tamam canım kadir gecesinden önce tam bi sayı alalım.aslında ben aynı anda iki yerd hiç dua yapmadım tam bilmiyorum ama olur neden olmasın ddiğin gibi birsürü insan amin diyecek sen bi mail twweet falan at bari de evlat isteyenler diyede söylesin unutuluyo bu mevzu çünki:)) tabi rabbim hayırlısını versin en önce.... şimdi ben kaçar eşim gelir şimdi hadi hayırlı sabahlar...
hadi yaa ..hayırlısı olsun kays cım üzülme ....asbelove da aşılamaydı galiba......canım seninde gözün aydınnnn çoooooookkkkk tebrik ederim.....emacım sağol mesaj için Allahtan alıntı yapılınca kimin mesaj yazdığını görebiliyoruz artık yoksa varmıydıda ben yenimi farkettim ..yok canım değil bunadım iyicee.....sen nasılsın...bizmkilerde gelsin artık....önce bir tedaviye başlamak lazım eninde sonunda geliyorlar bak nasipp...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
kızlar benim kırmızılar hala gelip gitmediği için belki üstüne görmedir diye test yaptım ama tabi her zamanki gibi tek çizgi...
umudum yoktu ama yinede üzüldüm yaa
inşallah canımcanim benim ya kiyamam uzulme olacak insallah Rabbim buyuk
inşallah canım
sen nasılsın
dikkat et canım cok yorma kendini buralarda havalar sıcak oradada öyleyse su filan almayı unutma kendini koru olurmuben iyiyim canim cok sukur hatta bugun gezmeye gidecegiz kizimla korkmuyor degilim aslinda disari tek basima cikmaya ama bir gayretle Arkadaslarla cikacagim disari
dikkat et canım cok yorma kendini buralarda havalar sıcak oradada öyleyse su filan almayı unutma kendini koru olurmu
evet canım calışıyorum işteyim 4 te biitiyo mesaisagolasin canim burasida sicak ama serinledi sukurler olsun gecen gunlerde hep gokgurultulu yagmur yagdi ozlemisim dogrusunu soylemek gerekirse susuz cikamiyorum zaten aninda susuyorum sen nasilsin bu arada calisiyormusun tum gun?
sen demseydin ben diyecektim canım:)Kızlar naber,sizi görünce Selam vereyim dedim...Aynen bende dökülüyorum resmen,ne dermanım ne halim yok hiçbişeyim...Yatsı Namazını kıldım,Türk kahvesi yaptım açılmak için,daha Teravih kılcam.Rabbim güç kuvvet versin....
Kızlar bu gece Kadir Gecesi olabilirmiş...Herkes çok dua ediyo biliyorum,bu gecelerden itibaren daha fazla sarılalım ve isimlerimizle dua edelim özellikle,Ramazanı Şerifin tekli gecelerinde özellikle,birimizden birisinin duası geçer inşaallah...Ben inanıyorum kabul olacak dualarımız hayırlısıyla inşaallah
geçmiş olsun canım..sana yazdığımda komşum kahveye geldi kapamak zorunda kaldım...kusura bakma..as canım ii elh. ramazan bitti nerdeyse ben iftardan sonra toplayamıyorum kendimi yaaa kırgın tüm vücudum
canım hiç denk gelemiyoruz yaaa...böyle hayırlı bilgiler paylaştığın için Allah razı olsunKızlar naber,sizi görünce Selam vereyim dedim...Aynen bende dökülüyorum resmen,ne dermanım ne halim yok hiçbişeyim...Yatsı Namazını kıldım,Türk kahvesi yaptım açılmak için,daha Teravih kılcam.Rabbim güç kuvvet versin....
Kızlar bu gece Kadir Gecesi olabilirmiş...Herkes çok dua ediyo biliyorum,bu gecelerden itibaren daha fazla sarılalım ve isimlerimizle dua edelim özellikle,Ramazanı Şerifin tekli gecelerinde özellikle,birimizden birisinin duası geçer inşaallah...Ben inanıyorum kabul olacak dualarımız hayırlısıyla inşaallah
kız gelmişsin gitmişsin bu akşam sen iftarda olacaktın ...nasıl geçti merak ettim...sen demseydin ben diyecektim canım:)
Allah razı olsun
canım hiç denk gelemiyoruz yaaa...böyle hayırlı bilgiler paylaştığın için Allah razı olsun
sen demseydin ben diyecektim canım:)
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?