Kızlar nasılsınız ...
Ben geldim..
Kaçgündür annemlerdeydim..sizleri çoooooooooooookkkkkkkk özledim54:
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
amin amin inşallah bu mübarek cuma gününde rabbim bizleri afetsin tez zamamnda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimizeHabibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
canım hoşgeldin bizde seni özledik moralin daha iyi değilmi
ayse cim nasilsin? Bugun aklimdan gecti ne yapti acaba nasil dedim?dualarimizi allah kabul eder ins.
Yeni listede cnm periyodik donemden dolayi 10 gun okuyamicam cnm. Eger listeye yazarsin bilgin olsun mecburen gec bitirebilirim yani.
iyiyim sükür canım sen nasılsın? Tamam sen ookumaya devam edecegin zaman söylersin eklerimm inş.. Diğer duaların ne oldu okuyormusunuz
hayırlı cumalar kızlarrr...
Aysecim hoşgeldin cnm
şimdi ben annemlere gittim ya işte beni zorla götürdü kadına
Kadın ilk önce göbegimin biraz aşağısına bastırdı rahim yerinden kaymış dedi elini gezdirdi sağ tarafına girmiş dedi elini bastırdı acı hissediyormusun dedi gercektende acıdı..işte buraya gelmiş dedi..sonra ovalayarak eliyle göbegimin biraz altına getirdi 2 gün gittim yanına.. ..bana senin sorunun bu bu yüzden çocuk olmuyo dedi..eve gidince 15 20 gün çok dikkat et ağır kaldırma merdivenlerden zıplama koşma dedi..zayıfsın bu yuzden çabuk düşer bakalım nasıp artık
ben henüz okuyamadım kızlar. Ama bu akşam kesinlikle 3 tane okucam. Eksikleri hesaplarken 3 tane düşebilirsiniz. Allah kabul etsin inş.
canım geçmiş olsun inşallah işe yarar.benim dediğime benziyor bakkoca karı şeylerine inanmayın derler ama eski ebeler bu işi biliyor gibi hayırlısı olsun dikkat kendine inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz şu mübarek cuma gününün hatırına
hoşbuldum canım nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?