Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah razı olsun canım amin inşallah:34::16:

Sağol candan ablacığım ismin gibi gerçekten çok candansın sen ya:1::34:beni aradın hayırladın allah razı olsun senden yakın zamanda tanışıp görüşmek dileğiyle inşallah:34::54:

Evert öyleymiş çok mutlu oldum:16:

Canım hoşgeldin aramıza:1:inşallh görüşrüüz.bizim bursalılar topiğine gelsene biz buluşup piknik yapmıştık merinosta yeniden buluşma olursa bekleriz seni candan ablayı.keşke diğer arkadaşlarda gelse ne gzüel olurdu:1::10::34:

Hadi hayırlısı olsun canım inşallh işe yarar:16:

Allah iyi etsin canım bebişinle birlikte:nazar::49::16:

Canım sen bursanın neresindendi?:1:ben mudanyadayım işe girince tatilim hafta sonları cumartesi pazar tatil müsait bir gün görüşmek isteyenlerle görüşrüüz inşllah.seni bursalılar topiğine bekliyoruz arada gelirsin:34:bu arada benimde adetlerim gecikiyor hep bu ay yine söktürücüyle oldum:31:

Canım allah razı olsun rabbim gönlünce versin sağlıkla bebeğimne kavuş inşallh.okuduğun için çok saol canım:16::54:

Canım benim ya keşke yakın olsaydık:31::10:gönüller bir olsun ayşeciğim oda olur belki birgün:34:

Olur iyi fikir:1::10:

Keşkeeee yolun düşerse bekleriz canım:16::10:

Ne güzel yamzışsın öyle.hani derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi:1:allah bizlerede nasip eder inşallh:16:

Doğru demişler şimdikiler pek bir nazlı tuzlu .eskiden yokluk varmış ama huzur daha çokmuş:31:

Hayırlısı canım inşllh hamileisndir:16::49:

Ayyy öylemi ne güzel ya bursalılar topiğinede bekleriz.:16::3:

canım benim inş.bigun görüşmek nasip olur..evet bu zamanın insanları yetinmeyi bilmiyorlar..
Sen işemi başladın

canım 3yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah
sana ve özleme tez zamnda hayırlı sağlıklı ikiz üçüz evlat:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Esmacımada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin:emir_bebek::emir_bebek:
Amin

canım üçüz çok değil mi :18: Ben bitane istiyorum:1:
Rabbim nasip etsinde bakarız allahın izni ile

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
[/QUOTE][/QUOT

3 tane yasin-i şerif 50 tane ayetel kürsi okudum allahım kabul etsin inşallah :nazar:

çok sağol .. Hamdolsun ben iyyiym canım hamilemiz yok daha ama eslemliva dan haber bekliyoruz günleri geçmişti..inş.hamiştir

sen nasılsın neler yapıyorsun

çok şükür iyiyim canım aynı valla evdeyim işte dersti evdi geçinip gidiyorum.inşallah hamiledir rabbim gönlüne göre versin.

esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için 3 yasini okudum canım rabbım butun dualarınızı kabul eder ınsallah aminn

iyidir iyidir üçüz kafanı kaşımaya vaktin kalmasın:9::9::9:

aynen öyle olur zaten ..bi tanıdığımızın bi çocugu var atık çocuk dusunmuyorum derdi her defasında .. Ve çok gezen biridir yerinde durmaz..ama ikizlere hamile oldugunu duyunca sok oldu ben ne yaapacam sımdı dıyo...bence gezmeyecegiine yanıyor:1::1::1::1::1::1:

Emaa canım hoşgeldin nasılsın belin nasıl oldu

Hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın belim ilk günlerde ki gibi ağrımıyo ama hala yatıp dinleniyorum çok tembelleştim şimdilik ameliyata gerek yok dedi doktor biraz daha yatıp dinlenmem lazımmış bitanem

hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın belim ilk günlerde ki gibi ağrımıyo ama hala yatıp dinleniyorum çok tembelleştim şimdilik ameliyata gerek yok dedi doktor biraz daha yatıp dinlenmem lazımmış bitanem

iyi çok sukur canım çok sevindim..bol bol dinlen yorma kendini ağır iş yapma canım

Back
X