canım özelin dk sı bitsin ordan da yazcam sana.
canım pantolan giyiyorum üzerine de uzun tunik.
boyumdan dolayı aldığım etekler kısa geliyor da
canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.Tamam kuzum bekliyom mesajını...
Selvi boylumm benim
Canım şimdi maksi etekler var belden,onlar tam olur aslında...Ben senin için bi bakayım tanıdık markalarda var mı acaba nette
canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.
diğerleri ayak kemiğimin üzerinde kalıyor. onları giydiğimde de siyah opak çorap giyiyorum.
bi bak bakim :)
ikisi de anasına gitti :)Manken gibi hatunsun desene
Canım zaman zaman görüyorum alışveriş sitelerinde,tarif edemedim ama böyle belden oluyo nerdeyse elbise gibi,onlar olur gibi geliyo ama bi bakalım bakalımmm
Seyyan daa gelmediiiiiii Kays da yokkk
ikisi de anasına gitti :)
seyyan gelemeyebilirim kk ya dedi.
bugün onun minik minik misafirleri vardı iftara :)
canım mankenlik teklifi de gelmedi değil zamanında :)
0 bedendim yahu, herkes bana gıcık olurdu :) çok yemek yeyip nasıl zayıf kalıyosun derlerdi :)
bi bilselerdi kio almak için neler yaptıgımı boğarlardı beni :)
canım beli lastiklileri mi diyosun.
onlarda kısa geliyor bana. ne yazıkki standartmış
peki pantolon üzeri kap için ne diyosun :)
canım ben zaten pardesüyle kapandım.Ohh hasret gidersinler analarıyla birazz
İnşaallah kendi minik emanetleri de gelir ennnn kısa zamanda
Tarifi yok mu cidden,yiyip yiyip kilo almamanın yaa :84: Bende su içsem yarıyo sinir oluyom
Canım bak birsürü buldum senin için,gönderiyom özelden,yazıda tarif edemedim tarzı ama görünce anlıcaksın şimdiBedenin kaç Göndereceğim linkteki açıklamalara bak,mankenlerin boyu hep uzun zaten,bedenleri de vardır genel olarak
Canımm onda da aynı fikrim tabiki,pardesü altında da kapta da aynı şekilde,değişmiyo malesefSana pardesü de çok yakışır bence
canım ben zaten pardesüyle kapandım.
eşimle geçen yaz almaya gittik. yok ya yokkk
bana göre yokkk,
kış için upuzun aldım bi tane onun da her tarafını açtırdım ama genede 2 parmak kadar kısa duruyor:2:
canım keşke fiyatlarına da baksaydınMaşaallah canım
Anlıyorum o konuda sıkıntını,bazıları bilerek 2 parmak kısa yapıyolar genelde hatta..Bazen özel diktirmek bile zorunda kalınıyo...İnşaallah gönlüne göre bulursun herşeyi canım,Hz.Allah devamını nasip etsin
canım keşke fiyatlarına da baksaydın,o fiyatlara ben alamam.
ilk gönderdiğin modelden var ama.
biri o :)
canım bizim saatimiz geliyo ben bi soframı kurayım :)
amin canım dünya üzerindeki tüm müslümanlara duamızı edelimFiyatları görünce gözlerim yerinden fırladı zatenBende alamam
Tamam canım,benim eşim gelmedi daha gelmek üzeredir,bende yavaş yavaş hazırlıyım..Öpüyom canım,afiyet şifa olsun
burdayım uleynnnnnnnnnnanaaa 27 tane ziyaretçi var resmi kayıtlı bi benm nerdesinz uleeeyyyyynnnnnn............
kız ben de çok sevindim :)muhatt nası sevindim sei görünce::)
geçenlerde de aynısı oldu :) 16 ziyaretçi vardı kaçtılar :)sen gelince 25 kişi firar etmiş:) naptın ziyaretçilere:104::104::104::104::104:
canım bayramda biraz sıkıntı olur.iyidir şükür... ramazandan sonra uyku düzeni nasıl olcak yaa düzen müzen kalmadı
ha ahahaaa biz zaten biliyoduk ki :)olur ama ben yurda bildirmeyi düşünüyordum daha sübyan günahsız talebeler amn desin zatn bizim yasinler bitince bi burda ayşe dualıyordu bide ben yurda söylüyordum:) bak şimdi ifşa ettim kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?