Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

o zaman inş. üçüzün olur.
Hadi amin deyin arkadaşlar

Canımsın sen.İlk önce ben AMİN diyeyim o zaman.Bir rüya gördüm rüyamda Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat ver diye yalvarıyorum.Sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın duaların etkisinde kalıyoruz galiba.Rabbim sana da burda ki ve çevremizde ne kadar evlat isteyen kişiler varsa hepsine nasip etsin inşallah hayırlısıyla

allah razı olsun canım seninde bir ara bel ağrın vardı geçti inşallah bu arada dilek nasıl canım

canım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya

1 yasin ve 1 meryem suresi isteyen arkadaşlar vardı ben okurum demiştim ve okudum topiğe girerler galiba haberleri olsun.Rabbim dualarını kabul etsin inş

canım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya

Dr öyle diyorsa sorun yok o zaman inş canım.Dilek doğruyu söylüyordur inş içini ferah tut canım.Bu da bir imtihan işte herkesin ayrı ayrı imtihanı oluyor Rabbim imtihanınızı kolay geçirsin canım benim Dilek inş sağlığına kavuşur

ayse eğer söylemek istersen tabi.. sizin nedne kaynaklı olmuyor. hani sorun yok hiç bi sorun ama lmuyor gibimi durumunuz?
kardeşin inş düzelir ama ona sakin bir hayat lazım

canımsın sen.ilk önce ben amin diyeyim o zaman.bir rüya gördüm rüyamda allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat ver diye yalvarıyorum.sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın duaların etkisinde kalıyoruz galiba.rabbim sana da burda ki ve çevremizde ne kadar evlat isteyen kişiler varsa hepsine nasip etsin inşallah hayırlısıyla

canım benim guzel bi ruya görmussun..biz her anımızda biz bunu allahtan istiyoruz..etkisinde kalıyoruz o yuzden görüyoruz bu tarz ruyaları

ayse eğer söylemek istersen tabi.. Sizin nedne kaynaklı olmuyor. Hani sorun yok hiç bi sorun ama lmuyor gibimi durumunuz?
Kardeşin inş düzelir ama ona sakin bir hayat lazım

neden söylemeyeyim canım ..eşimde bi problem yok ama bende polikistikover var ama suan kistler yok .. Dr sebebi açıklanamayan infertilite diyo ..olmaması için sorunlarınız yok diyo..
Kardeşim sakın olamıyo malesef kaynana 3 görümce 2 kayını var

Canımsın sen.İlk önce ben AMİN diyeyim o zaman.Bir rüya gördüm rüyamda Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat ver diye yalvarıyorum.Sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın duaların etkisinde kalıyoruz galiba.Rabbim sana da burda ki ve çevremizde ne kadar evlat isteyen kişiler varsa hepsine nasip etsin inşallah hayırlısıyla

kıs bende geçen uyku ile uyanma arasında içimden yasin okuduğumu farkettim. aklımda ezberimde kalan yerleri. sonra uyandım dedim anam ne oluyor kafayı mı yiyom diye :27::27::27::27: normal değil herhalde dedim.
ben buranın dışında da sürekli bir arkadaş ile dua okuması yapıyoruz haftalık. sürekli kendiden okurum vs. dedim ne oluyor yaaawww. neyseki düzeldi son günlerde :27:

neden söylemeyeyim canım ..eşimde bi problem yok ama bende polikistikover var ama suan kistler yok .. Dr sebebi açıklanamayan infertilite diyo ..olmaması için sorunlarınız yok diyo..
Kardeşim sakın olamıyo malesef kaynana 3 görümce 2 kayını var

ya biizim bir tanıdık var onlarında olmuyordu. sebepsiz yere. sonra kadına bir ameliyat dediler ama bu çocuk için değil başka ameliyat. o arada bir bakıyorlar onca testte vs görünmeyen bir çeşit tuhaf kist. yerini hatırlamıyom. o arada başka doktorlarıda ameliyata çağırıp aldırtıyorlar.
şimdi oldu. böyle enterasan şeylerde var yani. başka ameliyat yıllardır uğraştıkları şey için vesile oldu. belli olmaz ne olur yarın bir bakmışın doğal yolla hoppp bebiş karnında

kıs bende geçen uyku ile uyanma arasında içimden yasin okuduğumu farkettim. aklımda ezberimde kalan yerleri. sonra uyandım dedim anam ne oluyor kafayı mı yiyom diye :27::27::27::27: normal değil herhalde dedim.
ben buranın dışında da sürekli bir arkadaş ile dua okuması yapıyoruz haftalık. sürekli kendiden okurum vs. dedim ne oluyor yaaawww. neyseki düzeldi son günlerde :27:

Ne güzel işte gece gündüz dualı bir ağız :nazar: nazar değmesin Allah'ım herkese nasip etsin inş canımıniçi..

Ne güzel işte gece gündüz dualı bir ağız :nazar: nazar değmesin Allah'ım herkese nasip etsin inş canımıniçi..

kıs iyide yatarken abdestsin bozulmuş, olmamış oluyor. ben abdest olmadna okuyamyı genel anlamda da yapmam özen gösteriyom o konuda.
ama yasin ezbere okiyim diye çabalıyorum. belki ondan etkilendim. yada yatarkende okur öyle yatarım yada onun etkisi mi oldu ne anlamadım.

Back
X