evet cnm apartman sadece gorunce merhaba okadar.zaten bıraz dedıkoducu ınsanlar cokta goruşmek ıstemıyorum
ohhh mis dinlen şimdi sonra bebişler gelince çok yorulacaksın nasıl olsa
ay bebişler dedim Allah mı söyletti ne
selam kızlar bugün 14. gün. yarın hasta olmam lazım. test yapacaktım bu sefer vazgeçtim. yarın yapayım diyorum.
ben kafama bısey takıldıgı zaman devamlı arar soraarım..
namazlarınızı kıldınız mı
ben bılmıyodum cnm yeni ogrendım.bızde hoca cok oldugu ıcın onlara soruyorum
selam kızlar bugün 14. gün. yarın hasta olmam lazım. test yapacaktım bu sefer vazgeçtim. yarın yapayım diyorum.
Rabbim hepinizden razı olsun..dualarımız kabul olur inş..
Aşılamam çok rahat geçti.ve bebişleri aldım geldim
..inş.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder hepimize
ayşecim hakkında hayırlısı olsun cnım inşallah gercektende alıp gelmişsindir bebeklerınıhoşbuldum canım iyiiym sen nasılsın
ağrı olacak diye çok korkmustum ..şükür hiç hissetmedim..
canım sen hamilemiıydın..
ben kıldım cnm sen kıldın mı
cnm bence 40 tane tılavet secdesı yapman lazım. ama yınede ara istersen
apartmandamı oturuyordun canım..
aslında birbirlerine çok ıyı olan komsular gorunce özeniyorum
malesef yok benim burda cevrem..hiç arkadasım yok
canım şimdi sordum benim alt komşum hoca, 40tane tilavet secdesini yapacakmışsın çünkü artık biliyorsun. geçmişte bilmediğin yapmadığın secdelere niyet ederek kılabilirsin. Allah kabul etsin
kontorum olsaydı ben arardım canım hiç bekletilmeden ulasıyorum her defasında
inş rabbim söyletmıstır..inş.vardır canım yaa
canım ben senin hamile olduğunu bilmiyordum hayırlısı olsun ama biraz bekle derim haftanla uyumlumu gidiyorsun yani bebeğin görünüyormu
teşekkür ederim canımmm yapacağım inşallahhhh
kıyamam benim var komşum bi tane ama annem yaşındaama harikadır herşeyimi bilir param yok derim çıkarır bana para verir o derece yani
Allah razı olsun canım parça parça yapsam olur dimi hepsini birden zor olur?
İstanbul müftülüğüne bağladı beni direk acaip bekletti canım yaa şimdi de yoğunluktan arayamıyorum ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular bende yapayım tilavet secdelerimi de rahatlayayım
aminnnnnnn canım aminnnn cumalar hürmetine kabul eder Rabbim inşallahhh
canım bebeğide görmedi,görseydi umudum artacaktı,sadece kese iyi dedi,ama içinde bebk yok,zaten bulantım 2 gün önce çok şiddetliydi
,,şimdi bulantı falan yok,değerlerim düşüyor sanırım,Allah hayırlısını versin,hepimize...ben geç doktora gittim idrarda öğrenince kimyasal olur diye beklemiştim,o yüzden yazmadım kalp atışlarını duymadan canım...
bu ay hamile kalmışım tatlım ,beklemiyordum,ilaç kullanmıştım,Allah nasip etti ama işte ben kalp atışlarını duymayı bekliyordum içim rahat edecekti ama duyamadım canım...
teşekkür ederim canımmm yapacağım inşallahhhh
kıyamam benim var komşum bi tane ama annem yaşındaama harikadır herşeyimi bilir param yok derim çıkarır bana para verir o derece yani
Allah razı olsun canım parça parça yapsam olur dimi hepsini birden zor olur?
İstanbul müftülüğüne bağladı beni direk acaip bekletti canım yaa şimdi de yoğunluktan arayamıyorum ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular bende yapayım tilavet secdelerimi de rahatlayayım
aminnnnnnn canım aminnnn cumalar hürmetine kabul eder Rabbim inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?