Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ARKADAŞLAR BENDE 2 TANE YASİN OKUDUM 25 TANE aYETEL KÜRSİ OKUDUM BUGÜN...adet olduğum için okuyamamıştım..Ama ben listede yokum sanırım ..neysem Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu aralar hem yoğunum hemde grip olmuşum o yüzden pek giremedm buraya listede eksikler var sanırım kaç adet kaldı perşembe akşamı okuyabildiğim kadar okurum bende

çok şükür diyelim canım hastayım biraz grip oldum salgın heralde yataktan çıkamıyom :)

kızlar ikinizede geçmiş olsun bol bol c vitamini birde ballı zencefil iyi gelir deneyin mutlaka

bende okumaya başlayabilsem hergün bugün biter diyorum ama kürtaj sonrası kanamam bitmedi kızlar bu konuda bilgisi olan varmı ne kadar sürer

amin canım malesef sabah namazlarını rayına oturtamadım arada kalkamadıgım günlerde kahroluyorum....

Ayşeemm nasılsın bebişimm ben giremiyorum çok fazla kayınvalidem rahatsız ona gidip geliyorum her gün..

canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın..

bizim diğer topicten bi arkadaşında düşük oldu kendiliğinden düştü ama baya bekledi daha yeni bitti onun tahminim 1 ayı geçmişti..

perlanore==2 tane okudu
blowhole== 2 tane esma okudu
ozne hayat==2tan ayse035 okudu
redhairredgırl==2 tane ema okudu
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okudu
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okudu
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane esma okudu
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane ema okudu
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okudu
ozay37barış==3tane okuDU
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2taneyandev okudu
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okudu
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===10tane okudu
özlemlk==3tane okUDU
roseens ==2 tane iki tane saskınanne okudu
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane yandev okudu

özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okudu
rainsun=2 tane okudu

haberlerınızı beklıyoruz kızlar yenı lısteye başlıcaaaz[/QUOTE]

toplamamız gereken yasini şerif sayısı ==123 ..
okuduğumuz yasin i şerif sayısı==115
eksik ise 8 yasini şerif

saol canım dahada artıyor kanamam sanki bakalım hafta sonu geçmezse dr.giderim yine 13 gün oldu benimde sizede geçmiş olsun önemli değildir inşallah

arkadaşlar okuyamadan çıkıyorum kaç gündür topiği. Özlem arkadaşımızdan haber var mı? inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.Sevgiler

toplamamız gereken yasini şerif sayısı ==123 ..
okuduğumuz yasin i şerif sayısı==115
eksik ise 8 yasini şerif
[/QUOTE]

Canım ben 5 tane yasin okudum eksikler için birde 35 tane ayetel kürsi daha okudum Allah kabul etsin inş

canım benim kürtaj sonrası kanamam normal regli kanaması kadar sürdü ama yogun değildi 4 günden sonra lekelenme şeklinde olmuştu.ama o kürtajdan kürtaja değişiyomuş 40 gün lekelenmesi süren varmış...

Kızlar nasılsınız ...
Ben geldim..
Kaçgündür annemlerdeydim..sizleri çoooooooooooookkkkkkkk özledim54:
Nasılsınız neler yapıyorsunuz

3 yasinde ben okudum allah kabul etsin yarın bağışlayacağım inş..
Yeni listede yarın hazır olur inş.

çok şükür iyiyim canım..
Allah sifa versin inş gel topiğe ya özlüyoruz

Canlarım bazı yaşlı kadınlar varmış çocuğu olmayan kadınların karnına masaj yaparmış ve çocuk olurmus..hiç duydunuzmu..
Benim yengemin amcamın gelininin çocugu olmuyordu gittiler o ay oldu

Ayse cim nasilsin? Bugun aklimdan gecti ne yapti acaba nasil dedim?Dualarimizi Allah kabul eder ins.
Yeni listede cnm Periyodik donemden dolayi 10 gun okuyamicam cnm. Eger listeye yazarsin bilgin olsun mecburen gec bitirebilirim yani.

Canlarım bazı yaşlı kadınlar varmış çocuğu olmayan kadınların karnına masaj yaparmış ve çocuk olurmus..hiç duydunuzmu..

evet ayşecim bende duydum,göbekmi çekiyorlar napıyorlar bilmiyorum,zararlı olabilir belki,nerdeymiş şu yaşlı teyze bi gitseydik bee..belkim olurdu bebiş..

Ayşeciğim ben 3 yasin haricinde 5 tane daha demiştim onuda okudum bilgin olsun.Allah kabul eder inşallah

Ben geçende bir arkadaşımdan dediğinin benzerini duydum.Eski ebeler öyle yaparmış.Yatağa sırt üstü uzanıp bacaklarını kendine doğru çekip göbek deliğine baş parmağınla bastırıyormuşsun.Çocuğu olacak bir bayanın oraya bastırdığında nabız gibi atarmış ozman çocuğu olacak demekmiş.Ama hiç atmazsa bir sorun var demekmiş yani olması zormuş.Geçende öyle duydum bende nekadar doğru bilemeyiz tabiki.Ama eski ebeler bunun gibi şeyler yapıp bilirmiş sorunu varmı yokmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…