Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımmmm ema için 13,14,15ve 16. cüzleri okudum bitirdim. Seyhan için de 1,2,3 ve 4. cüzleri okudum bitiridim.Allah kabul etsin inşallah kızlar gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin Rabbim inşallahhh:16::16::16:

Gelcek gelcek kuzuu Rabbimin izniyle dokulecegiz topikce:34:

Canim benim aminnn yolda kocisim geliyyyy ay cok heyecanliii:52:

amanda aman hamişmi oldun sen tühhh masalalh kuzum gözümüz aydın rabbim tamamına erdrisin inş çok sevindim canım hayırlı olsun :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

yaa ben muhatın yazdıklarını bulamadım o ne yazdı ki nasıl kaçmış gözümdennn tamamdır canım ben hep sağıma yatarım ama seni dinlicem bundan sonra yatağın sol tarafı benim egemenliğim altında yaşasınnnn:52::52:
canım çom alıntı yaptım ama gitmişler.
insafsızlar 15 sayfa yazmışsınız okuyum da öyle kutlayım seni dedim :)
o esnada seyyanı arayıp senin haberini, verdim :)
çok sevindi çok kutluyor o da:)
canım inan çooook mutlu oldum : ) :64:
:64:seyyanın gözü daha fena olmuş, sanırım bugün gelemeyecek.

asbe canım gözün aydın Rabbim kucağına almanı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun inşallah ayağını da iyi sürü arkandan gelicez Allah'ın izniyle:49::49::49::49::49::49::49:inşallah halaya geç kalmamışımdır.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

az kaldi asbem bukadar beklemeye azdaha bekle annesi melegimizide heyecanlandirma bugunden itibaren sana stres tamamen yasak hergun bol bol su iciyorsun en az 1 bucuk litre ve hergun yumurta ceviz findik bol yogurt yiyorsun ve sut iciyorsun sutu icemezsen peynir ve yogurdu bol yiyeceksin yada salep iciyorsun kendinide ihmal etmiyorsun tamami:42:sana baska seylerde var onlari msj atacagim yapmaya calis tatlim:54:

ne mutlu size :21:

Son düzenleme:
evliligin hayirli olsun insallah ve Rabbim evliliginizi salih ve saliha evlatlarla taclandirsin insallah canim bi dur stres etme belki duzensizliginin basit bir tedavisi vardir arkadaslar cevap verecektir eminim sikma canini serbest birak kendini:16:

amin bacım iyi dileklerine çook sağol darısı başımıza :23:

slmmmm ayy sabahtan berii meraktan çatlıyodummm yaa ASBEEEE çokkkk sevindimm.Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayıııı nasip etsin.halaya devammm:64::64::64::64::64::64::62::62::62:

Eki Görüntüle 761714
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52::52:
ALLAHUEKBER
canım gündüz doktorlardaydık,akşam iftardan sonra annemi mudanyaya götürdük..
anca girebildim ama haberini muhatım verdiydi zaten
çok sevindim güzelim
hoşgeldin,hoşgeldiniz
mutluluk ve umut getirdiniz
Rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin
sağlıkla,mutlulukla,hayırlarla gelsin bebişlerin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
takviminde hayırlı olsun...
demekki vakit saat gelince bu haberi almak kaçınılmaz oluyomuş değil mi
duamızdasın,dualarında bizimde güzel haberler verebilme vaktimizin gelmiş olmasını dile..
seni çok seviyorum
bu güzel haberi buradaki herkes gibi sende hakkettiydin...
ve mutlu son....:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
yavaş yavaş topiğimiz bebişleri ellrini gösteriyorlar bize...
sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:49:

arkadaşlar bende katılmayı çok isterim biribirimize ettiğimiz dua daha makbul olur inşallh.ben de 2 yıllık evliyim 4 aydır düşünüyoruz bebiş Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli ve hayrılı evlatlar nasip eyler inşallh hepimize..

Back
X