 12. gün testim 54 çıkmıştı seninde asılamadan sonra 12. gün dimi

İkiz olabilir canımcım bekleyelim bakalım :)
Sende oku ama bundan sonra enişte de okusun.

asbe canım tebrik ederim içim bi gaip oldu.... darısı bizlerin başına inşaallah....

Amin canım inşallah

tebrik ederim yeni anne adayi hemencecik kalp atislarinida duyarsin insallah tabi ilk once keseyi gorelim ayy piti piti atarmis kalbide minnosun yerim ben onu benim kizim simdi ablami olacak?tatlim benim degerim 1615 cikmisti transferin 13. gunu...ikiz olabilme ihtimali tabiki var belkide gec dolllenmistir

inşallah o günlerde gelecek canım..bugün bekleyenlerdensin/iz inşallah en kısa zamanda müjde verenlerden olursun oluruz..

kaysim olacak insallah icine dusen o huznun dua olsun insallah seninde yakindir gelecek bebislerimiz

asbeee bayrama söyle ramazan yolu şaşırdı herhalde bu ay geliversin bi zahmet olur mu:)))

geleck canım benim o günler senin içinde gelecek Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh dualarımdasın
evettt 2saat kaldı bakalım bekleyip görelimm
kızzz sanırım ikizz
çünkü benim tüpte 12. gün testim 54 çıkmıştı seninde asılamadan sonra 12. gün dimi
yok canım 14.gün hiç önemli değil açıkçası tek çift Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki
İkiz olabilir canımcım bekleyelim bakalım :)
Sende oku ama bundan sonra enişte de okusun.

Amin canım inşallah
hayırlısı canımcım akşam okumaya başlayacaktır eminim canım benimmm
seninki çok iyi bir değermiş canım yaa maaşallah ama senin embriyo transferi yapıldığı için yüksek olması normalde olabilir hiç bilmiom ki:44: valla Rabbim hakkımızda hangisini hayırlı kıldıysa tek-çift hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…