Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım özelin dk sı bitsin ordan da yazcam sana.
canım pantolan giyiyorum üzerine de uzun tunik.
boyumdan dolayı aldığım etekler kısa geliyor da

Tamam kuzum bekliyom mesajını...

Selvi boylumm benim

Canım şimdi maksi etekler var belden,onlar tam olur aslında...Ben senin için bi bakayım tanıdık markalarda var mı acaba nette

Tamam kuzum bekliyom mesajını...

Selvi boylumm benim

Canım şimdi maksi etekler var belden,onlar tam olur aslında...Ben senin için bi bakayım tanıdık markalarda var mı acaba nette
canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.
diğerleri ayak kemiğimin üzerinde kalıyor. onları giydiğimde de siyah opak çorap giyiyorum.
bi bak bakim :)

canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.
diğerleri ayak kemiğimin üzerinde kalıyor. onları giydiğimde de siyah opak çorap giyiyorum.
bi bak bakim :)

Manken gibi hatunsun desene

Canım zaman zaman görüyorum alışveriş sitelerinde,tarif edemedim ama böyle belden oluyo nerdeyse elbise gibi,onlar olur gibi geliyo ama bi bakalım bakalımmm

Seyyan daa gelmediiiiiii Kays da yokkk

ikisi de anasına gitti :)
seyyan gelemeyebilirim kk ya dedi.
bugün onun minik minik misafirleri vardı iftara :)
canım mankenlik teklifi de gelmedi değil zamanında :)
0 bedendim yahu, herkes bana gıcık olurdu :) çok yemek yeyip nasıl zayıf kalıyosun derlerdi :)
bi bilselerdi kio almak için neler yaptıgımı boğarlardı beni :)
canım beli lastiklileri mi diyosun.
onlarda kısa geliyor bana. ne yazıkki standartmış
peki pantolon üzeri kap için ne diyosun :)

Ohh hasret gidersinler analarıyla birazz

İnşaallah kendi minik emanetleri de gelir ennnn kısa zamanda

Tarifi yok mu cidden,yiyip yiyip kilo almamanın yaa :84: Bende su içsem yarıyo sinir oluyom

Canım bak birsürü buldum senin için,gönderiyom özelden,yazıda tarif edemedim tarzı ama görünce anlıcaksın şimdi Bedenin kaç Göndereceğim linkteki açıklamalara bak,mankenlerin boyu hep uzun zaten,bedenleri de vardır genel olarak

Canımm onda da aynı fikrim tabiki,pardesü altında da kapta da aynı şekilde,değişmiyo malesef Sana pardesü de çok yakışır bence

canım ben zaten pardesüyle kapandım.
eşimle geçen yaz almaya gittik. yok ya yokkk
bana göre yokkk,
kış için upuzun aldım bi tane onun da her tarafını açtırdım ama genede 2 parmak kadar kısa duruyor:2:

Maşaallah canım

Anlıyorum o konuda sıkıntını,bazıları bilerek 2 parmak kısa yapıyolar genelde hatta..Bazen özel diktirmek bile zorunda kalınıyo...İnşaallah gönlüne göre bulursun herşeyi canım,Hz.Allah devamını nasip etsin

canım keşke fiyatlarına da baksaydın ,o fiyatlara ben alamam.
ilk gönderdiğin modelden var ama.
biri o :)
canım bizim saatimiz geliyo ben bi soframı kurayım :)

canım keşke fiyatlarına da baksaydın ,o fiyatlara ben alamam.
ilk gönderdiğin modelden var ama.
biri o :)
canım bizim saatimiz geliyo ben bi soframı kurayım :)

Fiyatları görünce gözlerim yerinden fırladı zaten Bende alamam

Tamam canım,benim eşim gelmedi daha gelmek üzeredir,bende yavaş yavaş hazırlıyım..Öpüyom canım,afiyet şifa olsun

Fiyatları görünce gözlerim yerinden fırladı zaten Bende alamam

Tamam canım,benim eşim gelmedi daha gelmek üzeredir,bende yavaş yavaş hazırlıyım..Öpüyom canım,afiyet şifa olsun
amin canım dünya üzerindeki tüm müslümanlara duamızı edelim

anaaa 27 tane ziyaretçi var resmi kayıtlı bi benm nerdesinz uleeeyyyyynnnnnn............

iyidir şükür... ramazandan sonra uyku düzeni nasıl olcak yaa düzen müzen kalmadı
canım bayramda biraz sıkıntı olur.
biz arefede gidiyoz kv ye.
kv bana kıyamıyo biraz geç kaldırıyo :) erken kaldırsa wc de uyur kalırım :)
canım n.hatipoğlu kadir gecesine kadar yapacagınız hatşmlere bildirin dedi :)
biz de bildirelim mi :)

olur ama ben yurda bildirmeyi düşünüyordum daha sübyan günahsız talebeler amn desin zatn bizim yasinler bitince bi burda ayşe dualıyordu bide ben yurda söylüyordum:) bak şimdi ifşa ettim kendimi...

olur ama ben yurda bildirmeyi düşünüyordum daha sübyan günahsız talebeler amn desin zatn bizim yasinler bitince bi burda ayşe dualıyordu bide ben yurda söylüyordum:) bak şimdi ifşa ettim kendimi...
ha ahahaaa biz zaten biliyoduk ki :)
seyyanla telde konuşmultuk hatta:)
çünkü 1 kere öyle demiştin bize de mantıklı gelmişti :)
canım orda da dualatsak olmaz mı.
tv de bi çok kişi amin diyecek neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…