- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
bizimkide demez canım biliyo onun için ne fedakrlıklar yaptığımı...
köyde oturuyolardı bi çok seyini gelemedi almaya..
düğün önü calıstıgım halde işten cık alışverişlerini yap sürekli onun istediiği olsun diye resim çekip göndermeler arayıp model anlatmalar yazık kuzum bi mo bilyaalmaya geldi halıları filan hep ben begendim aldım gördüğündede cok bayıldı..bunuda neden böyle aldın demedim zevklerimiz cok uyuşuyor..
bide benim hiç bişeyimi tam yapmadılar annemin ve benim hep içimizde kaldı bazı seyler gelinimiz olursa hepsini yapcaz dedik durumlarıda yoktu kız evinin biz düzdük saolsun o da kıymet biliyor..
zaetn ben basta tavrımı koydum canım bak ablacım bunca seyi seni abimi sevdiğimden yaptım ama olaki bişey oldu yüzüme değilde arkamdan birileriyle konusursan benim için herşey biter bu zamana kadar yaptıklarım helal olsun sen sağ ben selamet derim dedim hemde gerçekten yaparım yani ama saolsun kız kardeşimden farkı yok gözümde![]()
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın

İyi ki kıymet bilen biriymiş sen ne yaparsan yap bilmeyen bilmiyor işte.
Benim görümcem yok :)
3 tane eltim var.İlk baştan tavrını belli edeceksin.Sen küçük gelinsin diye ezmeye çalıştılar yer miyim ben :)
Sürekli laf çakmalar imalı konuşmalar ama ben ne yaptım lafları ağızlarına tıkadım arkam sağlam çünkü :)
Eşim ve kayınvalidem var arkamda :) Onlar olmasa yine ezdirmezdim kendimi çok çok sakin biriyim yeter ki damarıma basılmasın :)