yeni listemiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarımız tez zamanda bebiş haberlerini versin inşallah
bu hafta dualarda benim sıram çok heyecanlıyım
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
geçen hafta böyle demiştim canım içimden geçmişti yandev in haberini aldık bu haftada güzel haberler alıcaz inşallah
eveet cok zordu.ama gecti.babamada o kadar cok benziyorum babamin kopyasiyim resmen.annem sarisin babam esmer bendede sarisinligin s si yok.kendime bakip babami hayel ederim zaman zaman
belki de bebişin seninle ve dualarımızı bebeğine de bağışlamış oluruz inşallah :)
canim ben gurbet geliniyim.hollandada yasiyorum buraya bir turlu alisamadim aradan 11 yil gecti hala yok alisamiyorum.ama esimi seviyorum o yuzden katlaniyorum.yeni geldigimde kaynana gorumce kaynim felan beraber yasadik zaten bir turlude alisamadim esimle problemler,sonra.ben babami tanimadim hic uvey babamla buyudum,o ara oda vefaat etti ben cenazesine gidemedim yillarca bani ekmeyiyle buyuten adamin cenazesine gidemedim...pasoport problemlerim vardi..neyseki hersey halloldu hepsini atlattim Allahin izniyle bide bebeyimiz olursa tamam.daha ne isterimki
Gün gelecek sevinçlerimizi paylaşacaz burda inş canım Rabbim o günleri göstersin inş hepimize
bu hafta dualarda benim sıram çok heyecanlıyım
GEÇEN HAFTA BÖYLE DEMİŞTİM CANIM İÇİMDEN GEÇMİŞTİ YANDEV İN HABERİNİ ALDIK BU HAFTADA GÜZEL HABERLER ALICAZ İNŞALLAH
30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum.
30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
benide ekleyin ..bende okuyabilirimm...rabbim hepimizin yardımcısıı olsunn... Burdaki herkesin hayırlı haberlerini alırız inşallahh....çoğu kez düşündüm bu şekilde okumayıı fakat sayı tamamlama ve dağıtma konuşunda endişeli olduğum için ....bir türlü yapamadım ..sadece kendim okuyorum allah herkesin dualarını kabul etsinn....
30 kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 kasım'da oldum,birgün önce yani.sadece ogün geldi,devamı yok.bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.of bilmiyorum kafam çok karışık.inşaallah meleğimin müjdesini rabbim bu aya yazmıştır.herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.dua eder misiniz banada.fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.bende katılmak istiyorum.
30 kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 kasım'da oldum,birgün önce yani.sadece ogün geldi,devamı yok.bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.of bilmiyorum kafam çok karışık.inşaallah meleğimin müjdesini rabbim bu aya yazmıştır.herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.dua eder misiniz banada.fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.bende katılmak istiyorum.
Canım yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimal bence bir an önce bir test yap bu belirsizlikten kurtul bir an önce
Hoşgeldin canım Ayşem seve seve alır seni de listeye :)
canım aramıza hoşgeldin inş bebiş vardır test yap ya ben merak ettim
listeye ekleyeceğim..
hoşgeldin inşallah meleğin seninledir
Bilmiyorum ki kuzum inşaallah öyledir.Daha önce strese bağlı gecikmelerim çok oldu,adetlerim düzensizdi,soğan kürü yaptım;birkaç aydır düzene girdi hamdolsun.Ama şimdi yine gecikti hemde bir hafta,adet olacakmışım gibi sancılarım var,ümitlenmiyorum oyüzden,hayırlısı
Hoşbuldum canım,bak burda da buluştuk
Hoşbuldum canım.Testlere güvenemiyorum,daha önce de gördüm ikinci çizgiyi hemde ard arda,ama kan testinde negatif çıktı.Bakalım biraz daha gecikirse,o zaman yapayım diyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun,hergün dua ediyorum Rabbime
Ama test yap test yapgecikme farklı bişey birgün gelip kesilmesi farklı bişey tatlım hem içinde kuruntu yaparak psikolojik olarak da geciktiriyor olabilirsin yap testini negatifse bilirsin beklersin ama değilse dr.a gidersin ya takviye alman gerekiyorsa hamişsende ne olacak ya bekleyerek bebeğine zarar veriyorsan
ayşecim kusuruma bakma canım uzun zamandır okuyamadım.....
Iş güç derken kafam çok karmakarışıktı.....
150 tane ayetel kürsi okudum allah kabul etsin..
Sırada kim varsa allah işlerini rast getirsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?