Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sorma yaww hep böyle yapmaya başladım o kadar gel gitler yaşıyorum kiii çok huzursuzummm bu sıralarr....sana önceden mesaj yazmışım gerçi bunadım heralde ben yazmamışımdır diye tekrar yazmışım... mesajlarınız cevapsız kalmasın diye bakarken farkettim....şaka gibiyim çok unutkan oldum ben iyice yaaaaaaaaaaaaaa bunun çözümü yokmu kiiii............:27:

amann ben saldım çayıra valla şu ara bu hafıza meselesini sende öyle yap boşverrrrrrr:52::52:

yok canımm ben ameliyat olduğum gün ben ayılana kadar 2 doğum yaptırmıştı ve doğum yapan kadın koridorda fink atıyordu...şok olmuştum eşim senin doktor doğurttu bu kadını deyince...benim bildiğim bebkte ya da annede sıkıntı olmadığı sürece normal doğuma yönlendiriyor...ama tabii doğuma giremeyeceği bir zamana denk gelirse sezaryen yapıyor kuzenimin doğum tarihinde yurt dışında olacağı için sezaryen doğum yaptı bebek de çok tombişdi.. normal doğamazdı..bence bunu hamileliğinin ilerleyince durumun netleşir ve başka doktora yönlendirir sizi zaten anlayışlı doktordur..
hadi yaa benim de eşimin bir akrabası gitmişti sezaryene yönlendiriyor herkesi deyince panik oldummm içime su serptin valla:16:
asbee cnm gozun aydin hamissin...takvimini gordum hayirliolsun ne guzel tupe velan gerek kalmadi..Allah tamamina erdirsin,ne guzel ya bide ramazanda aldin guzel haberi...:32::52::21:
canımmm çok sağol evet tüpe gerek kalmadan aşılamayla geldi minnoşummmmmmmm Rabbim en kısa sürede sizlerden de alabilmeyi nasip etsin bu güzel haberi canımmmmm:52::52::16::16:

ben küstüm size insan bir arayıp sormazmı nerde bu arkadaşım diye:19::19::19:
canum sen annende değil miydin:)
gelmeseydin arayacaktım benbugün valla :)
Her şeyde var bir hayır üzme kendini canım.
Sen güçlü bir kadınsın.Hiçbir tedaviye gerek kalmadan mucizeni göndersin Yüce Mevlam inşallah.

İnşallah canımmm ahhh bende bir inanabilsem :(

Şu regl durumum kesinleşsin bende varım dualarda

Sen özlenmez misin canım :16:
gelin tabi çogaltalım dua halkamızı

naslsınız canlarım
ben ıyıyım merak etmeyın yarında kontrolum var eve gelır gelmez sızlerı haberdar edrım ıns
dua edın lutfen kıızmın daha 1,5 ayı var ama cımcıme durmuyor gelmek ıstıyor hos sankı anası 9 ay sabretmısmı kı o sabretsın
daha onca soyledım mı bılmıyorum bende 7 aylık dogmusum sukur kızım 8.ayda :1::1::1::1::1::1::1:

Aysecim cok korkuttun beni ozeldende yazdim cevap gelmeyince heralde dogum yapti dedim artik dayanamayip dun yazdim topigede boyle olmus diye rahatladim iyiymissin:16::16:

Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedi :( kan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...

canim hicbir sey icin kendine kizma Rabbim olmasini isteseydi kendini ihmal ettigini dusundugun anlarda aklinda bunlar dolasacakti kalbine doguracakti Rabbim herseyin bir vakti zamani var hicbirsey izin verelmedikten sonra olusmuyor bize dusen dua ve tefekkur etmek sinavimizi layikiyla verebilmek cektigin sikintilarin hepsini anlayabiliyorum uzme kendini gelecek mucizen:16::16:

amann ben saldım çayıra valla şu ara bu hafıza meselesini sende öyle yap boşverrrrrrr:52::52:

kiz taze hamis sen nerelerdesin bakayim her gelisimde nasilsin yaziyorum beni gormuyorsun:14:nasil geciyor hamilelik zorlanmaya baslamadin insallah dediklerimi yapiyorsun dimi:34:

canum sen annende değil miydin:)
gelmeseydin arayacaktım benbugün valla :)

gelin tabi çogaltalım dua halkamızı

muhatim kim ilgileniyor okuduklarimizi ona yazalim ben ayetel kursi hatimiyle ihlas hatimi yaparim insallah okuyuncada sana bildiririm daha yasinlerimi bile bitiremedim ama sikistirip baslayacagim soz yeterki canlarimiz daha cok yanmasin kahroluyorum her ramazan biz muslumanlar boyle seylerle olup olup diriliyoruz hemde musluman muslumana canim cok aciyor dayanamiyorum oyuzden haber dahi izlemiyorum

Aysecim cok korkuttun beni ozeldende yazdim cevap gelmeyince heralde dogum yapti dedim artik dayanamayip dun yazdim topigede boyle olmus diye rahatladim iyiymissin:16::16:

canim hicbir sey icin kendine kizma Rabbim olmasini isteseydi kendini ihmal ettigini dusundugun anlarda aklinda bunlar dolasacakti kalbine doguracakti Rabbim herseyin bir vakti zamani var hicbirsey izin verelmedikten sonra olusmuyor bize dusen dua ve tefekkur etmek sinavimizi layikiyla verebilmek cektigin sikintilarin hepsini anlayabiliyorum uzme kendini gelecek mucizen:16::16:

kiz taze hamis sen nerelerdesin bakayim her gelisimde nasilsin yaziyorum beni gormuyorsun:14:nasil geciyor hamilelik zorlanmaya baslamadin insallah dediklerimi yapiyorsun dimi:34:

canımmm kaç gündür giremiyorum kusuruma bakma nolurr h.sonu tamamiyle uyudum bugünde bulantıyla uyandım ve hala sürüyor acaip kötüyüm başım çok ağrıyor ve hiçbişey yapamıyorum ve sanki afedersin adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor acaip yorgun hissediyorumm ay şikayet ettim gibi gözüküyorr yok aslaaa bugünüme şükür Rabbim nasip etti ya ben iyiyim yeter ki o iyi olsunnn:16:
sen nasılsın canımcım ben namazlarımı zor kılıyorum elimden geldiğince de yapıyorum ama duaları eşime okutuyorum bişey olmaz dimiii:17:
sen nasılsın canımcımmmmmmm:16:

canım geçmiş olsun yarım yamalak bişeyler okuudum ama...erken doğum riski var heralde...sıkma canını önce allah sonra doktorların yardımıyla sağ salim kucağına alıcaksın inşallah... allaha emanet olun...

canımmm kaç gündür giremiyorum kusuruma bakma nolurr h.sonu tamamiyle uyudum bugünde bulantıyla uyandım ve hala sürüyor acaip kötüyüm başım çok ağrıyor ve hiçbişey yapamıyorum ve sanki afedersin adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor acaip yorgun hissediyorumm ay şikayet ettim gibi gözüküyorr yok aslaaa bugünüme şükür Rabbim nasip etti ya ben iyiyim yeter ki o iyi olsunnn:16:
sen nasılsın canımcım ben namazlarımı zor kılıyorum elimden geldiğince de yapıyorum ama duaları eşime okutuyorum bişey olmaz dimiii:17:
sen nasılsın canımcımmmmmmm:16:

olmaz tatlim olmaz Rabbimin izniyle sen kendin yapabildigin kadarini yap bende oyle yaptim cunku sabah bulantilarin icinde yataktan kalkmadan kraker gibi biseyler atistir doktora nezman gidiyorsunuz piti pitilar icin? bende iyi sayilirim canim bugun ebedeydim doktorla gorusmuyorsun ya burda :27:canimi sikti hicbirseyin tam cevabi yok herseyin hayirlisi canim

muhatim kim ilgileniyor okuduklarimizi ona yazalim ben ayetel kursi hatimiyle ihlas hatimi yaparim insallah okuyuncada sana bildiririm daha yasinlerimi bile bitiremedim ama sikistirip baslayacagim soz yeterki canlarimiz daha cok yanmasin kahroluyorum her ramazan biz muslumanlar boyle seylerle olup olup diriliyoruz hemde musluman muslumana canim cok aciyor dayanamiyorum oyuzden haber dahi izlemiyorum
canım ben topu kaysa attım :)
o ne derse onu yapcaz :)
kays burda zaten birazdan görür zaten :)
Allah kabul etsin tez zamanda inşaallah :)
dualarımız kalkan olsun inşaallah.
bi topik daha açılmış, ordada paylaşalımki katılımın çok oldugu görülsün.
her topik sayfalar oluyo bunlarda sayfalar olsun :16:

ben geldim bilmem farkettiniz mi ama bir haftadır yoktum..inşallah hepiniz iyisinizdir çok özledim burayı ve sizler

seyyancım dualarımı okudum ama bildirim yapamadım canım bulunduğumuz yerde cepten internete giremedik acıkın dağ başında oturuyozda..çok özür dilerim tüm arkadaşlardan hakkınızı helal edin ama bu hafta iki kere okurum..

canım nasılsın...üzme kendinii ağla için dökülsün istersen biraz ama...gerkeçten seni iyi anlıyorum hep acaba öylemi böylemi diye.....sebep biliyosun....bende doktor kapılarını aşındıran biri değilim zaman zaman senin gibii düşündüğümde çok oldu...pişman olmaktan korktum hep...olucağı varsa oluyor bir şekilde ama kendiliğinden ama bir sebeple birlikte gelicek bilemiyoruz...rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah... hayırlara yönlendirsin...bunun yanı sıra çokk uğraşıp yıllar sonra kendilinden gelen bebekler duyduk...problem varken bile hamile kalıp bebeklerini dünyaya getirenleri öğrendik...örnek olarakta kadında kan pıhtılaşması varmış hamile kalıp 7. ayda çocuğunu dünyaya getirmiş sıkıntılarıda olmuştur muhakkak ama doktor hamile kalmak zor demiş sen nasıl kaldın..buna benzerr bir sürü hikaye ....bizler bizim hikayemizi bilemiyoruz belkide bizler bu hikayeye yön verececiğiz...kendimizi bırakmadan büyük bir sabırla devam edeceğiz inşallah...güzel haberleri almak nasip olur hepimizeee....allah hepimizin yardımcısı olsun...bugünlerimize de şükür....derdin biri gider biri gelir...hakkımızda hayırlısıı böylemiş canım...

ben geldim bilmem farkettiniz mi ama bir haftadır yoktum..inşallah hepiniz iyisinizdir çok özledim burayı ve sizler

seyyancım dualarımı okudum ama bildirim yapamadım canım bulunduğumuz yerde cepten internete giremedik acıkın dağ başında oturuyozda..çok özür dilerim tüm arkadaşlardan hakkınızı helal edin ama bu hafta iki kere okurum..

tabiki merak ettik sen neredeydin bakalim :19:iyimisin canim hersey yolundadir insallah

canım nasıl özlettin kendini yaaaaaaa:52::52:

canım bende aynıyım valla patron iş veriyor 2dk geçiyor unutuyorum sonra soruyor hoppp işi verdiğini de unutuyorum ne zamandı diyorum:1::1:

aynen vallaa iyice şaşırdık kendimizii....insan abdest alırken 2 sn öncesini unuturmu ..namaz kılarken hep mi şaşırır...huzursuz oluyorum kendime kızıp duruyorum işte uğraşacak başka bişey bulamıyorum heral kendimle bozdum kafayı kimi yakalrsam kocayı buldum kocaya sarıyorum...şu bebişler gelsede bir paylasak oyalansak...ilerrde görcem senii öyle netlerde gezmeler falan ararsın çookkkk...

tabiki merak ettik sen neredeydin bakalim :19:iyimisin canim hersey yolundadir insallah

çok mutlu oldum bak şimdi:16::16::16::16: demek yokluğum farkediliyor.aklım hep burdaydı zaten..internetsiz kaldığımdan giremedim canımcım herşey yolunda iyiyim çok şükür..siz nasılsınız berinin keyfi yerinde mi..ayşenin bebişi acele ediyormuş son durum ne kendisi yok sana sorayım bari..

çok mutlu oldum bak şimdi:16::16::16::16: demek yokluğum farkediliyor.aklım hep burdaydı zaten..internetsiz kaldığımdan giremedim canımcım herşey yolunda iyiyim çok şükür..siz nasılsınız berinin keyfi yerinde mi..ayşenin bebişi acele ediyormuş son durum ne kendisi yok sana sorayım bari..

berinin keyfi yerinde cok sukur henuz pozizyon almamis popomuz ve kafamiz ayni hizada yatiyor:)ayseden haber alamadim senin bildigin kadarim bende ama cok sukur dogum yapmamis:52:

aynen vallaa iyice şaşırdık kendimizii....insan abdest alırken 2 sn öncesini unuturmu ..namaz kılarken hep mi şaşırır...huzursuz oluyorum kendime kızıp duruyorum işte uğraşacak başka bişey bulamıyorum heral kendimle bozdum kafayı kimi yakalrsam kocayı buldum kocaya sarıyorum...şu bebişler gelsede bir paylasak oyalansak...ilerrde görcem senii öyle netlerde gezmeler falan ararsın çookkkk...

canım unutkanlıktan bahsetmişken bende de durum aynı aynen namazda kaçıncı rekatta olduğumu unutuyorum makinadan çıkardığım tabakları mutfak dolabı yerine buz dolabına koymaya kalkıyorum..mutfağa gidip ne alcağımı unutup bekleyip geri geliyorum..bu halimi kafaya çok takıyorum çünkü yakın çevremde herkes farkında..

Back
X