- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
iyi çok sukur canım çok sevindim..bol bol dinlen yorma kendini ağır iş yapma canım
Allah razı olsun canım seninde bir ara bel ağrın vardı geçti inşallah bu arada dilek nasıl canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi çok sukur canım çok sevindim..bol bol dinlen yorma kendini ağır iş yapma canım
bence deBende hep ikiz veya üçüz istiyorum
o zaman inş. üçüzün olur.
Hadi amin deyin arkadaşlar
allah razı olsun canım seninde bir ara bel ağrın vardı geçti inşallah bu arada dilek nasıl canım
Canımmm hoşgeldin nasılsın
canım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya
iyiym sen nasılsın nerelerde kaldın geciktin bugun..
canım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya
canımsın sen.ilk önce ben amin diyeyim o zaman.bir rüya gördüm rüyamda allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat ver diye yalvarıyorum.sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın duaların etkisinde kalıyoruz galiba.rabbim sana da burda ki ve çevremizde ne kadar evlat isteyen kişiler varsa hepsine nasip etsin inşallah hayırlısıyla
o zaman inş. üçüzün olur.
Hadi amin deyin arkadaşlar
amin amin amin inşallah
ayse eğer söylemek istersen tabi.. Sizin nedne kaynaklı olmuyor. Hani sorun yok hiç bi sorun ama lmuyor gibimi durumunuz?
Kardeşin inş düzelir ama ona sakin bir hayat lazım
Canımsın sen.İlk önce ben AMİN diyeyim o zaman.Bir rüya gördüm rüyamda Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat ver diye yalvarıyorum.Sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın duaların etkisinde kalıyoruz galiba.Rabbim sana da burda ki ve çevremizde ne kadar evlat isteyen kişiler varsa hepsine nasip etsin inşallah hayırlısıyla
neden söylemeyeyim canım ..eşimde bi problem yok ama bende polikistikover var ama suan kistler yok .. Dr sebebi açıklanamayan infertilite diyo ..olmaması için sorunlarınız yok diyo..
Kardeşim sakın olamıyo malesef kaynana 3 görümce 2 kayını var
hoşbulduk canım.
Ayse görevimi nasıl iyi yapabiliyor muyum? :86::86::86::86::86::86::86::86:
kıs bende geçen uyku ile uyanma arasında içimden yasin okuduğumu farkettim. aklımda ezberimde kalan yerleri. sonra uyandım dedim anam ne oluyor kafayı mı yiyom diyenormal değil herhalde dedim.
ben buranın dışında da sürekli bir arkadaş ile dua okuması yapıyoruz haftalık. sürekli kendiden okurum vs. dedim ne oluyor yaaawww. neyseki düzeldi son günlerde![]()
Ne güzel işte gece gündüz dualı bir ağıznazar değmesin Allah'ım herkese nasip etsin inş canımıniçi..