Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geleck canım benim o günler senin içinde gelecek Rabbim nasip edecek inşallahhhhhh dualarımdasın:16::16:
evettt 2saat kaldı bakalım bekleyip görelimm:16:

yok canım 14.gün hiç önemli değil açıkçası tek çift Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki:16::16:

hayırlısı canımcım akşam okumaya başlayacaktır eminim canım benimmm:52:

seninki çok iyi bir değermiş canım yaa maaşallah ama senin embriyo transferi yapıldığı için yüksek olması normalde olabilir hiç bilmiom ki:44: valla Rabbim hakkımızda hangisini hayırlı kıldıysa tek-çift hiç farketmez:49::nazar::16::16::52::52:

tatlim ondan seninki belli olmaz dedimya benimkisi hazirda zaten 5 gunluktu bide tutununca yuksek cikmis olabilir:52::52:

tebrik ederim yeni anne adayi hemencecik kalp atislarinida duyarsin insallah tabi ilk once keseyi gorelim ayy piti piti atarmis kalbide minnosun yerim ben onu benim kizim simdi ablami olacak?:nazar::nazar:tatlim benim degerim 1615 cikmisti transferin 13. gunu...ikiz olabilme ihtimali tabiki var belkide gec dolllenmistir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::55::55:
gittim ki Dr.a kesemizi gördük teyzesiiii durur muyum ben onca zaman bekledikten sonra:1::1::1:
kızlar çıkıyorum hepinz aeo dua eder dua beklerim hepinizi seviyorum:43::43::43::43::43::43::43:
sende seviliyorsun canım benimmmmmmm
asbeee bayrama söyle ramazan yolu şaşırdı herhalde bu ay geliversin bi zahmet olur mu:)))
söylüyorum bizim minnoşa kuzum uyarsın ramazanı:34:

ahhhhh ahhhhh bizde böyle paylaşırız inşaallah asbe gibi canım çok mutlu oldu oldum çoook hemde ama neden bilmem bi hüzün çöktü içimede Rabbim benide bizide sevindirsin inşaallah..... babanızın tepkisini çok merak ediyorum bizee anlat adamın nasıl şoka girdiğini:)))

amin diyip başlıyım ben de,rabbim bize de nasip eder inşallah,2 aylık evliyim daha erken biliyorum ama ilk sıradan ultras.muayeneside tedavi gerekebilir dedi dr,nasıl hemen buna karar verdi bilmiyorum,40-45 günde bir adet oluyorum,bu düzensizlik sağlıklı değil 1 aydır primolut n kullanıyodum yarım dr gitcem ve yumurtlama tarihi tahmin etcek acaba :14: bu durumda olan var mı zor bir süreç mi hanımlar lütfen fikir verin endişeleniyorum :14: :14:

ay çok heyecanlııııı akşam olsun da eve gelsin diye debeleniyorum ama zaman geçmiyor sankii

az kaldi asbem bukadar beklemeye azdaha bekle annesi melegimizide heyecanlandirma bugunden itibaren sana stres tamamen yasak hergun bol bol su iciyorsun en az 1 bucuk litre ve hergun yumurta ceviz findik bol yogurt yiyorsun ve sut iciyorsun sutu icemezsen peynir ve yogurdu bol yiyeceksin yada salep iciyorsun kendinide ihmal etmiyorsun tamami:42:sana baska seylerde var onlari msj atacagim yapmaya calis tatlim:54:

amin diyip başlıyım ben de,rabbim bize de nasip eder inşallah,2 aylık evliyim daha erken biliyorum ama ilk sıradan ultras.muayeneside tedavi gerekebilir dedi dr,nasıl hemen buna karar verdi bilmiyorum,40-45 günde bir adet oluyorum,bu düzensizlik sağlıklı değil 1 aydır primolut n kullanıyodum yarım dr gitcem ve yumurtlama tarihi tahmin etcek acaba :14: bu durumda olan var mı zor bir süreç mi hanımlar lütfen fikir verin endişeleniyorum :14: :14:

evliligin hayirli olsun insallah ve Rabbim evliliginizi salih ve saliha evlatlarla taclandirsin insallah canim bi dur stres etme belki duzensizliginin basit bir tedavisi vardir arkadaslar cevap verecektir eminim sikma canini serbest birak kendini:16:

az kaldi asbem bukadar beklemeye azdaha bekle annesi melegimizide heyecanlandirma bugunden itibaren sana stres tamamen yasak hergun bol bol su iciyorsun en az 1 bucuk litre ve hergun yumurta ceviz findik bol yogurt yiyorsun ve sut iciyorsun sutu icemezsen peynir ve yogurdu bol yiyeceksin yada salep iciyorsun kendinide ihmal etmiyorsun tamami:42:sana baska seylerde var onlari msj atacagim yapmaya calis tatlim:54:
tamamdır canım benim sütü sıcak içebiliyorum hiç farketmez zaten bebişim sağlıkla hayırla büyüsünde anneciğine sımsıkı tutunup ben onun için herşeye katlanırım zaten bir ihtimal diye hergün iftardan sahura 2lt ye yakın su bitiriyordum ama dr. amca orucu yasakladı bir de pıhtı atmasını önlemek için iğne verdi gün aşırı olcaz bakalım progestana da başlıyoruz bu akşam itibariyle dr. amca boz dedi ama ben niyetlendim bir kere bozmadım Rabbim kabul etsin ben tutarım orucumu diye düşünüyordum ama dr. izin vermem dedi yaa:50: msjını bekliyorum canımcım:16:

Asbeeeeeeeeeeeeeee takvimin hayırlı olsun tatlım çok yakışmış :)

İş yapmaktan nefret ediyorum ya belim koptu.
Bizim uykucu şirineler nerde ya eslem ve seyyan

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: Canımmmm tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhh:16::16::16::16:çok güzel bir haber yaaa :32::32::32::24::24::24::24::24::24::24::24::24::32::32:

canım benimmmm Allah razı olsun tez zamanda sana da nasip etsin Rabbim inşallahhhh ayaklarımı sürüdüm zaten peşim sıra gelin diyeee:52::52:

tamamdır canım benim sütü sıcak içebiliyorum hiç farketmez zaten bebişim sağlıkla hayırla büyüsünde anneciğine sımsıkı tutunup ben onun için herşeye katlanırım zaten bir ihtimal diye hergün iftardan sahura 2lt ye yakın su bitiriyordum ama dr. amca orucu yasakladı bir de pıhtı atmasını önlemek için iğne verdi gün aşırı olcaz bakalım progestana da başlıyoruz bu akşam itibariyle dr. amca boz dedi ama ben niyetlendim bir kere bozmadım Rabbim kabul etsin ben tutarım orucumu diye düşünüyordum ama dr. izin vermem dedi yaa:50: msjını bekliyorum canımcım:16:

tamam tatlim birazdan atiyorum sana muhatin yazdiklarini uygulamaya calis bencede bugun bozma orucunu bisey olmaz Rabbimin izniyle sol tarafina yatip dinlenmeye calis bebisimiz daha cok tutunsun sana:16::16::16:

Asbeeeeeeeeeeeeeee takvimin hayırlı olsun tatlım çok yakışmış :)

İş yapmaktan nefret ediyorum ya belim koptu.
Bizim uykucu şirineler nerde ya eslem ve seyyan

canım benimmmm inşallah tez zamanda takvimsiz hatun kalmayacak topiğimizde inşallahhhhhhhh:16:
bitmiştir inşallah işlerin canımcım azcık otur dinlen kimsecikler yok yaa hala uyuyorlar mı yoksam:1::1:

tamam tatlim birazdan atiyorum sana muhatin yazdiklarini uygulamaya calis bencede bugun bozma orucunu bisey olmaz Rabbimin izniyle sol tarafina yatip dinlenmeye calis bebisimiz daha cok tutunsun sana:16::16::16:
yaa ben muhatın yazdıklarını bulamadım o ne yazdı ki nasıl kaçmış gözümdennn tamamdır canım ben hep sağıma yatarım ama seni dinlicem bundan sonra yatağın sol tarafı benim egemenliğim altında yaşasınnnn:52::52:

canım benimmmm inşallah tez zamanda takvimsiz hatun kalmayacak topiğimizde inşallahhhhhhhh:16:
bitmiştir inşallah işlerin canımcım azcık otur dinlen kimsecikler yok yaa hala uyuyorlar mı yoksam:1::1:

İnşallah canımcım :)

Bitti sayılır çok şükür dinlenmeye geçtim zaten.Birazdan damlar bizim şirineler.
Muhattt Eslemmm Seyyannn birazda gündüz girin topiğe ya

yaa ben muhatın yazdıklarını bulamadım o ne yazdı ki nasıl kaçmış gözümdennn tamamdır canım ben hep sağıma yatarım ama seni dinlicem bundan sonra yatağın sol tarafı benim egemenliğim altında yaşasınnnn:52::52:

oyy takvimini sevsinler insallah canim cogunlukla soluna yat ama sagida ihmal etme bizimde kana ihtiyacimiz var:16::16:ilk msj gonderdim

Back
X