Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamam:16:Gelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür:31:
canım eşinin sonuçları iyiye gidiyor şükürler olsun canım evet mthfr de 2 gende sorun var olsun gebeliğinden 2 ay önce asprin verir doktorun gebelik boyuncada iğne kullanıyorsun şükürler olsun tedavisi mümkün bende cuma günü yaptırdım mthfr testimi 30ile 45 gün içerisinde sonucu çıkar dediler onun sonucunu bekliyorum yeniden tedaviye başlamak için Rabbim bu okunan ezanlar hürmetine bizlere en yakın zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah

Nurusimaaaa

Annene Allah şifa versin canım inşallah tertemiz çıkar raporları..Senin genetik test sonuçları temiz çıkmış çok sevindim engelli koşu gibi resmen bir engeli daha atladın canım inşallah her birini bir çırpına sorunsuz geçesin..inşallah bu seferki son olur tam olarak ne zaman düşünüyorsun canım tüpü..
çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun.canım ya Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni çok haklısın maşallah bir engelden atlıyorum diğerine geçiyorum:1::1::1::1::1::1::1::1:neyseki Rabbim güç veriyor şükürler olsun:nazar:canım aslında hemen istiyorum tedaviye başlamayı kendimi çok iyi tanıyorum çünkü eğer ara verirsem bu çok uzun sürecek sıcağı sıcağına tekrar başlamak istiyorum tabiki genetik tahlilimin sonucu çıktıktan sonra başlarım kısmetse ama yine bir engel var miyom doktorum ameliyat olmadan transefer etmem dedi bende ısrarcı olursa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yeterki bebeğim bana biran evvel gelsin :49::49::49::49:
inşallahh cnmm inşallah.bişi daha sorcam uzun ve kısa protokol neye göre belirleniyo kii
canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyor:34::34::34:

bir sürü kadın bir araya geldi ve kimse konuşmuyor:53:..kızlar noldu size endişeleniyorum bakım haa:52::52::52: herkes geçmişi okuyor galiba neyse o zaman ben bir iki fatura kesip geliom sakın gitmeyin:80:

:60: :60: bu cadalozların peşinde o depresyon senin bu depresyon benim koşmaktan bu hale geldim :)
dayak seviyo bunlar:41:
dimi dimi sen kurtarıosun bizi muhatımmm yoksam burası depresyon topiği olup çıkacak vallaaaa:52::52:
hala gökyüzündeyim canım inemedim gerçi midem kötü o indireceğe benziyor beni bu kadar erkenden başlaması normal mi yaa

sağolsun esmam beni yazmışş:16::16:

çoğul gebeliklerde beta hcg salgısı fazla olduğundan bulantı erken başlar:34: öyle diyek öyle olsun demi:86:
hadi inşallah şimdi baktımda 4haftalıkken en fazla 450 civarı diyor bakalım hayırlısı:52::52:
aman allahım asbelove hamısmısın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

nasılsınz ben 12de uyandım artık çok uyumaya asladım
sukurkı topiğe gırıp asbelovenın guzel haberını aldım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
hadı kızlar guzel haberlerımız devam etsın ıns rabbım bu guzel gunler hatırına hepinize nasıp etsn

Üçüz isteğimden vazgeçsem iyi olacak :)

hadi bakalım heyecanla bekliyorum link istiyorummmmmm:52::52:

sen ki depresyona girenlerin tatlı derdi noldu sana kuzummmm,
valla ben yatıp duruyorum dün 10da uyumuşummm komşuya gittik orda sızıyordum nerdeyse:1:
Allahtan kociş farketti de kendini bahane etti kalktık:52:

canımmm dualarımızdasın dualarımızdasınızzz Rabim yolunuzu açık etsin inşallahhhh:16:

canımmm nasıl sevindim anlatamammmm inşallah bu haberi verdiğin gibi bebiş haberini de vereceksin tez zamandaaaa:16:

eeee sana bir muhat gelir toslar valla sakın depresyon deme:52:

canım benim eminim harikalar çıkarmışsındır:52::52:

Yok kuzum ya becerikli değilimdir yemek konusunda.Evleneli 3 yıl olacak daha yeni alışıyorum mutfağa :)

Namaza gidiyorum dönecem :) Cumaya gittim dönecem der gibi oldu biraz :9:

dimi dimi sen kurtarıosun bizi muhatımmm yoksam burası depresyon topiği olup çıkacak vallaaaa:52::52:
hadi inşallah şimdi baktımda 4haftalıkken en fazla 450 civarı diyor bakalım hayırlısı:52::52:

evet canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

çok sukur canım gozunuz aydın olsun allahım kucagınıza almayı nasıp etsın ıns
ne zaman ogrendın canım dun gıremedım esım laptopu ısyerıne goturmustu bugunde merakla gırdım sukur aldım guzel haberı
hadı bakalım sıra kese de sonrası kalp atısları derken boyle devam etsın ıns
darısı tum arkadaslarımıza ıns

canım eşinin sonuçları iyiye gidiyor şükürler olsun canım evet mthfr de 2 gende sorun var olsun gebeliğinden 2 ay önce asprin verir doktorun gebelik boyuncada iğne kullanıyorsun şükürler olsun tedavisi mümkün bende cuma günü yaptırdım mthfr testimi 30ile 45 gün içerisinde sonucu çıkar dediler onun sonucunu bekliyorum yeniden tedaviye başlamak için Rabbim bu okunan ezanlar hürmetine bizlere en yakın zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun.canım ya Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni çok haklısın maşallah bir engelden atlıyorum diğerine geçiyorum:1::1::1::1::1::1::1::1:neyseki Rabbim güç veriyor şükürler olsun:nazar:canım aslında hemen istiyorum tedaviye başlamayı kendimi çok iyi tanıyorum çünkü eğer ara verirsem bu çok uzun sürecek sıcağı sıcağına tekrar başlamak istiyorum tabiki genetik tahlilimin sonucu çıktıktan sonra başlarım kısmetse ama yine bir engel var miyom doktorum ameliyat olmadan transefer etmem dedi bende ısrarcı olursa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum yeterki bebeğim bana biran evvel gelsin :49::49::49::49:

canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyor:34::34::34:

hep öyleyiz canım ya o test bu test artık bitmek bilmiyor çıkan her iyi sonuca seviniyoruz anne olmaya bir adım yaklaşmış oluyoruz nasıl sevinmeyelim..miyomlarda sorun olmaktan çıkar inşallah..civan perçemi kürünü denemişmiydi miyomlar için..bu soruyu daha önce sordum mu sana yoksa hafızam çok zayıf yaa..bende son bir kez deneyeceğim inşallah Allah büyük..

bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

aynen öyle canım dediğin gibi aşılan her engel bizi meleklerimize kavuşturuyor şükürler olsun.inşallah canım miyomdan kurtulamadım keşke küçülsede sorun olmaktan çıksa.yok canım kullanmadım ben şu anda devit kullanıyorum miyomlu bayanların topiğinden kullanıpta miyomu küçülenler umut oldu bana inşallah işe yarar bu arada seninde mi miyomun vardı bende pek hayırlıyamadım:44::44:

nasılsınz ben 12de uyandım artık çok uyumaya asladım
sukurkı topiğe gırıp asbelovenın guzel haberını aldım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
hadı kızlar guzel haberlerımız devam etsın ıns rabbım bu guzel gunler hatırına hepinize nasıp etsn
aminnn canım benim aminnn sıralanırız inşallahhhhhhhh
Üçüz isteğimden vazgeçsem iyi olacak :)

Yok kuzum ya becerikli değilimdir yemek konusunda.Evleneli 3 yıl olacak daha yeni alışıyorum mutfağa :)

Namaza gidiyorum dönecem :) Cumaya gittim dönecem der gibi oldu biraz :9:
:1::1::1: ay çok iyi oldu yaa cumaya gittim dönecem:1::1:
bu da bir başarı kuzum alışmışsın yarışmalara bile katılıyorsun kuzuuu:52::52:

çok sukur canım gozunuz aydın olsun allahım kucagınıza almayı nasıp etsın ıns
ne zaman ogrendın canım dun gıremedım esım laptopu ısyerıne goturmustu bugunde merakla gırdım sukur aldım guzel haberı
hadı bakalım sıra kese de sonrası kalp atısları derken boyle devam etsın ıns
darısı tum arkadaslarımıza ıns

dün kızların ısrarıyla test yaptım canım kocaman bir çift çizgi çıktı karşıma tabi sonra koş koş kana çok detaylı olmasa da kesemizi de gördük oruçlu olduğumdan mütevellit sıkışık olmayınca tabi:1::1:

bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum
sayılı günler kaldı meleğine kavuşmada Rabbim bir nefeste kurtarsın meleğini kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin.aman canım dikkatli ol tek başına kalma son zamanlarında kendine iyi bak tabiki meleğimizede.olsun canım bebeğin eşine benzesin zaten derlerya eşlerden kim kimi daha çok seviyorsa bebeği ona benzermiş demekki sen eşini daha çok seviyorsun senin sevgin daha büyük tabiki meleğin gelince o sevgi 2 ye bölünebilir:9::9::9:

Maşallah güzel kızına annesi bak boşuna endişelenmişsin..topaç gibiymiş prenses..babasının kızı olcak demek ki.çok güzel bir duygudur emim

sayılı günler kaldı meleğine kavuşmada Rabbim bir nefeste kurtarsın meleğini kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin.aman canım dikkatli ol tek başına kalma son zamanlarında kendine iyi bak tabiki meleğimizede.olsun canım bebeğin eşine benzesin zaten derlerya eşlerden kim kimi daha çok seviyorsa bebeği ona benzermiş demekki sen eşini daha çok seviyorsun senin sevgin daha büyük tabiki meleğin gelince o sevgi 2 ye bölünebilir:9::9::9:

allah razı olsun canım
hep yalnızım yakınımda kımsem yok canım
artık rabbım ne nasıp etmısse onu yasayıp gorucem ıns
bende duydum soyledıgını demek ben esımı daha çok sevıyorum
ama bı korku var ıcımde bebısı daha çok sevecek ben ıkıncı planda mı olucam dıyorum ya

maaşallah suphanallah canım benimmmmm
Rabbim sağlıkla hayırla almanı nasip etsin kucağına minik kısçeyi canım benimmmmm:16::16:

Maşallah prensese.Eşini çok sevdiğin için ona benzemiş canımcım :)

aminnn canım benim aminnn sıralanırız inşallahhhhhhhh

:1::1::1: ay çok iyi oldu yaa cumaya gittim dönecem:1::1:
bu da bir başarı kuzum alışmışsın yarışmalara bile katılıyorsun kuzuuu:52::52:
dün kızların ısrarıyla test yaptım canım kocaman bir çift çizgi çıktı karşıma tabi sonra koş koş kana çok detaylı olmasa da kesemizi de gördük oruçlu olduğumdan mütevellit sıkışık olmayınca tabi:1::1:

Döndüm cumadan :) Allah kabul etsin

aynen öyle canım dediğin gibi aşılan her engel bizi meleklerimize kavuşturuyor şükürler olsun.inşallah canım miyomdan kurtulamadım keşke küçülsede sorun olmaktan çıksa.yok canım kullanmadım ben şu anda devit kullanıyorum miyomlu bayanların topiğinden kullanıpta miyomu küçülenler umut oldu bana inşallah işe yarar bu arada seninde mi miyomun vardı bende pek hayırlıyamadım:44::44:

işe yarıyor demek ki inşallah seninde şifan olur
Ahmet Maranki tavsiye etmişti civan perçemini miyomlar için..Ben Fsh ve enfeksiyon için kullanıyorum civan perçemini miyomum yok canım..ama benimde endometrium sorunlu..işe

hanımlarrrr, benim bugün dersim var.
artık bu son seans. bakalım yeni kayıtlar var mı.4 kişi olmadan başlatmayacagım dersleri artık.
gereksiz yoruluyorum o zaman.
akşama gitmemem gereken bi yere davetliyim :)
kadın benle konuşmuyo ama iftara davet ediyolar :)
hadi bakalım akşam ne olacak çok merak ediyorum.
layyyyyyynnnnnnnnn öpüyorum sizi,
kendinize mukayet olun.
hadi hep böyle mutlu olun :):):16::16:

cnmmm bizde seni öpüyoruzzz:1::1::1:

Back
X