Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

olur hatunlar valla :)
ama benim cüzlerim de hala eksiklerim var.
1 ve 5, cüzlerim fazldan okunmuş olarak var. kuran hatmi derseniz bu ikisini alın olur mu??
kays gerekirse 3 kez 41lik yasin okuruz. büyük hatim olur.
eşine de sor canım ne tavsiye eder. belki savaş esnasında efendimizin tavsiye ettiği bi dua vardır.:16:

Canım evet benimde tamamlanacak Kur'an-ı Kerim Hatimlerim var,tamam canım hiç farketmez siz kararı verin ne derseniz onu yapalım..Rabbim şimdiden kabul buyursun :31: :31:

1 ve 5, cüzlerim fazldan okunmuş olarak var. kuran hatmi derseniz bu ikisini alın olur mu??
ayetül kürsi hatmi yapalım önce ... muhafaza için inşaalah

ayetül kürsi hatmi yapalım önce ... muhafaza için inşaalah

Canım evet benimde tamamlanacak Kur'an-ı Kerim Hatimlerim var,tamam canım hiç farketmez siz kararı verin ne derseniz onu yapalım..Rabbim şimdiden kabul buyursun :31: :31:
kayss yolumuzu sen çizeceksin o zaman:16:
ilk görev ülkemizin ve islam sancagının muhafazası için, mü'minler için Ayetel kürsi o zaman:)
peki bunun sayısı kaç canım, unuttum ben:17:

hatunlar valla doğru dediniz. dualarımda varlar zaten ama daha iyi duaları bekliyor onlar.
eger arkadaşlarımızın da rızası varsa, bir dahaki listeyi sadece Türkiyemiz ve İslam alemi için okuyalım mı?
çocuk bu ay olmazsa sonra ki Allahın izniyle.
orda çocuklar ölürken biz çocugumuz olsun diye dua ediyoruz ne tezat.
asla ve asla parti meselesine çevrilmesin arkadaşlar.
hepimiz aynı teknedeyiz unutmayalım.

Bende varım Muhat,Kur'an-ı Kerim Hatimi bile olabilir,hangi Hatim olursa katılalabilirim inşaallah...Rabbim yardımcıları olsun,zalimlere fırsat vermesin...
..

evet dostlar bize düşen duaa
bizde yapalım
birdahaki değil bu listeyi tamamlayıp bağışlıyalım
hayrı geciktirmemek gerekir biliyosunuz

ayetül kürsi hatmi 313 adet abdestli olunmalı ve her defasında euzü besmele çekilmeli
hep birlikte yapalım mı u hatimleri. 313 sayıyı birlikte tamamlarsak sanırım daha çok dua hatmi yapmış oluruz ne dersiniz???
okunan ihlasları da 10 000 e tamamlayalım mı :)

hep birlikte yapalım mı u hatimleri. 313 sayıyı birlikte tamamlarsak sanırım daha çok dua hatmi yapmış oluruz ne dersiniz???
herkes bi ayetül kürsi hatmi yapsın ihlas da olabilir arkadaşlar ne derse ...

..

evet dostlar bize düşen duaa
bizde yapalım
birdahaki değil bu listeyi tamamlayıp bağışlıyalım
hayrı geciktirmemek gerekir biliyosunuz
ben bu listeyi kastetmiştim aslında :):17:
geçen bi yazar diyorki " orda müslüman kardeşlerimiz zulüm görürken 5 defa da mı aklınıza gelip dua etmiyorsunuz?" çok acıttı bu söz beni.
bugün çoook güzel bi mekana gittik. saolsun eşim kırmadı.
orda da dua etmek nasip oldu. ama aklıma hiç bebek gelmedi. inşaallah dualarım kabul olacak :)
çünkü ben öyle mekanlarda ne dua ettiysem oldu :)

Evet katılıyorum bende,herkes bir Ayetel Kürsi Hatimi ve 1 İhlası Şerif Hatimi yapsa nasıl olur - Ayetel Kürsi 313 - İhlas-ı Şerif 1000 adet :31: :31: :31:

canım bazı arkadaşlar müsait olmayabilirler ben o yüzden dedim birlikte yapalım diye 3 kürsi bile okusalar yeter, halkamız genişler :)
şöyle mi yapsak acaba, sadece bi fikir yapmak zorunda değiliz.
10 kürsi hatmi vb gibi. :34:

muhatçık:) şimdi çıkmak zorundayım vakit gireli çok oldu burda biz birer hatim yapalımda duyan gelir katılmak isteyen olursa bi hatimde onlara kitleriz yok bana bi hatim çok diyen olursa yine katılmak isteyen ama bi hatim çok diyen arkdaşla eş olurlar.... liste sarkıyo hep biliyorsun hele biz şimdilik bi başlayalım gönüllü kızlar dahil olurlar acizane fikrim.... ama siz ne dersenz onuda kabul ederim....

Muhatcımm Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla,bizde aklına geldik mi peki :17:
kızzzzz kendim bile gelmedim ki aklıma.
ben şehitliğe gittim kays bilir dediğim yeri.
şehit mezarının başında ne istesem nasip etti rabbim.
abdestliydim şehitliğe dön dedim, sonra dedi eşim hadi şimdi dedim. ani frenle daldık oraya.
demekki o duaların nasibi onlarmış.
tam karşımda arkadaşımın mezarı vardı :(
sanki gırtlagımda birinin yumrugu vardı.
o orda bense burda. mekanlarına nur dolsun inşaallah.:16::16::16:

hadiii şehitliğe mi gittin bende giderdim ara sıra orda gencecik fidanları görmek affff...... hele içi daha boş olan mezarların dolacağını düşünmek çok zor... Rabbim vatanımı korusun fırsat vermesin fitneye fesada....

muhatçık:) şimdi çıkmak zorundayım vakit gireli çok oldu burda biz birer hatim yapalımda duyan gelir katılmak isteyen olursa bi hatimde onlara kitleriz yok bana bi hatim çok diyen olursa yine katılmak isteyen ama bi hatim çok diyen arkdaşla eş olurlar.... liste sarkıyo hep biliyorsun hele biz şimdilik bi başlayalım gönüllü kızlar dahil olurlar acizane fikrim.... ama siz ne dersenz onuda kabul ederim....
olur canım niye olmasın.
tefriciye de yapak gıııı :)
o zaman geciktirmeyelim kızlar yaaa.
la havle hatmi de yapalım

Evet katılıyorum bende,herkes bir Ayetel Kürsi Hatimi ve 1 İhlası Şerif Hatimi yapsa nasıl olur - Ayetel Kürsi 313 - İhlas-ı Şerif 1000 adet :31: :31: :31:

tamam yapalım ama bu listedeki yasinleride tamamlayalım yani dimi
hepsi birlikte olsun
yarın kızlar bunları okuyacak zaten
katılmak isteyen katılır ki eminim hepsi katılacaktır

hadiii şehitliğe mi gittin bende giderdim ara sıra orda gencecik fidanları görmek affff...... hele içi daha boş olan mezarların dolacağını düşünmek çok zor... Rabbim vatanımı korusun fırsat vermesin fitneye fesada....
çok zor kays ya,
bazen utanıyorum gitmeye, konuşmaya.
aman ne bilim öyle işte

Muhatcım çok duygulandım..Canım Rabbim dualarını kabul etsin.Şimdi bitti Ezanı Muhammedi burda...Bu Ümmetin suskunluğu,acizliğimiz öyle gücüme gidiyo öyle üzülüyorum ki,Rabbim bizden de sorar mı ki hesap,Rabbim tüm Müslümanların yardımcısı olsun...

Ben çıkayım artık,Namazımı eda edeyim...Sonra gelemem,yarın eşim nasipse şehir dışına çıkacak arkadaşıyla 2-3 gün olmayacak..Rabbim maddi-manevi emeklerin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize....Hadi çıktım ben,Allah rahatlık versin,Rabbime emanetsiniz :16: :16:

olur canım niye olmasın.
tefriciye de yapak gıııı :)
o zaman geciktirmeyelim kızlar yaaa.
la havle hatmi de yapalım

canım gönül ister hepsini yapalım
ama biz bir listeyi bir haftada tamamlayamıyoruz bunu unutma
kimseye ağır gelmesin
az olsun ama yürekten ,isteyerek olsun
bence

Muhatcım çok duygulandım..Canım Rabbim dualarını kabul etsin.Şimdi bitti Ezanı Muhammedi burda...Bu Ümmetin suskunluğu,acizliğimiz öyle gücüme gidiyo öyle üzülüyorum ki,Rabbim bizden de sorar mı ki hesap,Rabbim tüm Müslümanların yardımcısı olsun...

Ben çıkayım artık,Namazımı eda edeyim...Sonra gelemem,yarın eşim nasipse şehir dışına çıkacak arkadaşıyla 2-3 gün olmayacak..Rabbim maddi-manevi emeklerin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize....Hadi çıktım ben,Allah rahatlık versin,Rabbime emanetsiniz :16: :16:
tamam canım Allah kabul etsin,
aeo mucukssss
tamam yapalım ama bu listedeki yasinleride tamamlayalım yani dimi
hepsi birlikte olsun
yarın kızlar bunları okuyacak zaten
katılmak isteyen katılır ki eminim hepsi katılacaktır
bana 3 gün ver kız 41 eklersin olar mı??

Back
X