Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedi

kan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı
doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...