Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.3 yılda böyle geçti Allah hayırlı sağlıklı birde evlat nasip eder inşallah.Bana isteyen herkeze

Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.3 yılda böyle geçti Allah hayırlı sağlıklı birde evlat nasip eder inşallah.Bana isteyen herkeze

rabbım daha mutlu huzurlu seneler nasıp etsın inşallah canım4.yılınıza girerken bebişinle birlikte gırersınız inaşşallah

canım mide koruyucusu ile içsen olmazmı

Canım bende hazır 100tane okunmuş var eklersen mutlu olurum

Bende bişey yok sanırım sadece prolaktin 29 çıktı sınırda dedi dr. önce eşinin sorununu çözelim dedi şimdi test üzerine test yapıyorlar canım benim dr.um eşinin yazısı gelsin aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçelim dedi ama bi kaç fikir daha almak istiyordum ama bu seferde kafam karışır diye korkuyorum bilmiyorum yani canım
Sağol canım peki sen tüp bebek konusunda ne düşünüyorsun?

tamam canım ekleyeceği inş.

arkadaşlar şu an ne duası okuyorsunuz katkım olsun isterim

arkadaşlar şu an ne duası okuyorsunuz katkım olsun isterim

Canım her hafta 2 veya 3 arkadaşa 41 'er tane yasin okuyoruz bir de 1000 ayetel kürsi her cuma Ayşe arkadaşımız o hafta kimler için okunduysa bağışlama yapıyor.Sende kaç tane okuyabilirsen bildiriyorsun Allah kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…