Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Umarım sınavlarınızda istediğiniz başarıyı elde edersiniz Rabbim zihin açıklığı versin

tamam cnm bende 100 tane okurum ayetel kürsi inşallah kim yazıyorsa yazı versin.okuduğum günün önemi yoksa okuyunca buraya yazarım.

ben 100 kesin okurum insallah fazlada okuyabilirim belki.yasinde 3 4 okurum herhalde tam sayi veremiyorum aslinda bu hafta bi bakalim ne kadar okuyabilicem ama okuyabildigim kadar okurum insallah

tamam cnm bende 100 tane okurum ayetel kürsi inşallah kim yazıyorsa yazı versin.okuduğum günün önemi yoksa okuyunca buraya yazarım.

Canım Ayşe'm yazar nete girince.Haftaya cuma bağışlama yapılacak o zamana kadar okuyabilirsin perşembe gününe kadar bitirirsen daha garanti olur :)

Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü.3 yılda böyle geçti Allah hayırlı sağlıklı birde evlat nasip eder inşallah.Bana isteyen herkeze

Baharcığım nice yıllaraaaaaaaaaa inşallah, sağlıkla, sevgiyle, saygıyla, huzurla upuzun ve daha nice mutlu yıllara.

inşallah, inşallah. Seneye veya bir dahaki seneye muhtemelen zaten üç kişilik kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü kısmetse ve inşallah.

(Evlilik yıldönümünüzde bebeği bana bırakabilirsiniz, şimdiden söyleyeyim de, ömrüm olursa inşallah Canndann teyzesinde kalır siz de iki kişilik güzel bir organizasyon yaparsınız, biz de minikle saatlerce birlikte olma fırsatı bulmuş oluruz.

Öpüyorum seni çooookkk. Görüşmek üzere. Sevgimle

kızlar günaydın iyi hafta sonları kız kardeşim tüp bebek yaptırdı bu gün kan vermeye gitti 2 saat sonra çıkacakmış sonuç hayırlısıyla güzel haberler nasip olur inşşşş

yandev ve melek04 için ayet el kursi listesi

ayse035==100 tane okuyack
esmavsc==100 tane okuyacak
perlanore ==50 tane okuyacak
ema==100 tane okudu
Muhat==300 tane okuyacak
witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okuyacak
rdlpstck==100 tane okuyacak
nekadaarzor==100 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

Ayşecim canım meraba nasılsın ? bi kaç gündür uğrayamadım hastaydım abdestimi aldım hemen dönüş yaptım :) 100 ayetel kürside ben okuyabilirim akşam yasin listesinde ismimi göremedim ne zamana kadar okuncak ve kaç adet ?

ayşecim biraz önce gördüm 2 tane yasin okuyacak yazmışsız Allah izin verirse yarına tamamlarım ve tamamlayınca seni haberdar ederim canım

iyi akşamlar hanımlarr dualarınıza bende katılmak isterimm
ne okuyacagımı ve nekadar okuyacagımı söylerseniz sevinirimm

rabbım daha mutlu huzurlu seneler nasıp etsın inşallah canım4.yılınıza girerken bebişinle birlikte gırersınız inaşşallah
Aminn canım Allah razı olsun hepimiz için nasip olsun inşallh
canım nasılsın..
Nasıl geçti yıldonumu supriz yaptımıeşin
Canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın?Güzel geçti ben ona oda bana süpriz yapmış oldu
Canım ben igne aşılama klomen tedavisi olmadım hiç.3 doktora göründük.Üçüde eşinin sperm değerine göre aşılama tutma çok düşük zaman kaybı olmadan tüp bebek yaptırın dediler.Bunlardan birisi tüp bebek merkeziydi zaten söyleyen.Ben işe girersem yaza kadar 1 defada olsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum içimde kalmasın belki tutar diyorum.Ama olmazsa mecbur tüp bebek.Sizde 1 doktora gittiyseniz yine gidin başka doktora onunda fikrini alın canımAllah şifa versin ve bebek nasip etsin sizede
çolukluuuuu çocukluuuu nice yıllara canım benimmm
Aminn canım Allah razı olsun sizlerede inşallah
Ayy Candan Ablacığım ne kadar iyi yüreklisin sen böyle.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin ailenle birlikte.İnşallh abla o günlerde gelirde görürüz hep birlikte

canım nice nice yıllara
Canım çok teşekkürler Allah razı olsun
Üzüldüm canım ya tüp bebekti değilmi.İşte ne kadar zor isyan etmiş gibi olmayımda o kadar para biriktir ver sonra tutmama şansı olsun çok zor Allah yardımcımız olsun hayırlısı olsun inşllh tüpe gerek kalmadan olur bebekleri
Baharcım nice mutlu senelere
İnşallah bir daha ki seneye bebişinizle grersiniz.......

Canım çok teşkkürler Allah razı olsun amin hep birlikte inşallh

YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM :26::26::26:AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER:26::26::26: BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ:26::26::26: 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI:26::26::26 EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:44::44::44: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS:26::26::26::26: BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN BU KADAR BEKLERKENNN NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN:26::26::26::26: AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI MEYVE VERMEYECEKMİBİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMMALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE Eki Görüntüle 566065 Eki Görüntüle 566065 Eki Görüntüle 566065 Eki Görüntüle 566065

Son düzenleme:
evet canım tüp bebektiiiii 2. Denmesiydi :26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım kendi tedavilerimdeki kadar çok yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…