Hayırlı olsunn... O kadar meblağı kabul etmediğine göre sıkıntı büyük demektir. Hayrola...
ben anlaştığımdan daha fazla saat derslere girmeye başladım. müdüre de maaşımı arttırmasını söyledim bu ay idare et önümüzdeki ay arttıralım dedi.bu ay da yok ben öyle şey demedim dedi. öyleyse ben ayın 8 inde ayrılıyorum dedim tamam dedi. bi kaç gün sonra aradı sinirin geçtimi diye, ben de sinirli değildim dedim. 4 katı zamlı teklif verdi, ben de hayır dedimbi kere güven sarsılınca gerisi gelmiyor ben de. öğretmen mi yok her yerde dolu? dersanenin en berbat sınıflarını verdiler şimdi çok iyi durumdalar. netleri de notları da yükselti. aynı performansı gösterecek birini bulamayacaklarını biliyolar sanırım.
Hayırlı olsunn... O kadar meblağı kabul etmediğine göre sıkıntı büyük demektir. Hayrola...
ben anlaştığımdan daha fazla saat derslere girmeye başladım. müdüre de maaşımı arttırmasını söyledim bu ay idare et önümüzdeki ay arttıralım dedi.bu ay da yok ben öyle şey demedim dedi. öyleyse ben ayın 8 inde ayrılıyorum dedim tamam dedi. bi kaç gün sonra aradı sinirin geçtimi diye, ben de sinirli değildim dedim. 4 katı zamlı teklif verdi, ben de hayır dedimbi kere güven sarsılınca gerisi gelmiyor ben de. öğretmen mi yok her yerde dolu? dersanenin en berbat sınıflarını verdiler şimdi çok iyi durumdalar. netleri de notları da yükselti. aynı performansı gösterecek birini bulamayacaklarını biliyolar sanırım.
ben anlaştığımdan daha fazla saat derslere girmeye başladım. müdüre de maaşımı arttırmasını söyledim bu ay idare et önümüzdeki ay arttıralım dedi.bu ay da yok ben öyle şey demedim dedi. öyleyse ben ayın 8 inde ayrılıyorum dedim tamam dedi. bi kaç gün sonra aradı sinirin geçtimi diye, ben de sinirli değildim dedim. 4 katı zamlı teklif verdi, ben de hayır dedimbi kere güven sarsılınca gerisi gelmiyor ben de. öğretmen mi yok her yerde dolu. dersanenin en berbat sınıflarını verdiler şimdi çok iyi durumdalar. netleri de notları da yükselti. aynı performansı gösterecek birini bulamayacaklarını biliyolar sanırım.
bazen mesaj gitmiyor, tekrar yolluyorum bu sefer de hepsi birlikte gidiyo:)
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz allah dualarımızı kabul etsin inş herkese hayırlı cumalar
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmiş duaları tez zamanda kabul olsun inşallah
kesinlikle güven çok önemli gitti mi gelmiyor çünkü muhakkak bulursun Allahın izniyle rahat edebileceğin bir iş inşallahhhh
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz Allah dualarımızı kabul etsin inş herkese hayırlı cumalar
Sağolasın aminnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz Allah dualarımızı kabul etsin inş herkese hayırlı cumalar
msj tekrarı............
arkdasım benıde ekle lısteye bende okurum rabbım hepımızı bebeklerımıze kavustursun..aminn
Yeni Yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuyacak
aruna==3tane okuyacak
BAHAR27==3 TANE OKUYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2tane okuyacaK
turkuaz== 2tane okuyacak
taylandilek=1 tane okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okuyacak
E_M_A==2tane okuDU
CANDAN==2 TANE OKUYACAK
rainsun==2 TANE OKUYACAK
ecrin007==2 tane okuyacak
dilek==2 tane EMA okuDU
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okuyacak
mausi==2 tane okuyacak
ASBELOVE ==2 tane okuyacak
KEYFİMBİLİR==2 tane okuyacak
ecrin23==?
bu hafta dualarımız yandev ve melek04 arkadaşımız için..seminay ve özlemlk arkdaşlarımızı listeden çıkarmadım ..
inş.enn yakın zammanda dönerler aramıza..
yasinleri haftaya perşembeeye kadar bitirmeye çalışalım kızlar
beni de ekler misiniz listeye 3 Yasin de ben okuyacağım inşallah...bu arada yeni üye oldum :) ve evliliğimde yeni ama duaya şimdiden başlamak lazım..Rabbim herkese hayırlı afiyetli evlatlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?