Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aslında ben aynı anda iki yerd hiç dua yapmadım tam bilmiyorum ama olur neden olmasın ddiğin gibi birsürü insan amin diyecek sen bi mail twweet falan at bari de evlat isteyenler diyede söylesin unutuluyo bu mevzu çünki:)) tabi rabbim hayırlısını versin en önce.... şimdi ben kaçar eşim gelir şimdi hadi hayırlı sabahlar...

tamam canım kadir gecesinden önce tam bi sayı alalım.
tefriciye topiğinde de okuyanlar varsa hepsini birlikte gönderelim.
ben de çıkayım canım hatimim çıkmaza giriyo gibi hissediyorum,aeo

Amin canım.Bende iyiyim hamdolsun Allah'a emanet ol canım

kızlar benim kırmızılar hala gelip gitmediği için belki üstüne görmedir diye test yaptım ama tabi her zamanki gibi tek çizgi...
umudum yoktu ama yinede üzüldüm yaa

ben iyiyim canim cok sukur hatta bugun gezmeye gidecegiz kizimla korkmuyor degilim aslinda disari tek basima cikmaya ama bir gayretle Arkadaslarla cikacagim disari
dikkat et canım cok yorma kendini buralarda havalar sıcak oradada öyleyse su filan almayı unutma kendini koru olurmu

dikkat et canım cok yorma kendini buralarda havalar sıcak oradada öyleyse su filan almayı unutma kendini koru olurmu

sagolasin canim burasida sicak ama serinledi sukurler olsun gecen gunlerde hep gokgurultulu yagmur yagdi ozlemisim dogrusunu soylemek gerekirse susuz cikamiyorum zaten aninda susuyorum sen nasilsin bu arada calisiyormusun tum gun?

sagolasin canim burasida sicak ama serinledi sukurler olsun gecen gunlerde hep gokgurultulu yagmur yagdi ozlemisim dogrusunu soylemek gerekirse susuz cikamiyorum zaten aninda susuyorum sen nasilsin bu arada calisiyormusun tum gun?
evet canım calışıyorum işteyim 4 te biitiyo mesai

ERBA'İN-İ İDRİSİYYE 16. İSM-İ ŞERİFİNİN BİR HAVASSI

Doğumu yaklaşan hamile bir kadın bu ismi şerifi ;

'' YA HÂNNANU ENTELLEZİ VE Sİ'TE KÜLLE ŞEY'İN RAHMETEN VE İLMÂ . YA HÂNNAN !!

( Ey Hannan !Rahmetiyle ve ilmiyle herşeyi kaplamış olan ancak sensin. Ey çok acıyan ! )

kendine virdi zeban edinirse ( çokca zikrederse ) doğumu çok kolay olur.
Doğan çocuğu sağ-salim dünyaya gelir ve uzun ömürlü olur.

CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ ( LALEGÜL DERGİSİ )

dularını okuyanlar

hayalot 10 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
ecrinn07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 100 enbiya
nfy9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 126 ihlas 100 enbiya
yliss 1 yasin

okumayanlaaaaar

seyyan
dilek
muhat
nekadarzor
kays
melek181
seybill
mutluluk27
nurusima81
piedra3321
alev99
dafniya
gülchan
asya_28
folikasitka
taliss

as canım ii elh. ramazan bitti nerdeyse ben iftardan sonra toplayamıyorum kendimi yaaa kırgın tüm vücudum

Kızlar naber,sizi görünce Selam vereyim dedim...Aynen bende dökülüyorum resmen,ne dermanım ne halim yok hiçbişeyim...Yatsı Namazını kıldım,Türk kahvesi yaptım açılmak için,daha Teravih kılcam.Rabbim güç kuvvet versin....

Kızlar bu gece Kadir Gecesi olabilirmiş...Herkes çok dua ediyo biliyorum,bu gecelerden itibaren daha fazla sarılalım ve isimlerimizle dua edelim özellikle,Ramazanı Şerifin tekli gecelerinde özellikle,birimizden birisinin duası geçer inşaallah...Ben inanıyorum kabul olacak dualarımız hayırlısıyla inşaallah

sen demseydin ben diyecektim canım:)
Allah razı olsun

as canım ii elh. ramazan bitti nerdeyse ben iftardan sonra toplayamıyorum kendimi yaaa kırgın tüm vücudum
geçmiş olsun canım..sana yazdığımda komşum kahveye geldi kapamak zorunda kaldım...kusura bakma..
canım hiç denk gelemiyoruz yaaa...böyle hayırlı bilgiler paylaştığın için Allah razı olsun
sen demseydin ben diyecektim canım:)
Allah razı olsun
kız gelmişsin gitmişsin bu akşam sen iftarda olacaktın ...nasıl geçti merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…