Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

İadeyi ziyaret yaparım senin süslü mutfağına :9:
beklerim şekerim gelmezsen ben senin beni yaptıgın gibi tutar getiririm:4::4::4:
seninkini begencemdende eminim şekerim
baktınmı mutfagıma beğendinmi:34:
kendimce yapıyom işte basit seyler..

beklerim şekerim gelmezsen ben senin beni yaptıgın gibi tutar getiririm:4::4::4:
seninkini begencemdende eminim şekerim
baktınmı mutfagıma beğendinmi:34:
kendimce yapıyom işte basit seyler..

Bakmadım ama aklımdaydı resimleri yükleyince bakacaktım ve şimdi geliyorum mutfağına cancazım :)

kızlar içim çok fena isyan değil asla ama bilmiyorum hüzünlüyüm......................

henüz zor günleri yeni atlattığın için emin ol geçecek..Tekrar Ya Allah deyip başlayacaksın..Üzülmek için sebebin var aslanlar gibi biliyorum ama biraz daha zaman geçince kediye dönüşüyor o aslan :) Beklemek zor hüzünle beklersen daha da zorlaşacak bilemezsin ki belkide 3-4 hafta sonra hamile olduğunu öğreneceksin..

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
hadi bakalım heyecanla bekliyorum link istiyorummmmmm:52::52:
depresyon olayına hiç girmeyelim :)
bu ara ben de depresyonun kapısına çok yakınım ama bebek için değil :(
yahu ramazan ayı çok kısa:(
grçekten bitmesin yaaaa,
geçen yıl salya sümük ağladım bitti diye bu yıl depresyona girmezsem iyi :(
canım geçmiş olsun, her şey güzelliğe dogru gidiyo demi :)

zaten uyanamıyorum kız :)
tek gelsin de bebişim:)
seyyan gibi yatarım artık :60: :60:

:60: :60: :60:
sen ki depresyona girenlerin tatlı derdi noldu sana kuzummmm,
valla ben yatıp duruyorum dün 10da uyumuşummm komşuya gittik orda sızıyordum nerdeyse:1:
Allahtan kociş farketti de kendini bahane etti kalktık:52:
şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar amin
inşallah canım temiz çıkar sonucu Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor inşaallah iyi çıkar sonucu dualarınızı eksik etmeyin
canımmm dualarımızdasın dualarımızdasınızzz Rabim yolunuzu açık etsin inşallahhhh:16:
Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamam:16:Gelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür:31:
canımmm nasıl sevindim anlatamammmm inşallah bu haberi verdiğin gibi bebiş haberini de vereceksin tez zamandaaaa:16:
herkesee sllmmm bugün çok kalabalık burası:1:kutlamamı yapıyoruz.Asbeciğim haberini bugün almış gibi seviniyorum hala.Allah tamamına erdirsin inşallahh:16:inşallah bizlerde hayırlısıyla kocalarımıza böyle güzel haberler verebiliriz.buaralar bende de bi tuhaflık var bu depresyon bulaşıcı galibaa:ssz:ama atlatacağız ya dimiii.nurusima siz nerde yapacaksınız tüpbebeği.bende cumaya randevu aldım öngörüşme yapacazz drcuğumla.gelecek ayda inşallah bişey olmazsa bizde başlayacaz ama korkuyorum yaa toplam kaç gün sürüyo işlemlerr
eeee sana bir muhat gelir toslar valla sakın depresyon deme:52:
Heyecan yaptım beğenmeseniz de beğendim deyin bak çaktırmayın :)
canım benim eminim harikalar çıkarmışsındır:52::52:

asbe canım slm aşılamaqdan sonraki belirtilerini yazabilir misin

canım benim ilk hafta hiçbişey yoktu 2.hafta duş alırken göğüs uçlarımın acıdığını hissettim sonra da ağırlaşmaya başladılar yerçekimine yenik düşüyorlardı bir de kasık ağrılarım vardı birde devamlı uyuyordum canım inşallah sende bu ay anlatırsın bize belirtilerini inşallahhh:16::16:

Aleykum selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
Allah daha iyi etsin canım:16::16::16::16::16::16:
bende olumsuz tüpbebek sonrası genetik testlerimi yaptırıyorum
çok zor hergün git gel kan ver derken çok yoruldum
ama şükürler olsun sonucu güzel çıkınca yorgunluğumuda unuttum
inşallah diğerleride güzel çıkınca tekrar tüpbebeğe başlıycam
Rabbim inşallah bu sefere meleğimi nasip eder
bu arada tekrar aramıza dönmene çok sevindim
Rabbim bütün sıkıntıları gidersin ve evini çocuklarınızın sesiyle şenlendirsin :49::49::49::49::49:

Nurusimaaaa

Annene Allah şifa versin canım inşallah tertemiz çıkar raporları..Senin genetik test sonuçları temiz çıkmış çok sevindim engelli koşu gibi resmen bir engeli daha atladın canım inşallah her birini bir çırpına sorunsuz geçesin..inşallah bu seferki son olur tam olarak ne zaman düşünüyorsun canım tüpü..

canım benim ilk hafta hiçbişey yoktu 2.hafta duş alırken göğüs uçlarımın acıdığını hissettim sonra da ağırlaşmaya başladılar yerçekimine yenik düşüyorlardı bir de kasık ağrılarım vardı birde devamlı uyuyordum canım inşallah sende bu ay anlatırsın bize belirtilerini inşallahhh:16::16:

kız taze anne nasılsın bakalım..

herkesee sllmmm bugün çok kalabalık burası:1:kutlamamı yapıyoruz.Asbeciğim haberini bugün almış gibi seviniyorum hala.Allah tamamına erdirsin inşallahh:16:inşallah bizlerde hayırlısıyla kocalarımıza böyle güzel haberler verebiliriz.buaralar bende de bi tuhaflık var bu depresyon bulaşıcı galibaa:ssz:ama atlatacağız ya dimiii.nurusima siz nerde yapacaksınız tüpbebeği.bende cumaya randevu aldım öngörüşme yapacazz drcuğumla.gelecek ayda inşallah bişey olmazsa bizde başlayacaz ama korkuyorum yaa toplam kaç gün sürüyo işlemlerr
aleyküm selam canım hoşgeldin evet halen kutlama yapıyoruz 40gün 40gece sürer artık:1::1::1:bir sevinci birine bağlıycaz Allah'ın izniyle:49::49::49::49::49::49::49:canım ben umut tüpbebekte tedavi görüyorum doktorum ulun bey sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.tüpbebek tedavisinin bir uzun protokol birde kısa protokolü var benim kısaydı adetin 2.yada 3. günü başlanıyor 12 gün süre boyunca iğne yapıyorsun birde 3.4 günde bir kontrole gidiyorsun.13.gün yumurtalar toplanıyor döllenme gerçekleştiriliyor.3.yada 5. günü transfer ediliyor.12 gün sonra kanda gebelik testi yapılıyor.:49::49::49::49::49:

hatunlar, tefriciye topiğinde listeler tekrar aktif hale gelmiş.
sıra ASBELOVE de :)
adı olan arkadaşlar bi bakıversin.
ayrıca esma hatim yapmaya niyetlenmiş ve 8 cüzü eksik.
almak isteyen arkadaşlarımız olrsa çok seviniriz.
şimdi diyeceksiniz sen niye almıyosun diye :)
bitireceğimi sanmıyorum yani yetiştiremem derdiyle alamıyorum. hala 24 cüzüm var.
bi el atın o topiğe yahuuuuu

aleyküm selam canım hoşgeldin evet halen kutlama yapıyoruz 40gün 40gece sürer artık:1::1::1:bir sevinci birine bağlıycaz Allah'ın izniyle:49::49::49::49::49::49::49:canım ben umut tüpbebekte tedavi görüyorum doktorum ulun bey sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.tüpbebek tedavisinin bir uzun protokol birde kısa protokolü var benim kısaydı adetin 2.yada 3. günü başlanıyor 12 gün süre boyunca iğne yapıyorsun birde 3.4 günde bir kontrole gidiyorsun.13.gün yumurtalar toplanıyor döllenme gerçekleştiriliyor.3.yada 5. günü transfer ediliyor.12 gün sonra kanda gebelik testi yapılıyor.:49::49::49::49::49:

inşallahh cnmm inşallah.bişi daha sorcam uzun ve kısa protokol neye göre belirleniyo kii

kız taze anne nasılsın bakalım..
hala gökyüzündeyim canım inemedim gerçi midem kötü o indireceğe benziyor beni bu kadar erkenden başlaması normal mi yaa
hatunlar, tefriciye topiğinde listeler tekrar aktif hale gelmiş.
sıra ASBELOVE de :)
adı olan arkadaşlar bi bakıversin.
ayrıca esma hatim yapmaya niyetlenmiş ve 8 cüzü eksik.
almak isteyen arkadaşlarımız olrsa çok seviniriz.
şimdi diyeceksiniz sen niye almıyosun diye :)
bitireceğimi sanmıyorum yani yetiştiremem derdiyle alamıyorum. hala 24 cüzüm var.
bi el atın o topiğe yahuuuuu
sağolsun esmam beni yazmışş:16::16:

anammm unutmuşum benn onu yaa:1::1:iyi hatırlattınn depresyon falann hiçbişiiciiğim kalmadııı:52::52::52::52:

dimi dimi benim aklıme gelirken bilr kaçıyor muhat yüzünden:1::1:

anammm unutmuşum benn onu yaa:1::1:iyi hatırlattınn depresyon falann hiçbişiiciiğim kalmadııı:52::52::52::52:
:60: :60: bu cadalozların peşinde o depresyon senin bu depresyon benim koşmaktan bu hale geldim :)
dayak seviyo bunlar:41:

hala gökyüzündeyim canım inemedim gerçi midem kötü o indireceğe benziyor beni bu kadar erkenden başlaması normal mi yaa

sağolsun esmam beni yazmışş:16::16:
dimi dimi benim aklıme gelirken bilr kaçıyor muhat yüzünden:1::1:

çoğul gebeliklerde beta hcg salgısı fazla olduğundan bulantı erken başlar:34: öyle diyek öyle olsun demi:86:

hanımlarrrr, benim bugün dersim var.
artık bu son seans. bakalım yeni kayıtlar var mı.4 kişi olmadan başlatmayacagım dersleri artık.
gereksiz yoruluyorum o zaman.
akşama gitmemem gereken bi yere davetliyim :)
kadın benle konuşmuyo ama iftara davet ediyolar :)
hadi bakalım akşam ne olacak çok merak ediyorum.
layyyyyyynnnnnnnnn öpüyorum sizi,
kendinize mukayet olun.
hadi hep böyle mutlu olun :):):16::16:

Son düzenleme:
Back
X