Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eveet cok zordu.ama gecti.babamada o kadar cok benziyorum babamin kopyasiyim resmen.annem sarisin babam esmer bendede sarisinligin s si yok.kendime bakip babami hayel ederim zaman zaman

benide ekleyin ..bende okuyabilirimm...rabbim hepimizin yardımcısıı olsunn... burdaki herkesin hayırlı haberlerini alırız inşallahh....çoğu kez düşündüm bu şekilde okumayıı fakat sayı tamamlama ve dağıtma konuşunda endişeli olduğum için ....bir türlü yapamadım ..sadece kendim okuyorum allah herkesin dualarını kabul etsinn....

30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.

Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum.

Herşey kısmetle canım hem tek bedenen orda olman önemli değil ki sen ruhen ordaydın zaten.....

Gün gelecek sevinçlerimizi paylaşacaz burda inş canım Rabbim o günleri göstersin inş hepimize

İnşallah inşallah canım temennimiz o yönde.....

bu hafta dualarda benim sıram çok heyecanlıyım

Canım batında bu hafta hayırlı haberler verirsin inşallah bizleree

GEÇEN HAFTA BÖYLE DEMİŞTİM CANIM İÇİMDEN GEÇMİŞTİ YANDEV İN HABERİNİ ALDIK BU HAFTADA GÜZEL HABERLER ALICAZ İNŞALLAH

Ayşeden alacağız Ayşeden inşallahhhh ilk

Canım yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimal bence bir an önce bir test yap bu belirsizlikten kurtul bir an önce

Hoşgeldin canım Ayşem seve seve alır seni de listeye :)

aramıza hoşgeldin canım..yeni liste yarına belli olur ekleyeceğim senide kendinden bahsedermisin..seni tanıyalım

canım aramıza hoşgeldin inş bebiş vardır test yap ya ben merak ettim
listeye ekleyeceğim..

hoşgeldin inşallah meleğin seninledir

Ayşecim kusuruma bakma canım uzun zamandır okuyamadım.....
iş güç derken kafam çok karmakarışıktı.....
150 tane Ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin..
sırada kim varsa Allah işlerini rast getirsin......

Canım yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimal bence bir an önce bir test yap bu belirsizlikten kurtul bir an önce

Bilmiyorum ki kuzum inşaallah öyledir.Daha önce strese bağlı gecikmelerim çok oldu,adetlerim düzensizdi,soğan kürü yaptım;birkaç aydır düzene girdi hamdolsun.Ama şimdi yine gecikti hemde bir hafta,adet olacakmışım gibi sancılarım var,ümitlenmiyorum oyüzden,hayırlısı

Hoşbuldum canım,bak burda da buluştuk

canım aramıza hoşgeldin inş bebiş vardır test yap ya ben merak ettim
listeye ekleyeceğim..

Hoşbuldum canım.Testlere güvenemiyorum,daha önce de gördüm ikinci çizgiyi hemde ard arda,ama kan testinde negatif çıktı.Bakalım biraz daha gecikirse,o zaman yapayım diyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun,hergün dua ediyorum Rabbime

Ama test yap test yap gecikme farklı bişey birgün gelip kesilmesi farklı bişey tatlım hem içinde kuruntu yaparak psikolojik olarak da geciktiriyor olabilirsin yap testini negatifse bilirsin beklersin ama değilse dr.a gidersin ya takviye alman gerekiyorsa hamişsende ne olacak ya bekleyerek bebeğine zarar veriyorsan

Ay canım öyle mi diyosun ya,ne yapsam bilemedim şimdi.Önceden çok takardım,psikolojik olarak etkilenirdim her şekilde.Şimdi kafamdan atmıştım oluruna bıraktım.Adet olacak gibi de sancılarım var,içimden de gelmiyor açıkçası test yapmak.Ama şimdi bilemedim ya,varsa belli olur mu peki...Yarın sabah yapayım kararsız kaldım :26:

yok canım ne kusuru insanız işimiz gucumuz olabiliyo..allah razı olsun canım ..yasınlerede katılacakmısın yasın sırasına ekleyeym sıran gelince sanada dua ederiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…